arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Egtved. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Hyggelig midtjysk handelsby

Ønsker du at få erhvervslokaler i en lille, hyggelig by i Midtjylland, så er det værd at undersøge mulighederne i byen, Egtved. Den lille handelsby er en del af Vejle Kommune og er beliggende omtrent 19 km Sydvest for Vejle - en af Danmarks helt store erhvervsbyer. Byen er hjem for knap 2.300 indbyggere og er en af kommunens fire centerbyer.

Super beliggende erhvervslokaler: Egtved har det hele

Med erhvervslokaler i Egtved får du den rare og rolige stemning, der forbindes med en beliggenhed i en mindre by, men kan samtidigt komme let og hurtigt til helt centrale byer i eksempelvis Trekantsområdet. Fra byen er der nemlig, foruden den korte afstand til Vejle, også kun ca. 16 km til Kolding samt ca 37 km til Fredericia, to ud af Trekantsområdes tre bærende byer. Endvidere har du fra byen kort transporttid til Billund, hvorfra der er flyforbindelse til såvel ind- som udland. Med erhvervslokaler i Egtved får du derved hurtig forbindelse til disse vigtige erhvervsmæssige og trafikale knudepunkter, men kan samtidigt nyde godt af de fredelige omgivelser i Egtved.

Velforbundne, billige erhvervslokaler: Egtved er stedet at søge

Ønsker du både en lav husleje samt at kunne komme nemt til vigtige jyske erhvervscentre, når du leder efter erhvervslokaler? Egtved er, i så fald, et oplagt sted at kigge nærmere på. En af fordelene ved at vælge erhvervslokaler i en lille by som Egtved, er nemlig, at der som oftest, er lavere husleje end i de større og mere centrale byer. Vælger du at få erhvervslokaler i Egtved, kan din virksomhed dermed både drage nytte af en attraktiv lav månedlig husleje og kan på samme tid nemt og hurtigt komme til de store erhvervsbyer.

Erhvervslokaler i by i rivende udvikling

Erhvervslivet i byen består primært af mange små til mellemstore virksomheder, herunder en del butikker samt engroshandel, og byen er, trods dens lille størrelse, hele tiden i en dynamisk udvikling. Eksempelvis er der blevet arbejdet målrettet på at forstærke området ved byens shoppingcenter, Aftensang, for at styrke og afbalancere det nærliggende handelsstrøg. Med erhvervslokaler her bliver din virksomhed dermed placeret i en by, hvor der løbende arbejdes målrettet for at udvikle rammerne for såvel detail som øvrigt erhverv. Ydermere har byen også udviklet sig til en særdeles attraktiv by at bosætte sig i, blandt andet på grund af de omkringliggende områders landskabelige kvaliteter. Vælger du at få erhvervslokaler i Egtved, kan du dermed glæde dig over den korte afstand til smukke naturområder, hvilket mange anser for at være et stort gode i hverdagen.

En by med turistpotentiale

Er du på udkig efter en kommune, der arbejder målrettet for at udvikle byen for både indbyggere og virksomheder, når du skal vælge erhvervslokaler: Egtved udvikles innovativt fra kommunal side til fordel for både indbyggere og virksomheder. Kommunen foruden de nævnte tiltag opmærksom på det turistmæssige potentiele, byen besidder, da det var her, man i sin tid fandt den såkalte ’Egtved-pige’ - et kendt gravfund fra Bronzealderen, der i dag er udstillet på nationalmuseet. Endvidere ser man fra kommunal side også på de store turistmæssige muligheder, der ligger i det naturskønne Vejle Ådal. Dermed er der masser af potentiale for vækst i forbindelse med turisme i området, hvilket ikke kun kommer byens borgere og kommunen til gavn, men også de virksomheder, der har erhvervslokaler i Egtved.

Erhvervslokaler med netværksmuligheder

Ønsker du mulighed for at kunne blive medlem af en stærk lokal erhvervsforening, når du flytter til nye erhvervslokaler? Egtved giver adgang til Erhvervsforeningen for Vejleådal, der arbejder målrettet for at skabe vækst i Egtved og omegn. Du får ved medlemskab mulighed for at blive en del af et spændende netværk, som bruges aktivt af medlemmerne. Så til dig, der lægger vægt på at blive en del af et stærkt erhvervsfællesskab, når du flytter ind i dine erhvervslokaler: Egtved har et stærkt bud.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage