arrow_upward

Rudkøbing

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Rudkøbing. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med god location – Rudkøbing giver din virksomhed spændende muligheder

Er du på udkig efter nye lokaler til erhvervsmæssigt brug? I så fald er du uden tvivl særligt opmærksom på beliggenheden og leder efter en by med en helt unik location – Rudkøbing er den største by på Langeland, og du finder her spændende historie, mange faciliteter og seværdigheder samt gode trafikforbindelser. Der bor 4.586 indbyggere i Rudkøbing (2017), og den ligger blot 9 kilometer vest for Spodsbjerg, 16 kilometer sydøst for Svendborg, 26 kilometer nord for Bagenkop og 30 kilometer syd for Lohals. Rudkøbing er desuden placeret på Langelands vestlige side tæt på Det Sydfynske Øhav, og byen hører til Langeland Kommune, som ligger ind under Region Syddanmark.

Naturskøn location – Rudkøbing er en yderst charmerende by, der byder på det hele

Det særlige ved Rudkøbing er bl.a. dens rigtig gode muligheder, når det kommer til trafikale forbindelser, og du kan bl.a. komme hurtigt både til og fra byen via Primærrute 9, der går over Langelandsbroen til Siø, hvorfra du hurtigt kan komme videre mod både Fyn og Tåsinge. Dette er en kæmpe fordel for dine kunder, der naturligvis er interesserede i at kunne komme både til og fra byen på ingen tid. Herudover er der færgeforbindelser med Strynø og en motortrafikvej til byen Spodsbjerg, hvor du kan komme videre med færge til Lolland.

Ud over de unikke transportmuligheder finder du i Rudkøbing desuden mange spændende seværdigheder og faciliteter, og byen er bl.a. præget af charmerende brostensbelagte gader, hvor du bl.a. finder småhuse og købmandsgårde. Hvert eneste år afholdes den populære Langelandsfestival desuden i Rudkøbing, der tiltrækker mange mennesker. Endelig skal det også nævnes, at du har mulighed for at finde flere hoteller samt et museum i byen.
Spændende historisk by med gode erhvervsmuligheder

På trods af at byen er præget af sine historiske og nostalgiske små gader og stræder, byder byen på et rigt og spændende erhvervsliv, hvilket er utroligt vigtigt, når man er ude at lede efter nye erhvervslokaler med en ideel location – Rudkøbing har bl.a. lagt grund til en af Vestas’ afdelinger, og herudover ligger Danish Agros afdeling på havnen samt Rudkøbing Bådebyggeri og Riggerværksted. Det er også muligt at finde større virksomheder uden for byen i de omkringliggende landsbyer, såsom dør- og vinduesfabrikken STM og busrejseselskabet Bergholt.

Der er ingen tvivl om, at Rudkøbing på den måde formår at byde på en helt særlig beliggenhed til din virksomhed, i og med at du her får charmerende nostalgi, samtidig med at du finder flere virksomheder og gode transportmuligheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal