arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Dianalund. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Med erhvervslokaler i Dianalund er du tæt på det hele 

I Sorø Kommune ligger en hyggelig stationsby med den helt perfekte location – Dianalund ligger i Sydvestsjælland, og du har herfra mulighed for at komme hurtigt til både Fyn og København. Med blot 4.017 indbyggere (2017) er der tale om en forholdsvis lille og beskeden by, men på trods af dette byder byen på masser af liv, charme og kultur. Dianalund ligger blot 13 kilometer nord for byen Sorø, der har 7.927 indbyggere (2017), og herudover finder du i byen rigtig gode togforbindelser, i og med at den er placeret midt på jernbanestrækningen mellem Slagelse og Tølløse.

Er du på udkig efter erhvervslokaler til dit firma, er du helt sikkert på jagt efter en ganske særlig location – Dianalund giver gode muligheder for hurtigt at komme rundt på Sjælland, i og med at byen er placeret nogenlunde midt i det hele, og herudover er der gode forbindelser rundt på øen, og endelig vil du hurtigt kunne komme til Fyn fra Dianalund.

En by med en helt særlig location – Dianalund byder på lidt af det hele

Der ligger en masse interessante bygninger i Dianaland, såsom landets eneste specialhospital for epilepsi, og herudover finder du også Saltofte Larsens Kunstnergård. Du finder desuden – blot to kilometer fra byen – en lille og charmerende landsby ved navn Tersløse med blot 227 indbyggere (2017), hvor der er en mindestatue af forfatteren og digteren Ludvig Holberg. Ydermere er Vestsjællands næststørste indkøbscenter også at finde her i Dianalund, og det betjener et utroligt stort opland. Endelig skal det nævnes, at der i byen også ligger en af Sjællands allerstørste folkeskoler, et yderst moderne ældrecenter, et moderne hospice samt et lokalbibliotek. Der er således ingen tvivl om, at Dianalund rummer rigtig mange spændende muligheder.

Naturskønt område samt gode overnatningsmuligheder

Ikke nok med at Dianalund byder på spændende bygninger, er byen også særligt kendt for sin skønne natur – du finder her bl.a. Åmosen, Dianalund Bypark og Kulebjerg Overdrev. Derudover findes der flere overnatningsmuligheder i byen såsom Kragerup Gods, og der er ydermere et stort foreningsliv i byen, hvilket er med til at styrke sammenholdet blandt byens borgere. Dianalund er således den helt rette by for dig, der leder efter erhvervslokaler med en helt unik location – Dianalund byder nemlig på lidt af det hele, i og med at du her kan opleve spændende seværdigheder og arrangementer, og det giver dig mange muligheder som erhvervsdrivende. 

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage