arrow_upward

Egtved

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Egtved. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Hyggelig midtjysk handelsby

Ønsker du at få erhvervslokaler i en lille, hyggelig by i Midtjylland, så er det værd at undersøge mulighederne i byen, Egtved. Den lille handelsby er en del af Vejle Kommune og er beliggende omtrent 19 km Sydvest for Vejle - en af Danmarks helt store erhvervsbyer. Byen er hjem for knap 2.300 indbyggere og er en af kommunens fire centerbyer.

Super beliggende erhvervslokaler: Egtved har det hele

Med erhvervslokaler i Egtved får du den rare og rolige stemning, der forbindes med en beliggenhed i en mindre by, men kan samtidigt komme let og hurtigt til helt centrale byer i eksempelvis Trekantsområdet. Fra byen er der nemlig, foruden den korte afstand til Vejle, også kun ca. 16 km til Kolding samt ca 37 km til Fredericia, to ud af Trekantsområdes tre bærende byer. Endvidere har du fra byen kort transporttid til Billund, hvorfra der er flyforbindelse til såvel ind- som udland. Med erhvervslokaler i Egtved får du derved hurtig forbindelse til disse vigtige erhvervsmæssige og trafikale knudepunkter, men kan samtidigt nyde godt af de fredelige omgivelser i Egtved.

Velforbundne, billige erhvervslokaler: Egtved er stedet at søge

Ønsker du både en lav husleje samt at kunne komme nemt til vigtige jyske erhvervscentre, når du leder efter erhvervslokaler? Egtved er, i så fald, et oplagt sted at kigge nærmere på. En af fordelene ved at vælge erhvervslokaler i en lille by som Egtved, er nemlig, at der som oftest, er lavere husleje end i de større og mere centrale byer. Vælger du at få erhvervslokaler i Egtved, kan din virksomhed dermed både drage nytte af en attraktiv lav månedlig husleje og kan på samme tid nemt og hurtigt komme til de store erhvervsbyer.

Erhvervslokaler i by i rivende udvikling

Erhvervslivet i byen består primært af mange små til mellemstore virksomheder, herunder en del butikker samt engroshandel, og byen er, trods dens lille størrelse, hele tiden i en dynamisk udvikling. Eksempelvis er der blevet arbejdet målrettet på at forstærke området ved byens shoppingcenter, Aftensang, for at styrke og afbalancere det nærliggende handelsstrøg. Med erhvervslokaler her bliver din virksomhed dermed placeret i en by, hvor der løbende arbejdes målrettet for at udvikle rammerne for såvel detail som øvrigt erhverv. Ydermere har byen også udviklet sig til en særdeles attraktiv by at bosætte sig i, blandt andet på grund af de omkringliggende områders landskabelige kvaliteter. Vælger du at få erhvervslokaler i Egtved, kan du dermed glæde dig over den korte afstand til smukke naturområder, hvilket mange anser for at være et stort gode i hverdagen.

En by med turistpotentiale

Er du på udkig efter en kommune, der arbejder målrettet for at udvikle byen for både indbyggere og virksomheder, når du skal vælge erhvervslokaler: Egtved udvikles innovativt fra kommunal side til fordel for både indbyggere og virksomheder. Kommunen foruden de nævnte tiltag opmærksom på det turistmæssige potentiele, byen besidder, da det var her, man i sin tid fandt den såkalte ’Egtved-pige’ - et kendt gravfund fra Bronzealderen, der i dag er udstillet på nationalmuseet. Endvidere ser man fra kommunal side også på de store turistmæssige muligheder, der ligger i det naturskønne Vejle Ådal. Dermed er der masser af potentiale for vækst i forbindelse med turisme i området, hvilket ikke kun kommer byens borgere og kommunen til gavn, men også de virksomheder, der har erhvervslokaler i Egtved.

Erhvervslokaler med netværksmuligheder

Ønsker du mulighed for at kunne blive medlem af en stærk lokal erhvervsforening, når du flytter til nye erhvervslokaler? Egtved giver adgang til Erhvervsforeningen for Vejleådal, der arbejder målrettet for at skabe vækst i Egtved og omegn. Du får ved medlemskab mulighed for at blive en del af et spændende netværk, som bruges aktivt af medlemmerne. Så til dig, der lægger vægt på at blive en del af et stærkt erhvervsfællesskab, når du flytter ind i dine erhvervslokaler: Egtved har et stærkt bud.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal