arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Bogense. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lej erhvervslokaler med fantastisk location – Bogense er Danmarks hyggeligste købstad

I havnebyen Bogense, kan du finde lokaler med en perfekt location – Bogense er nemlig unikt placeret ved Kattegat på Nordfyn. Byen har 3.815 indbyggere (2017), og den er kommunesæde i Nordfyns Kommune, som er en del af Region Syddanmark. Områderne i og omkring Bogense var i høj grad præget af industrialiseringen i 1800-tallet samt begyndelsen af 1900-tallet, men i dag har byen kun forholdsvis lidt industri tilbage.

Byen er i dag en stor turistby, og det skyldes blandt andet marinaen, som har plads til at huse 700 både, og hvor der også er boligbebyggelse, restauranter og flere erhvervsbygninger. Er du altså på udkig efter et erhvervslokale i form af blandt andet kontorlokaler eller butikslokaler, så er byen ideel at slå sig ned i.

 

Naturskøn location – Bogense er en favorit hos enhver

I Bogense skulle man efter sigende kunne opleve, hvad ægte fynsk hygge indebærer. I Bogense giver naturen flere fantastiske muligheder for at bevæge sig og opleve udelivet. Man kan blandt andet tage en frisk dukkert i søbadet, nyde sommervejret (eller en frisk gåtur i køligere temperaturer) langs sandstranden og give sig i kast med andre enestående naturoplevelser. Byen byder derudover på en masse hygge, hvis du går en tur ved de gamle bindingsværkshuse, besøger byens rådhus eller går en tur på torvet eller havnen.

Selvom Bogense på mange måder er en unik perle, så er den stadig godt placeret i forhold til resten af Danmark. Med en placering på Fyn er der gode afstande til langt de største dele af Danmark, og fra byen er der blandt andet ikke langt til Middelfart, hvorfra der er adgang til Jylland og trekantsområdet omkring Kolding og Vejle. Med et erhvervslokale i Bogense kan du altså mærke en helt autentisk, fynsk stemning, men samtidig er du ideelt placeret i forhold til at drive forretning.

Nordfyns Kommune dækker over et areal på 452,77 kvadratkilometer, og heraf er godt 66.000 kvadratmeter til ledige erhvervslokaler. Det tæller blandt andet 2.025 ledige kvadratmeter til kontorlejemål, 3.303 ledige kvadratmeter til butikslejemål og 7.115 kvadratmeter til lagerlejemål. Så du vil garanteret kunne finde et erhvervslokale, der passer netop til dine ønsker om blandt andet størrelse, pris og location – Bogense har masser at byde på!

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage