arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Maribo. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Centralt beliggende lager – Maribo tilbyder erhvervsdrivende skønne omgivelser 

For at sikre dig, at de nye rammer for din forretning passer til dig og dine behov som erhvervsdrivende, er dit kommende erhvervslokales placering i landet én af de vigtigste beslutninger, som du skal til at træffe. Uanset om der er nogle helt specifikke forhold, du tager højde for, såsom størrelse og kvadratmeterpris på lageret, så kommer man ikke uden om at overveje selve placeringen af lageret. Maribo har en beliggenhed, som er ideel, hvis du er på udkig efter en placering, som både ligger centralt på Lolland, og som ligger i smukke omgivelser omgivet af Maribosøerne. Herunder har byen et enestående kulturelt landskab, heriblandt Maribo Domkirke og rustikke bygningsværker, som nok kan inspiceres hvis flere af møderne skal foregå ude i det fri lidt væk fra dit lager.

Gode transportmuligheder til og fra dit lager – Maribo har garanteret noget for dig

Maribo er en mindre købstad, som ligger centralt på Lolland, og hvor der er gode transportforbindelser til Falster med Lollandsbanen. Syd motorvejen fletter sig ind i den nordlige del af byen. Det sikrer gode muligheder for forbindelser til større danske byer som Vordingborg, Næstved og Køge. Der er på den måde gode og oplagte forbindelsesmuligheder mellem de større danske byer på Sjælland og omegn og Maribo. Lager i Maribo vil gå fint i spænd med de allerede eksisterende erhverv, herunder et større advokatkontor samt hotel- og restaurationsbranche, som er placeret i den nordlige og centrale ende af byen. Byen får muligvis også inden længe glæde af sin tætte placering på Tyskland, hvor der arbejdes på en Femern Bælt-forbindelse til Tyskland til fordel for dit lager.

Kombiner fordums tid med driftig fremtid, når du vælger placering af dit lager – Maribo tilbyder en spændende kombination

Maribo er en by, der har gennemgået en stor udvikling, fra at være en kloster by med et meget lille indbyggertal til at være en købstad og et kulturelt centrum på Lolland-Falster. En imponerende bagage, som den lille by har med sig, og en historie, som rækker helt tilbage til 1400-tallet. Foruden Domkirken findes her gamle præstebygninger, klostre, museer og endelig Knuthenborg Safaripark, som ligger særdeles tæt ved dit lager – Maribo rummer altså både fortid og fremtid. Fra og med kommunalreformen i 2007, blev Maribo en del af Lolland Kommune, da byen blev lagt sammen med blandt andre Nakskov Kommune, Rødby Kommune og Rudbjerg Kommune. Maribo ligger i en spændende storkommune i en spændende tid med ambitioner for udviklingen i Maribo – lager og virksomhed vil derfor få gavn af at være placeret i en kommune, som ønsker at satse på forbedringer for områdets erhvervsliv. Udviklingsstrategien ”Det nye Lolland” blev igangsat i 2017 og formoder at tilføre vækst i kommunen på sigt.   

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage