arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Slangerup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med en attraktiv beliggenhed – Slangerup giver din virksomhed spændende muligheder

Er du på udkig efter nye lokaler til erhvervsmæssig brug til din virksomhed, er du uden tvivl særligt opmærksom på lokalernes beliggenhed. Slangerup må i den forbindelse siges at have en ideel beliggenhed, da byen er placeret lige midt i hjertet af Nordsjælland. Der bor 6.864 indbyggere (2017) i Slangerup, og byen hører til Frederikssund Kommune, som hører ind under Region Hovedstaden. Det er således den helt rette by til dine erhvervslokaler, da du befinder dig utroligt tæt på København, men samtidigt får idyl og fred i naturskønne omgivelser.

Naturskøn lokation – Slangerup byder på lidt af det hele

Slangerup er særligt kendt for at have lagt grund til Danmarks allerførste privatfinansierede jernbane, nemlig Kjøbenhavn-Slangerup-banen, der åbnede helt tilbage i 1906. Herudover er byen også en af landets ældste byer, og har tidligere været en meget vigtig købstad.

Det var tidligere især landbrug, der prægede byens erhvervsstruktur, men efter 1950 voksede byen kraftigt, hvilket betød, at indbyggertallet nærmest blev firedoblet på blot 25 år. Der er stadig den dag i dag en positiv udvikling i byen hvad angår indbyggertal, og det er i dag handel og transport, der er de to største erhvervsgrupper. Dette skyldes især, at byen er en integreret del af Hovedstadsregionen, og rigtigt mange mennesker pendler da også frem og tilbage mellem Slangerup og København hver eneste dag.
 

Aktivt lokalmiljø med gode vilkår for erhvervslivet

Leder du efter erhvervslokaler, er der ingen tvivl om, at byen har en helt særlig beliggenhed. Slangerup byder nemlig både på natur og storby, og herudover er byen særligt kendt for sit rige og aktive lokalmiljø, erhvervsliv og foreningsliv. Dette er med til at skabe et helt unikt nærvær i byen, som er svært at finde andetsteds. Der er derfor særlig gode vilkår for at give din virksomhed de bedste betingelser, såfremt du vælger at investere i erhvervslokaler i Slangerup. En anden fordel ved byen er, at du her finder en spændende historie, da byen både har været kongeby, klosterby, landsby og købstad. Desuden finder du i byen både skoler, et gymnasium, en handelsskole, en ungdomsskole, et bibliotek, dagcentre samt et center for kultur og idræt. Der er derfor tale om en by med masser af aktivitet og liv, og hvert eneste år vælger flere og flere turister at besøge Slangerup – og det er ikke tilfældigt

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage