arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Jægerspris. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Dine erhvervslokaler kan få en unik lokation – Jægerspris byder på havudsigt og historie!

På Nordsjælland finder man byen Jægerspris, som med sine 4.226 indbyggere (2017) er den tredjestørste by i Frederikssund Kommune, næst efter Frederikssund og Slangerup. Byen ligger unikt placeret med vand på begge sider, hvor man mod øst finder Roskilde Fjord, mens Isefjord og Jægersprisbugt er at finde mod vest.

Fjorden er ingen hindring takket være Kronprins Frederiks Bro

Der er ikke langt til de større sjællandske byer takket være Kronprins Frederiks Bro. Broen har siden 1935 forbundet det nordøstlige Sjælland med byerne vest for Roskilde Fjord. Krydser du broen, finder du Hillerød blot 26 kilometer derfra, mens der er knap 50 kilometer til København. Desuden har broen en del besøgende hvert år, da der er en flot udsigt over Roskilde Fjord derfra.

En oplagt erhvervsmæssig lokation – Jægerspris er tæt på mange af de større byer

Med kun 6 kilometer til Frederikssund og under en times kørsel til København tilbyder byen en attraktiv location – Jægerspris er nemlig tæt på hovedstaden, samtidig med at omgivelserne er charmerende og naturrige. Byen ligger desuden tæt på flere af Sjællands andre store byer. Med 34 kilometer til både Roskilde og Holbæk og 60 kilometer til både Helsingborg og Køge er du ikke langt fra store muligheder. Byens placering vil derfor være oplagt for din virksomhed samt dens medarbejdere og mulige samarbejdspartnere.  

En historisk location – Jægerspris har meget at byde på

Byen i sig selv har bestemt også sit og byde på. Jægerspris er en by med en spændende historie, og dette afspejles også i byens attraktioner. Byen er særligt kendt for Jægerspris Slot, som var Kong Frederik den Syvende og Grevinde Danners bolig. Slottet har været anvendt til jagt og rummer mange historiske genstande, samtidigt med at der hvert år også er nye udstillinger på slottet.

I Jægerspris finder man også Rejsestalden, som er byens kulturhus. Rejsestalden ligger i smukke omgivelser, idet skoven og slottet ligger lige op af kulturhuset. Rejsestalden arrangerer et hav af arrangementer og begivenheder, hvilket i høj grad er med til at styrke byens kulturliv. Samtidig ligger Kulturhuset Rejsestalden også i smukke omgivelser, idet det ligger nær ved både skoven og slottet.

Jægerspris har desuden både egen skole og mange indkøbsmuligheder, hvorfor byen vil være en oplagt arbejdsplads for dine medarbejdere. Søger du erhvervslokaler i hovedstadsområdet finder du i byen en smuk location – Jægerspris er omgivet af både hav, skov og flot natur.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage