arrow_upward

Børkop

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Børkop. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med naturskøn lokation– Børkop ligger tæt på det hele

I Sydjylland ligger en lille og charmerende stationsby med den helt perfekte location – Børkop ligger nemlig lige midt mellem de to store jyske byer Fredericia og Vejle, og du har fra byen rig mulighed for hurtigt at komme rundt i landet. Byen har 5.435 indbyggere (2017), og det unikke ved Børkop er især dens naturskønne og yderst smukke landskab, der er meget bakket, og herudover ligger den tæt på både Skærup Å og Vejle Fjord. Byen er beliggende i Vejle Kommune og er en del af Region Syddanmark, og herudover har du mulighed for at finde den charmerende Børkop Mølle i byen. Så er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed, er byen uden tvivl et rigtig godt bud. Det er nemlig vigtigt, at man i forbindelse med dette finder en god location – Børkop scorer topkarakter ift. dette!

Børkop byder på mange spændende muligheder

Børkop er på trods af sin forholdsvis beskedne størrelse en by, der byder på lidt af hvert, og det gør sig især gældende inden for cykelsporten. Der ligger nemlig en cykelforretning i Børkop ved navn Børkop Cykler, der har specialiseret sig inden for cykler i absolut topklasse, og faktisk er denne forretning Danmarks største forhandler af dyre high end-cykler. Herudover er mange spændende it-virksomheder også placeret i Børkop, og herudover finder du mange dagligvarebutikker og specialbutikker, og der er endda også en højskole i byen.

En lille stationsby lige midt i hjertet af Danmark

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er beliggenheden som sagt utrolig vigtig, og du bør derfor lede efter et sted med en ganske særlig location – Børkop er stedet for dig, der ønsker at være tæt på hav og skov, og herudover kan man hurtigt komme til de større jyske byer, såsom Vejle, Fredericia, Esbjerg og Aarhus, samtidig med at man blot befinder sig et stenkast fra Fyn, hvorfra man også hurtigt vil kunne komme videre til Sjælland. Man kan således sige, at Børkop befinder sig lige midt i hjertet af Danmark. Herudover er det som sagt det bakket landskab, der gør denne by helt unik og særlig, og den gamle Børkop Mølle er naturligvis også et besøg værd – møllen er en gammel vandmølle med to møllehjul, der er opført i bindingsværk, og disse hjul er bl.a. blevet brugt i julekanderen fra 1984 ved navn ”Nissebanden” – i dag er møllen en restaurant og et lokalhistorisk museum, der hvert eneste år trækker mange turister til.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal