arrow_upward

Bogense

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Bogense. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Lej erhvervslokaler med fantastisk location – Bogense er Danmarks hyggeligste købstad

I havnebyen Bogense, kan du finde lokaler med en perfekt location – Bogense er nemlig unikt placeret ved Kattegat på Nordfyn. Byen har 3.815 indbyggere (2017), og den er kommunesæde i Nordfyns Kommune, som er en del af Region Syddanmark. Områderne i og omkring Bogense var i høj grad præget af industrialiseringen i 1800-tallet samt begyndelsen af 1900-tallet, men i dag har byen kun forholdsvis lidt industri tilbage.

Byen er i dag en stor turistby, og det skyldes blandt andet marinaen, som har plads til at huse 700 både, og hvor der også er boligbebyggelse, restauranter og flere erhvervsbygninger. Er du altså på udkig efter et erhvervslokale i form af blandt andet kontorlokaler eller butikslokaler, så er byen ideel at slå sig ned i.

 

Naturskøn location – Bogense er en favorit hos enhver

I Bogense skulle man efter sigende kunne opleve, hvad ægte fynsk hygge indebærer. I Bogense giver naturen flere fantastiske muligheder for at bevæge sig og opleve udelivet. Man kan blandt andet tage en frisk dukkert i søbadet, nyde sommervejret (eller en frisk gåtur i køligere temperaturer) langs sandstranden og give sig i kast med andre enestående naturoplevelser. Byen byder derudover på en masse hygge, hvis du går en tur ved de gamle bindingsværkshuse, besøger byens rådhus eller går en tur på torvet eller havnen.

Selvom Bogense på mange måder er en unik perle, så er den stadig godt placeret i forhold til resten af Danmark. Med en placering på Fyn er der gode afstande til langt de største dele af Danmark, og fra byen er der blandt andet ikke langt til Middelfart, hvorfra der er adgang til Jylland og trekantsområdet omkring Kolding og Vejle. Med et erhvervslokale i Bogense kan du altså mærke en helt autentisk, fynsk stemning, men samtidig er du ideelt placeret i forhold til at drive forretning.

Nordfyns Kommune dækker over et areal på 452,77 kvadratkilometer, og heraf er godt 66.000 kvadratmeter til ledige erhvervslokaler. Det tæller blandt andet 2.025 ledige kvadratmeter til kontorlejemål, 3.303 ledige kvadratmeter til butikslejemål og 7.115 kvadratmeter til lagerlejemål. Så du vil garanteret kunne finde et erhvervslokale, der passer netop til dine ønsker om blandt andet størrelse, pris og location – Bogense har masser at byde på!

Din søgning gav ingen resultater