arrow_upward

Hvis du overvejer at leje et erhvervslokale i Haslev, så er det fordelagtigt at få et stort kendskab til byen, og få et indblik i, hvilket miljø du vil komme til at indgå i. Haslev...Læs mere

Opret en søgeagent

De erhvervslokaler, som du driver din forretning fra, har betydning for din virksomheds profil og brand udadtil, men det har også en stor indvirkning på jeres interne arbejdsmiljø og derved produktivitet og omsætning. Det er derfor essentielt, at man først får identificeret sine behov, før man går i gang med at lede efter sine nye erhvervslokaler. Du bør derfor tage stilling til en række faktorer, fx hvor meget plads I behøver, hvilken beliggenhed der er ideel, og hvordan du forestiller dig, at stilen bør være. Det er også vigtigt at vurdere, hvorvidt parkering er vigtig for jer, og hvilke omgivelser der vil være mest ideelle. Er det smuk natur, eller derimod et dynamisk bymiljø, som man vægter højest? Og beliggenheden er også essentielt, når det gælder fastholdelse af eksisterende medarbejdere og rekruttering af nye. Finder man et nyt erhvervslokale, der ligger langt fra ens nuværende, så kan man risikere at miste vigtige nøglemedarbejdere. Så det kan også være en god idé at inddrage sine medarbejdere i flytteprocessen. Når du først har identificeret jeres behov og prioriteret disse behov, så kan du gå i gang med at få dannet dig et overblik over ledige erhvervslokaler i Haslev, og til dette kan du benytte Lokalebasen.dk , hvor du nemt og gratis kan danne dig overblikket. Og finder du et erhvervslokale, som du synes er interessant, så kan du kontakte udlejeren og høre mere eller sågar booke en fremvisning.

I 2015 sammensatte Faxe Kommune en opdateret erhvervsstrategi, der havde for øje at udvikle og effektivisere Haslevs erhvervsliv. Den skulle dertil være med til at opretholde en sund økonomi og gøre byen endnu mere bæredygtig fremover. Dette skulle være med at gøre Haslev til et endnu mere attraktivt sted at bo, men ligeledes være med til at gøre byen til et eftertragtet sted at drive sin forretning. Et af de mest essentielle indsatsområder for at nå disse mål har været at få skabt gode relationer og netværk i erhvervslivet. Et andet vigtigt område har været infrastrukturen, som kommunen også løbende har arbejdet på at få forbedret – dette gælder fx den nye togbane, der gør rejsetiden mellem Haslev og København kortere. Derudover arbejder en erhvervsorganisation ved navn Business Faxe Copenhagen på at hjælpe nyopstartede virksomheder og iværksættere i gang med deres forretning. Der sker fx ved rådgivning, inspiration, networking samt seminar og workshops om emner inden for innovation, kreativitet, marketing, forretningsforståelse og ledelse.

Hvad angår parkeringsmuligheder i Haslev, så er det altid en god idé at tjekke op på, om der er parkeringspladser tilknyttet de lejemål, som du ser på. Der vil sommetider følge parkeringspladser med i lejemålet, hvor det er inkluderet i lejen, mens det i andre tilfælde er muligt at tilkøbe sig de parkeringspladser, som man har behov for. Hold derfor et vågent øje på dette, når du søger efter ledige erhvervslokaler i Haslev på Lokalebasen.dk. Det vil typisk stå under ’faciliteter’ eller i selve annonceteksten, der er den beskrivende tekst om erhvervslejemålet. Hvis I vælger at finde jer et erhvervslokale i Haslev, så bør I vide, hvilke parkeringsregler der gælder i byen. I 2014 tiltrådte en ny bekendtgørelsen om parkeringsregler i Faxe Kommune, som fx angiver, at køretøjer over 3.500 kg. ikke må parkeres mere end 3 timer på pladser, veje og parkeringspladser inden for Haslevs byzoner. De må desuden heller ikke parkeres på veje, hvor der er en hastighedsgrænse over 50 km/t.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage