arrow_upward

Dianalund

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Dianalund. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Med erhvervslokaler i Dianalund er du tæt på det hele 

I Sorø Kommune ligger en hyggelig stationsby med den helt perfekte location – Dianalund ligger i Sydvestsjælland, og du har herfra mulighed for at komme hurtigt til både Fyn og København. Med blot 4.017 indbyggere (2017) er der tale om en forholdsvis lille og beskeden by, men på trods af dette byder byen på masser af liv, charme og kultur. Dianalund ligger blot 13 kilometer nord for byen Sorø, der har 7.927 indbyggere (2017), og herudover finder du i byen rigtig gode togforbindelser, i og med at den er placeret midt på jernbanestrækningen mellem Slagelse og Tølløse.

Er du på udkig efter erhvervslokaler til dit firma, er du helt sikkert på jagt efter en ganske særlig location – Dianalund giver gode muligheder for hurtigt at komme rundt på Sjælland, i og med at byen er placeret nogenlunde midt i det hele, og herudover er der gode forbindelser rundt på øen, og endelig vil du hurtigt kunne komme til Fyn fra Dianalund.

En by med en helt særlig location – Dianalund byder på lidt af det hele

Der ligger en masse interessante bygninger i Dianaland, såsom landets eneste specialhospital for epilepsi, og herudover finder du også Saltofte Larsens Kunstnergård. Du finder desuden – blot to kilometer fra byen – en lille og charmerende landsby ved navn Tersløse med blot 227 indbyggere (2017), hvor der er en mindestatue af forfatteren og digteren Ludvig Holberg. Ydermere er Vestsjællands næststørste indkøbscenter også at finde her i Dianalund, og det betjener et utroligt stort opland. Endelig skal det nævnes, at der i byen også ligger en af Sjællands allerstørste folkeskoler, et yderst moderne ældrecenter, et moderne hospice samt et lokalbibliotek. Der er således ingen tvivl om, at Dianalund rummer rigtig mange spændende muligheder.

Naturskønt område samt gode overnatningsmuligheder

Ikke nok med at Dianalund byder på spændende bygninger, er byen også særligt kendt for sin skønne natur – du finder her bl.a. Åmosen, Dianalund Bypark og Kulebjerg Overdrev. Derudover findes der flere overnatningsmuligheder i byen såsom Kragerup Gods, og der er ydermere et stort foreningsliv i byen, hvilket er med til at styrke sammenholdet blandt byens borgere. Dianalund er således den helt rette by for dig, der leder efter erhvervslokaler med en helt unik location – Dianalund byder nemlig på lidt af det hele, i og med at du her kan opleve spændende seværdigheder og arrangementer, og det giver dig mange muligheder som erhvervsdrivende. 

Din søgning gav ingen resultater