arrow_upward

Nakskov

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nakskov. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Ekspanderen og livligt erhvervsliv i Nakskov – kontorlager i en by med sjæl

I din søgen efter det rette sted at drive din virksomhed, er der flere ting i kabalen, som må gå op. Dog kommer man sjældent ud fra, at placeringen af lageret er en tungtvejende faktor. Det betyder for de fleste erhvervsdrivende en del, hvilke omgivelser de slår sig ned i. For at give virksomheden så gode vilkår for udvikling og eksponering som muligt kan det være yderst fordelagtigt at slå sig ned i et område, hvor der i forvejen er vækst til fordel for dit lager – Nakskov er ud fra den betragtning en ideel lokation, som har, hvad der skal til på flere parametre. Nakskov er den største by på Lolland og er i dag en driftig forretnings by, der huser flere store industrivirksomheder såsom Vestas, OTA Solgryn og Nakskov Sukkerfabrik. Lager i Nakskov er på den måde en investering i et allerede eksisterende erhvervsmiljø. Flere moderne teknologiske virksomheder har da også flyttet deres virksomhed til Nakskov og bekræfter billedet af en by i udvikling og med mange ressourcer at trække på.

Attraktiv placering af dit lager – Nakskov har gode transportforbindelser

Byen, som har et indbyggertal på 12.758 (2017), ligger i den vestlige ende af Lolland og hører til Lolland Kommune, som er en kommune med mange udviklingsplaner for de lollandske byer til fordel for dit lager. Nakskov er handelscentrum for Lolland og huser også færgeforbindelsen til Langeland. Ligeledes er det let at benytte sig af transportvejene på øen for at komme til de større byer Rødbyhavn, Nykøbing Falster og Maribo, som ligger henholdsvis 30, 55 og 27 kilometer væk. Som centrum for Lolland beskæftiger Nakskov mange mennesker og Lollands Bank er én af de toneangivende arbejdspladser, som har base i Nakskov. Kontorplads i Nakskov er på den måde et givende sted at drive virksomhed fra, og der kan på mange parametre trækkes på byens store erfaring med drift og handel. Nakskov ligger blot 150 kilometer fra København, og der kan på den måde også opnås forbindelse med hovedstaden, hvis det er behovet, selvom lagerpladsen ligger i den sydlige og meget smukke del af landet.

Kom godt i gang med base i Nakskov – lagerplads i en driftssikker by

Selve Nakskov by er en historisk oplevelse at gå ned igennem med middelalderagtige huse og brosten i gaderne. Gamle gårde, kendte kirker og store bygningsværker tårner sig op og blander sig med nutidens erhvervsdrivende faciliteter. Naturen er blot et ekstra parameter på plussiden, da Nakskov er omgivet af vand. Færgeruten til Langeland er ideel at benytte sig af, hvis man skal til Fyn og Jylland. På sigt vil Femern-broen mellem Lolland og Tyskland også lægge lidt til en eksklusiv og strategisk smart placering, hvis du har tanker om at handle med udlandet fra dit lager. Nakskov tilbyder en spændende kombination for dig, som søger kontorplads i en veletableret base.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal