arrow_upward

Sorø

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Sorø. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med unik lokation – Sorø ligger i hjertet af Sjælland

På Midtsjælland ligger en charmerende by med en helt ideel location. Sorø ligger lige i hjertet af Sjælland, og der er således rigtig gode forbindelser rundt til de andre byer på øen. Derudover vil du hurtigt kunne komme til Fyn. Der bor 7.927 indbyggere (2017) i Sorø, og byen har en helt særlig beliggenhed, da den er placeret i et naturskønt område med adskillige søer samt flotte skove - du kan blandt andet besøge Tuelsø og Sorø Sø, der begge ligger i området. Herudover er der gode togforbindelser, da der fra Sorø Station er forbindelser mod både øst og vest, og du vil ydermere hurtigt kunne komme både til og fra byen i bil, da Sorø ligger sig tæt på motorvej E20. Sorø er desuden regionshovedby i Region Sjælland.

Få et stort udbud af lokaler med en ideel lokation – Sorø giver gode forbindelser

Når man skal lede efter nye lokaler til erhvervsmæssig brug til sin virksomhed, er det utroligt vigtigt, at infrastrukturen er god, så dine kunder og kollegaer nemt vil kunne komme til byen. I og med at Sorø som sagt ligger tæt på motorvejen, er der rigtigt gode adgangsveje til København, og det vil som regel ikke tage mere end en time at komme dertil. Derudover er der blot 13 kilometer til Dianalund, 16 kilometer til Ringsted, 29 kilometer til Næstved, 33 kilometer til Korsør og 36 kilometer til Holbæk. Der er således ingen tvivl om, at denne by har en ideel location. Sorø byder på rigtigt gode forbindelser, og byen giver således din virksomhed mange muligheder.

En by med mange kulturelle foreninger og arrangementer

Foruden sin unikke infrastruktur byder Sorø på rigtigt mange kulturelle foreninger samt arrangementer, som hvert eneste år tiltrækker tusindvis af turister. Du finder eksempelvis Sorø Museum, Sorø Kunstmuseum, en biograf, Sorø Akademi og Sorø Bibliotek i byen. Der er desuden rigtig gode muligheder for at finde gode løbe-, cykel- og vandreture, og du har endda mulighed for at få en rundtur med Sorø Bådfart om sommeren.

Tidligere har byen især været et attraktivt sted for skolefolk og håndværksmænd, og byen har derudover status som politisk administrationscenter i lokalområdet. Det betyder, at Sorø blandt andet har været hovedsæde for både Vestsjællands Amt og Sorø Amt. Endelig skal det også nævnes, at der i byen er et rigt og aktivt foreningsliv, hvilket er med til at give byen et helt særligt sammenhold.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal