arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Rødding. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med en unik lokation – Rødding er en spændende højskoleby

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed, er du helt sikkert særligt opmærksom på beliggenheden, hvorfor du søger en by med den helt ideelle location – Rødding er en charmerende by med en central placering lige midt i det nordlige Sønderjylland, hvorfra du har gode forbindelser til resten af Jylland, Fyn og Tyskland. Der bor ca. 2.735 indbyggere i byen (2017), og den ligger i Vejen Kommune, der igen hører ind under Region Syddanmark. Rødding er en højskoleby og tidligere stationsby omkring 2. verdenskrig, og den har været en hovedby på en af Haderslev Amts Jernbaner.

Kulturrig lokation – Rødding er hjemsted for verdens ældste højskole

De fleste mennesker kender Rødding som hjemsted for Rødding Højskole, der rent faktisk er den ældste folkehøjskole i hele verden, og den er grundlagt helt tilbage i 1844. Herudover er byen også hjemsted for Rødding Frimenighed, der tilbage i år 2010 kunne fejre 100-års jubilæum.

Det er især i 1900-tallet, at Rødding har udviklet sig, og det har bl.a. været inden for butiks- og erhvervslivet, og da byen i 1970 blev hovedsæde for Rødding Kommune, er det gået utroligt stærkt med bl.a. flere butikker og huse samt et øget erhvervsliv. Den dag i dag er Rødding en by med et utroligt rigt kulturliv, hvilket i høj grad skyldes højskolen, der blot må siges at være byens helt store kendemærke.

By med rigt erhvervsliv og mange muligheder

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det bl.a. vigtigt, at byen har en god infrastruktur samt gode transportmuligheder, og dette må bestemt siges at være tilfældet med Rødding, hvorfor byen har en ideel location – Rødding har nemlig masser af busafgange til blandt andet Gram, Haderslev, Jels, Vejen, Ribe og Toftlund. Herudover kan du fra byen Ribe – der ligger blot 20 kilometer fra Rødding – tage et tog til både Tønder og Esbjerg, og fra byen Vejen – der ligger blot 15 kilometer fra Rødding – kan du tage tog mod Aarhus, København og Esbjerg.

I forhold til erhvervslivet er Rødding særligt kendt for, at Frøs Herreds Sparekasse har hovedkontor samt hovedfilial i byen, og herudover ligger byen også grund til flere private virksomheder og flere butikker. Der er således ingen tvivl om, at byen har et rigt og spændende erhvervsliv, der konstant er i udvikling, og endelig finder du i byen Rødding Centret, hvor der ligger en biograf, et bibliotek, sportshaller og en svømmehal.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage