arrow_upward

Rødding

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Rødding. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med en unik lokation – Rødding er en spændende højskoleby

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed, er du helt sikkert særligt opmærksom på beliggenheden, hvorfor du søger en by med den helt ideelle location – Rødding er en charmerende by med en central placering lige midt i det nordlige Sønderjylland, hvorfra du har gode forbindelser til resten af Jylland, Fyn og Tyskland. Der bor ca. 2.735 indbyggere i byen (2017), og den ligger i Vejen Kommune, der igen hører ind under Region Syddanmark. Rødding er en højskoleby og tidligere stationsby omkring 2. verdenskrig, og den har været en hovedby på en af Haderslev Amts Jernbaner.

Kulturrig lokation – Rødding er hjemsted for verdens ældste højskole

De fleste mennesker kender Rødding som hjemsted for Rødding Højskole, der rent faktisk er den ældste folkehøjskole i hele verden, og den er grundlagt helt tilbage i 1844. Herudover er byen også hjemsted for Rødding Frimenighed, der tilbage i år 2010 kunne fejre 100-års jubilæum.

Det er især i 1900-tallet, at Rødding har udviklet sig, og det har bl.a. været inden for butiks- og erhvervslivet, og da byen i 1970 blev hovedsæde for Rødding Kommune, er det gået utroligt stærkt med bl.a. flere butikker og huse samt et øget erhvervsliv. Den dag i dag er Rødding en by med et utroligt rigt kulturliv, hvilket i høj grad skyldes højskolen, der blot må siges at være byens helt store kendemærke.

By med rigt erhvervsliv og mange muligheder

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det bl.a. vigtigt, at byen har en god infrastruktur samt gode transportmuligheder, og dette må bestemt siges at være tilfældet med Rødding, hvorfor byen har en ideel location – Rødding har nemlig masser af busafgange til blandt andet Gram, Haderslev, Jels, Vejen, Ribe og Toftlund. Herudover kan du fra byen Ribe – der ligger blot 20 kilometer fra Rødding – tage et tog til både Tønder og Esbjerg, og fra byen Vejen – der ligger blot 15 kilometer fra Rødding – kan du tage tog mod Aarhus, København og Esbjerg.

I forhold til erhvervslivet er Rødding særligt kendt for, at Frøs Herreds Sparekasse har hovedkontor samt hovedfilial i byen, og herudover ligger byen også grund til flere private virksomheder og flere butikker. Der er således ingen tvivl om, at byen har et rigt og spændende erhvervsliv, der konstant er i udvikling, og endelig finder du i byen Rødding Centret, hvor der ligger en biograf, et bibliotek, sportshaller og en svømmehal.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal