arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Esbjerg V. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Med kontorer placeret i Esbjerg Kommune, så bliver din virksomhed en del af en rivende udvikling. Der sker rigtig meget, på mange forskellige fronter, og mange mindre og større anlægsprojekter pågår i disse år (fra 2015 og frem). Med afsæt i Syddansk Universitets planer om at bygge et nyt universitet og flere andre aktuelle udviklingsplaner i området, har byrådet udarbejdet en masterplan for Jerne bolig- og uddannelsesområde, der skal koordinere de mange igangværende projekter og skabe en sammenhængende fysisk ramme for områdets udvikling. Masterplanen udstikker rammerne for den fysiske planlægning af et aktivt bolig- og uddannelsesområde, hvor tusindvis af beboere og studerende får deres daglige gang. Der skabes plads til udbygning, renovering og samspil mellem områdets aktiviteter. Jerne bolig- og uddannelsesområde er en mangfoldig bydel, der i de kommende år videreudvikles til en bydel med særligt fokus på idræt og læring. Området skal styrkes qua et gennemgående grønt tema, der også vil styrke sammenhængen i bydelen, til de omkringliggende bydele og til resten af Esbjerg. Planen for Syddansk Universitets nybyggeri vest for Degnevej, og renoveringen af Ungdomsbos boliger på Stengårdsvej er også undervejs. Disse initiativer forventes at blive efterfulgt af andre planer og aktiviteter, der skal være med til at løfte området. Ønsket er at skabe en sammenhængende fysisk struktur, der udover at samordne de mange udviklingsprojekter i området skal bidrage til at skabe et sted i byen med sin egen identitet og rolle i Esbjerg og dermed basis for, at området får nyt liv både socialt og fysisk med mere by- og erhvervsliv, bedre service, bredere beboersammensætning samt flere arbejdspladser og studerende. Det er målet, at masterplanen skal skabe gode fysiske rammer for områdets udvikling og komme med løsninger på de fysiske udfordringer, der er i området, herunder løsninger på områdets trafikale problemer. Med afsæt i masterplanens overordnede retningslinjer igangsættes der efterfølgende projekter for de enkelte byrum og bebyggelser i området.

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage