arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nykøbing Sj. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lej lokaler i Nykøbing Sjælland

Nykøbing Sjælland er en by i Odsherred kommune, som har omkring 6000 indbyggere. Det lyder måske ikke af meget, men forbindelserne fra kommunen til resten af landet gør det til et attraktivt sted at drive virksomhed. Med havneforbindelser i området er det nemt at komme bredt omkring i landet, og derfor er det en ideel placering for en virksomhed at oprette sit hovedsæde.

Infrastrukturen

Fra Nykøbing Sjælland er der ikke langt til Sjællands Odde, som er den nordvestlige spids af Sjælland, hvorfra Molslinjen sejler til Aarhus og Ebeltoft. Specielt ruten til Aarhus gør det til et attraktivt sted at bosætte sig, da det åbner for en masse nye handelsmuligheder gennem Aarhus, som er Danmarks næststørste by.

Der er togforbindelser fra Nykøbing Sjælland til Holbæk via Odsherredbanen, hvorfra man så kan komme med de store togforbindelser videre ud i landet, blandt andet til København. Vejnettet i området er også godt, og man kan let komme herfra til hovedvejene på Sjælland eller med færgen til Aarhus.

Mulighed for fragt og handel

Nykøbing Sjælland ligger ud til vandet i det nordvestlige Sjælland, men byens egen havn er ikke længere specielt brugt til handel. Det er der derimod havne i området, som er, og derfor kan man stadig bygge sin virksomhed op omkring handel og fragt via de nærliggende havne, som har forbindelser til resten af norden.

Forbindelsen til Aarhus via molslinjen gør det også til et attraktivt sted at åbne virksomhed, da det åbner for en masse forskellige muligheder for samarbejdspartnere, både I Aarhus og i resten af Østjylland, hvor flere store byer ligger. Det er oplagt for en virksomhed i Nykøbing Sjælland at lægge sit fokus på Aarhus, Holbæk eller en af de andre store byer i området, når det kommer til samarbejdspartnere.

I Nykøbing Sjælland er der kommet store sommerhusområder, hvor mange besøgende nyder deres ferie hvert år. Der kommer altså mange turister til byen hvert år, hvilket er positivt for de nærliggende virksomheder og deres økonomiske udvikling. Turisterne er en kundegruppe, som det er muligt at tjene lidt ekstra penge på hvert år, specielt i sommerhalvåret, hvor mange vælger at holde deres ferie. Det er dog vigtigt at huske, at det er en usikker indkomst, da der er mange ting, som kan spille ind på, hvor stor turismen er det pågældende år.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage