arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Rudkøbing. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med god location – Rudkøbing giver din virksomhed spændende muligheder

Er du på udkig efter nye lokaler til erhvervsmæssigt brug? I så fald er du uden tvivl særligt opmærksom på beliggenheden og leder efter en by med en helt unik location – Rudkøbing er den største by på Langeland, og du finder her spændende historie, mange faciliteter og seværdigheder samt gode trafikforbindelser. Der bor 4.586 indbyggere i Rudkøbing (2017), og den ligger blot 9 kilometer vest for Spodsbjerg, 16 kilometer sydøst for Svendborg, 26 kilometer nord for Bagenkop og 30 kilometer syd for Lohals. Rudkøbing er desuden placeret på Langelands vestlige side tæt på Det Sydfynske Øhav, og byen hører til Langeland Kommune, som ligger ind under Region Syddanmark.

Naturskøn location – Rudkøbing er en yderst charmerende by, der byder på det hele

Det særlige ved Rudkøbing er bl.a. dens rigtig gode muligheder, når det kommer til trafikale forbindelser, og du kan bl.a. komme hurtigt både til og fra byen via Primærrute 9, der går over Langelandsbroen til Siø, hvorfra du hurtigt kan komme videre mod både Fyn og Tåsinge. Dette er en kæmpe fordel for dine kunder, der naturligvis er interesserede i at kunne komme både til og fra byen på ingen tid. Herudover er der færgeforbindelser med Strynø og en motortrafikvej til byen Spodsbjerg, hvor du kan komme videre med færge til Lolland.

Ud over de unikke transportmuligheder finder du i Rudkøbing desuden mange spændende seværdigheder og faciliteter, og byen er bl.a. præget af charmerende brostensbelagte gader, hvor du bl.a. finder småhuse og købmandsgårde. Hvert eneste år afholdes den populære Langelandsfestival desuden i Rudkøbing, der tiltrækker mange mennesker. Endelig skal det også nævnes, at du har mulighed for at finde flere hoteller samt et museum i byen.
Spændende historisk by med gode erhvervsmuligheder

På trods af at byen er præget af sine historiske og nostalgiske små gader og stræder, byder byen på et rigt og spændende erhvervsliv, hvilket er utroligt vigtigt, når man er ude at lede efter nye erhvervslokaler med en ideel location – Rudkøbing har bl.a. lagt grund til en af Vestas’ afdelinger, og herudover ligger Danish Agros afdeling på havnen samt Rudkøbing Bådebyggeri og Riggerværksted. Det er også muligt at finde større virksomheder uden for byen i de omkringliggende landsbyer, såsom dør- og vinduesfabrikken STM og busrejseselskabet Bergholt.

Der er ingen tvivl om, at Rudkøbing på den måde formår at byde på en helt særlig beliggenhed til din virksomhed, i og med at du her får charmerende nostalgi, samtidig med at du finder flere virksomheder og gode transportmuligheder.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage