arrow_upward

Maribo

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Maribo. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Centralt beliggende lager – Maribo tilbyder erhvervsdrivende skønne omgivelser 

For at sikre dig, at de nye rammer for din forretning passer til dig og dine behov som erhvervsdrivende, er dit kommende erhvervslokales placering i landet én af de vigtigste beslutninger, som du skal til at træffe. Uanset om der er nogle helt specifikke forhold, du tager højde for, såsom størrelse og kvadratmeterpris på lageret, så kommer man ikke uden om at overveje selve placeringen af lageret. Maribo har en beliggenhed, som er ideel, hvis du er på udkig efter en placering, som både ligger centralt på Lolland, og som ligger i smukke omgivelser omgivet af Maribosøerne. Herunder har byen et enestående kulturelt landskab, heriblandt Maribo Domkirke og rustikke bygningsværker, som nok kan inspiceres hvis flere af møderne skal foregå ude i det fri lidt væk fra dit lager.

Gode transportmuligheder til og fra dit lager – Maribo har garanteret noget for dig

Maribo er en mindre købstad, som ligger centralt på Lolland, og hvor der er gode transportforbindelser til Falster med Lollandsbanen. Syd motorvejen fletter sig ind i den nordlige del af byen. Det sikrer gode muligheder for forbindelser til større danske byer som Vordingborg, Næstved og Køge. Der er på den måde gode og oplagte forbindelsesmuligheder mellem de større danske byer på Sjælland og omegn og Maribo. Lager i Maribo vil gå fint i spænd med de allerede eksisterende erhverv, herunder et større advokatkontor samt hotel- og restaurationsbranche, som er placeret i den nordlige og centrale ende af byen. Byen får muligvis også inden længe glæde af sin tætte placering på Tyskland, hvor der arbejdes på en Femern Bælt-forbindelse til Tyskland til fordel for dit lager.

Kombiner fordums tid med driftig fremtid, når du vælger placering af dit lager – Maribo tilbyder en spændende kombination

Maribo er en by, der har gennemgået en stor udvikling, fra at være en kloster by med et meget lille indbyggertal til at være en købstad og et kulturelt centrum på Lolland-Falster. En imponerende bagage, som den lille by har med sig, og en historie, som rækker helt tilbage til 1400-tallet. Foruden Domkirken findes her gamle præstebygninger, klostre, museer og endelig Knuthenborg Safaripark, som ligger særdeles tæt ved dit lager – Maribo rummer altså både fortid og fremtid. Fra og med kommunalreformen i 2007, blev Maribo en del af Lolland Kommune, da byen blev lagt sammen med blandt andre Nakskov Kommune, Rødby Kommune og Rudbjerg Kommune. Maribo ligger i en spændende storkommune i en spændende tid med ambitioner for udviklingen i Maribo – lager og virksomhed vil derfor få gavn af at være placeret i en kommune, som ønsker at satse på forbedringer for områdets erhvervsliv. Udviklingsstrategien ”Det nye Lolland” blev igangsat i 2017 og formoder at tilføre vækst i kommunen på sigt.   

Din søgning gav ingen resultater