arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Stenløse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

God placering til erhvervslokalet – Stenløse er det perfekte område i Nordsjælland

Bydelen Stenløse ligger i byområdet Ølstykke-Stenløse, som er placeret i Nordsjælland. Stedet er det perfekte område at placere erhvervslokale i, da det rummer en lang række fordele. En af fordelene er de fordelagtige og økonomivenlige priser på erhvervslokaler, som medvirker til, at man som virksomhed får flere kvadratmeter og langt mere plads for pengene. Dog er det værd at tænke på, at Stenløse er placeret i Nordsjælland, hvor priserne indimellem skydes i vejret. Priserne her er dog med garanti mere fordelagtige end i og lige omkring hovedstaden.

Gode transportfordele i Stenløse

Stenløse byder på en masse fordele, da byen er overskuelig, men samtidig ligger forholdsvist tæt Danmarks populære hovedstad, København. Der er gode transportmuligheder i og omkring Ølstykke-Stenløse, hvilket er attraktivt for både medarbejdere, leverandører, besøgende og lignende, da det på den måde er nemt at komme til og fra erhvervslokalet. Via den tværgående primærrute 6 er der forbindelser til Roskilde, Køge og Solrød mod syd og Hillerød og Helsingør mod nord. For at komme til København skal man følge Frederikssundvej og for at komme på motorvejen, skal man 10 kilometer fra Ølstykke-Stenløse, hvor Frederikssundmotorvejen i Smørum ligger. Herfra er der forbindelser til det øvrige sjællandske motorvejssystem. Hvis man er afhængig af offentlig transport, er der ligeledes rige muligheder for at komme til og fra Stenløse, idet der med S-tog på Frederikssundbanen og fra Egedal Station er mange daglige afgange. Der kører desuden også mange lokale busser med direkte forbindelser til Birkerød, Roskilde, Farum m.fl.

Gode muligheder for både private og erhverv

I Ølstykke-Stenløse er der gode muligheder for både private og erhverv. De gode muligheder for private gør, at mange medarbejdere er villige til at flytte sig selv og familien til byen. Disse fordele er blandt andet Stenløsehallen, hvor der er mulighed for at dyrke sport eller Skenkelsø Mølle Museum. De private goder er ofte til fordel for virksomheden, der på den måde får sine ansatte tættere på, hvilket kan give mere fleksibilitet og skabe muligheder for bedre kommunikation. Butikslivet er bredt, men er mest centreret i Egedalcentret, hvor der ligger 70 butikker med alt fra dagligvarer og tøj til kosmetik og lignende. Desuden har byen flere virksomheder inden for mange forskellige brancher. Disse er blandt andet Planorama ApS inden for IT og Metmar A/S inden for byggeri.

For erhvervsdrivende, der ønsker at placere sit erhvervslokale, hvor der er gode transportmuligheder, økonomivenlige priser samt fordele for både private og erhverv, er Stenløse det perfekte område.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage