arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Sorø. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med unik lokation – Sorø ligger i hjertet af Sjælland

På Midtsjælland ligger en charmerende by med en helt ideel location. Sorø ligger lige i hjertet af Sjælland, og der er således rigtig gode forbindelser rundt til de andre byer på øen. Derudover vil du hurtigt kunne komme til Fyn. Der bor 7.927 indbyggere (2017) i Sorø, og byen har en helt særlig beliggenhed, da den er placeret i et naturskønt område med adskillige søer samt flotte skove - du kan blandt andet besøge Tuelsø og Sorø Sø, der begge ligger i området. Herudover er der gode togforbindelser, da der fra Sorø Station er forbindelser mod både øst og vest, og du vil ydermere hurtigt kunne komme både til og fra byen i bil, da Sorø ligger sig tæt på motorvej E20. Sorø er desuden regionshovedby i Region Sjælland.

Få et stort udbud af lokaler med en ideel lokation – Sorø giver gode forbindelser

Når man skal lede efter nye lokaler til erhvervsmæssig brug til sin virksomhed, er det utroligt vigtigt, at infrastrukturen er god, så dine kunder og kollegaer nemt vil kunne komme til byen. I og med at Sorø som sagt ligger tæt på motorvejen, er der rigtigt gode adgangsveje til København, og det vil som regel ikke tage mere end en time at komme dertil. Derudover er der blot 13 kilometer til Dianalund, 16 kilometer til Ringsted, 29 kilometer til Næstved, 33 kilometer til Korsør og 36 kilometer til Holbæk. Der er således ingen tvivl om, at denne by har en ideel location. Sorø byder på rigtigt gode forbindelser, og byen giver således din virksomhed mange muligheder.

En by med mange kulturelle foreninger og arrangementer

Foruden sin unikke infrastruktur byder Sorø på rigtigt mange kulturelle foreninger samt arrangementer, som hvert eneste år tiltrækker tusindvis af turister. Du finder eksempelvis Sorø Museum, Sorø Kunstmuseum, en biograf, Sorø Akademi og Sorø Bibliotek i byen. Der er desuden rigtig gode muligheder for at finde gode løbe-, cykel- og vandreture, og du har endda mulighed for at få en rundtur med Sorø Bådfart om sommeren.

Tidligere har byen især været et attraktivt sted for skolefolk og håndværksmænd, og byen har derudover status som politisk administrationscenter i lokalområdet. Det betyder, at Sorø blandt andet har været hovedsæde for både Vestsjællands Amt og Sorø Amt. Endelig skal det også nævnes, at der i byen er et rigt og aktivt foreningsliv, hvilket er med til at give byen et helt særligt sammenhold.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage