arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Børkop. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med naturskøn lokation– Børkop ligger tæt på det hele

I Sydjylland ligger en lille og charmerende stationsby med den helt perfekte location – Børkop ligger nemlig lige midt mellem de to store jyske byer Fredericia og Vejle, og du har fra byen rig mulighed for hurtigt at komme rundt i landet. Byen har 5.435 indbyggere (2017), og det unikke ved Børkop er især dens naturskønne og yderst smukke landskab, der er meget bakket, og herudover ligger den tæt på både Skærup Å og Vejle Fjord. Byen er beliggende i Vejle Kommune og er en del af Region Syddanmark, og herudover har du mulighed for at finde den charmerende Børkop Mølle i byen. Så er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed, er byen uden tvivl et rigtig godt bud. Det er nemlig vigtigt, at man i forbindelse med dette finder en god location – Børkop scorer topkarakter ift. dette!

Børkop byder på mange spændende muligheder

Børkop er på trods af sin forholdsvis beskedne størrelse en by, der byder på lidt af hvert, og det gør sig især gældende inden for cykelsporten. Der ligger nemlig en cykelforretning i Børkop ved navn Børkop Cykler, der har specialiseret sig inden for cykler i absolut topklasse, og faktisk er denne forretning Danmarks største forhandler af dyre high end-cykler. Herudover er mange spændende it-virksomheder også placeret i Børkop, og herudover finder du mange dagligvarebutikker og specialbutikker, og der er endda også en højskole i byen.

En lille stationsby lige midt i hjertet af Danmark

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er beliggenheden som sagt utrolig vigtig, og du bør derfor lede efter et sted med en ganske særlig location – Børkop er stedet for dig, der ønsker at være tæt på hav og skov, og herudover kan man hurtigt komme til de større jyske byer, såsom Vejle, Fredericia, Esbjerg og Aarhus, samtidig med at man blot befinder sig et stenkast fra Fyn, hvorfra man også hurtigt vil kunne komme videre til Sjælland. Man kan således sige, at Børkop befinder sig lige midt i hjertet af Danmark. Herudover er det som sagt det bakket landskab, der gør denne by helt unik og særlig, og den gamle Børkop Mølle er naturligvis også et besøg værd – møllen er en gammel vandmølle med to møllehjul, der er opført i bindingsværk, og disse hjul er bl.a. blevet brugt i julekanderen fra 1984 ved navn ”Nissebanden” – i dag er møllen en restaurant og et lokalhistorisk museum, der hvert eneste år trækker mange turister til.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage