arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Holeby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lollandsk charme med god lokation – Holeby er stedet til dine erhvervslokaler!

På Lolland finder du den lille by Holeby. Med blot 1.447 indbyggere (2017) er byen den sjettestørste i Lollands kommune. Og selvom knap halvandentusind mennesker ikke lyder af meget, har byen meget at byde på. Både i forhold til erhvervsliv, omgivelser og location – Holeby er en by blandt store muligheder.

Tæt på hovedstaden og tæt det tyske

Holeby ligger kun få minutters kørsel fra motorvej E47, og derfra tager det halvanden times tid til København. Samtidig ligger Rødby kun et kvarters kørsel derfra, hvor der hver halve timer afgår færger til Tyskland. Kommer dine medarbejdere og samarbejdspartnere fra hovedstaden eller fra vores naboland mod syd, vil du ved at placere dine erhvervslokaler her få en god location – Holeby ligger nemlig fordelagtigt i forhold til tysk samarbejde.

Samtidig er Holeby også strategisk placeret i forhold til de øvrige byer på Lolland-Falster. Byen ligger placeret i den sydlige del af Lolland og ligger centralt i forhold til de øvrige byer på Lolland og Falster med kun ni kilometer til Maribo og omkring 30 kilometer til både Nakskov og Nykøbing Falster.

Attraktiv erhvervsmæssig location – Holeby er hjemsted for Erhvervspark Lolland

Til trods for byens ydmyge størrelse skal man ikke skue hunden på hårene. Vælger du at placere dine erhvervslokaler i Holeby, får du en stærk erhvervsmæssig beliggenhed. Erhvervspark Lolland A/S er et erhvervsbyggeri, som holder til i Holeby, hvorfor der er potentiale for et stærkt samarbejde med andre virksomheder. Tidligere har Holeby desuden rummet flere forskellige store fabrikker og virksomheder, herunder en af Danmarks første sukkerfabrikker og maskinfabrikken MAN B&W Diesel. Byen har derfor tradition for at være en by for handel og erhverv.

Lollands landlige charme

Ligeledes kan byens mindre størrelse rumme mange muligheder. Trafikmæssigt vil forholdene med stor sandsynlighed være bedre, idet trafiktætheden vil være mindre. Samtidig skal man heller ikke undervurdere, hvad roligere omgivelser og frisk luft kan gøre for produktiviteten og humøret!  

Holeby byder desuden på andre oplevelser. Blandt andet holder Visual Climate Center til i byen, som er en bygning med flotte faciliteter til eksempelvis konferencer eller andre begivenheder. Derudover finder du i byen gode restauranter og hoteller i utroligt flotte omgivelser.

Vælger du at placere dine erhvervslokaler i Holeby, får du en arbejdsplads i en lille by mellem store muligheder og med en stærk erhvervsmæssig beliggenhed! 

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage