arrow_upward

Holeby

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Holeby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lollandsk charme med god lokation – Holeby er stedet til dine erhvervslokaler!

På Lolland finder du den lille by Holeby. Med blot 1.447 indbyggere (2017) er byen den sjettestørste i Lollands kommune. Og selvom knap halvandentusind mennesker ikke lyder af meget, har byen meget at byde på. Både i forhold til erhvervsliv, omgivelser og location – Holeby er en by blandt store muligheder.

Tæt på hovedstaden og tæt det tyske

Holeby ligger kun få minutters kørsel fra motorvej E47, og derfra tager det halvanden times tid til København. Samtidig ligger Rødby kun et kvarters kørsel derfra, hvor der hver halve timer afgår færger til Tyskland. Kommer dine medarbejdere og samarbejdspartnere fra hovedstaden eller fra vores naboland mod syd, vil du ved at placere dine erhvervslokaler her få en god location – Holeby ligger nemlig fordelagtigt i forhold til tysk samarbejde.

Samtidig er Holeby også strategisk placeret i forhold til de øvrige byer på Lolland-Falster. Byen ligger placeret i den sydlige del af Lolland og ligger centralt i forhold til de øvrige byer på Lolland og Falster med kun ni kilometer til Maribo og omkring 30 kilometer til både Nakskov og Nykøbing Falster.

Attraktiv erhvervsmæssig location – Holeby er hjemsted for Erhvervspark Lolland

Til trods for byens ydmyge størrelse skal man ikke skue hunden på hårene. Vælger du at placere dine erhvervslokaler i Holeby, får du en stærk erhvervsmæssig beliggenhed. Erhvervspark Lolland A/S er et erhvervsbyggeri, som holder til i Holeby, hvorfor der er potentiale for et stærkt samarbejde med andre virksomheder. Tidligere har Holeby desuden rummet flere forskellige store fabrikker og virksomheder, herunder en af Danmarks første sukkerfabrikker og maskinfabrikken MAN B&W Diesel. Byen har derfor tradition for at være en by for handel og erhverv.

Lollands landlige charme

Ligeledes kan byens mindre størrelse rumme mange muligheder. Trafikmæssigt vil forholdene med stor sandsynlighed være bedre, idet trafiktætheden vil være mindre. Samtidig skal man heller ikke undervurdere, hvad roligere omgivelser og frisk luft kan gøre for produktiviteten og humøret!  

Holeby byder desuden på andre oplevelser. Blandt andet holder Visual Climate Center til i byen, som er en bygning med flotte faciliteter til eksempelvis konferencer eller andre begivenheder. Derudover finder du i byen gode restauranter og hoteller i utroligt flotte omgivelser.

Vælger du at placere dine erhvervslokaler i Holeby, får du en arbejdsplads i en lille by mellem store muligheder og med en stærk erhvervsmæssig beliggenhed! 

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal