arrow_upward

Jægerspris

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Jægerspris. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Dine erhvervslokaler kan få en unik lokation – Jægerspris byder på havudsigt og historie!

På Nordsjælland finder man byen Jægerspris, som med sine 4.226 indbyggere (2017) er den tredjestørste by i Frederikssund Kommune, næst efter Frederikssund og Slangerup. Byen ligger unikt placeret med vand på begge sider, hvor man mod øst finder Roskilde Fjord, mens Isefjord og Jægersprisbugt er at finde mod vest.

Fjorden er ingen hindring takket være Kronprins Frederiks Bro

Der er ikke langt til de større sjællandske byer takket være Kronprins Frederiks Bro. Broen har siden 1935 forbundet det nordøstlige Sjælland med byerne vest for Roskilde Fjord. Krydser du broen, finder du Hillerød blot 26 kilometer derfra, mens der er knap 50 kilometer til København. Desuden har broen en del besøgende hvert år, da der er en flot udsigt over Roskilde Fjord derfra.

En oplagt erhvervsmæssig lokation – Jægerspris er tæt på mange af de større byer

Med kun 6 kilometer til Frederikssund og under en times kørsel til København tilbyder byen en attraktiv location – Jægerspris er nemlig tæt på hovedstaden, samtidig med at omgivelserne er charmerende og naturrige. Byen ligger desuden tæt på flere af Sjællands andre store byer. Med 34 kilometer til både Roskilde og Holbæk og 60 kilometer til både Helsingborg og Køge er du ikke langt fra store muligheder. Byens placering vil derfor være oplagt for din virksomhed samt dens medarbejdere og mulige samarbejdspartnere.  

En historisk location – Jægerspris har meget at byde på

Byen i sig selv har bestemt også sit og byde på. Jægerspris er en by med en spændende historie, og dette afspejles også i byens attraktioner. Byen er særligt kendt for Jægerspris Slot, som var Kong Frederik den Syvende og Grevinde Danners bolig. Slottet har været anvendt til jagt og rummer mange historiske genstande, samtidigt med at der hvert år også er nye udstillinger på slottet.

I Jægerspris finder man også Rejsestalden, som er byens kulturhus. Rejsestalden ligger i smukke omgivelser, idet skoven og slottet ligger lige op af kulturhuset. Rejsestalden arrangerer et hav af arrangementer og begivenheder, hvilket i høj grad er med til at styrke byens kulturliv. Samtidig ligger Kulturhuset Rejsestalden også i smukke omgivelser, idet det ligger nær ved både skoven og slottet.

Jægerspris har desuden både egen skole og mange indkøbsmuligheder, hvorfor byen vil være en oplagt arbejdsplads for dine medarbejdere. Søger du erhvervslokaler i hovedstadsområdet finder du i byen en smuk location – Jægerspris er omgivet af både hav, skov og flot natur.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal