arrow_upward

Slangerup

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Slangerup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Erhvervslokaler med en attraktiv beliggenhed – Slangerup giver din virksomhed spændende muligheder

Er du på udkig efter nye lokaler til erhvervsmæssig brug til din virksomhed, er du uden tvivl særligt opmærksom på lokalernes beliggenhed. Slangerup må i den forbindelse siges at have en ideel beliggenhed, da byen er placeret lige midt i hjertet af Nordsjælland. Der bor 6.864 indbyggere (2017) i Slangerup, og byen hører til Frederikssund Kommune, som hører ind under Region Hovedstaden. Det er således den helt rette by til dine erhvervslokaler, da du befinder dig utroligt tæt på København, men samtidigt får idyl og fred i naturskønne omgivelser.

Naturskøn lokation – Slangerup byder på lidt af det hele

Slangerup er særligt kendt for at have lagt grund til Danmarks allerførste privatfinansierede jernbane, nemlig Kjøbenhavn-Slangerup-banen, der åbnede helt tilbage i 1906. Herudover er byen også en af landets ældste byer, og har tidligere været en meget vigtig købstad.

Det var tidligere især landbrug, der prægede byens erhvervsstruktur, men efter 1950 voksede byen kraftigt, hvilket betød, at indbyggertallet nærmest blev firedoblet på blot 25 år. Der er stadig den dag i dag en positiv udvikling i byen hvad angår indbyggertal, og det er i dag handel og transport, der er de to største erhvervsgrupper. Dette skyldes især, at byen er en integreret del af Hovedstadsregionen, og rigtigt mange mennesker pendler da også frem og tilbage mellem Slangerup og København hver eneste dag.
 

Aktivt lokalmiljø med gode vilkår for erhvervslivet

Leder du efter erhvervslokaler, er der ingen tvivl om, at byen har en helt særlig beliggenhed. Slangerup byder nemlig både på natur og storby, og herudover er byen særligt kendt for sit rige og aktive lokalmiljø, erhvervsliv og foreningsliv. Dette er med til at skabe et helt unikt nærvær i byen, som er svært at finde andetsteds. Der er derfor særlig gode vilkår for at give din virksomhed de bedste betingelser, såfremt du vælger at investere i erhvervslokaler i Slangerup. En anden fordel ved byen er, at du her finder en spændende historie, da byen både har været kongeby, klosterby, landsby og købstad. Desuden finder du i byen både skoler, et gymnasium, en handelsskole, en ungdomsskole, et bibliotek, dagcentre samt et center for kultur og idræt. Der er derfor tale om en by med masser af aktivitet og liv, og hvert eneste år vælger flere og flere turister at besøge Slangerup – og det er ikke tilfældigt

Din søgning gav ingen resultater