arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Give. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med skøn lokation– Give giver mange muligheder

Søger du nye erhvervslokaler til din virksomhed, er du uden tvivl interesseret i lokaler med en yderst attraktiv location. Give i Sønderjylland er en charmerende stationsby med blot 4.603 indbyggere (2017) beliggende lige midt i hjertet af Danmark i Vejle Kommune. Du har således herfra mulighed for hurtigt at komme rundt i hele landet, hvad end du skal til nogle af de større jyske omkringliggende byer, til Fyn eller til Tyskland. Dette er en kæmpe fordel som virksomhed, og det er netop derfor, at Give er det ideelle sted at finde erhvervslokaler.

Moderne landsby tæt på spændende attraktioner

Er du til landlig landsbyidyl, er byen uden tvivl den helt rette location. Give byder nemlig på naturskønne omgivelser, og herudover er det i byen muligt at besøge Give-Egnens Museum, hvor du kan opleve, hvordan det har været at være jysk bonde på disse egne. Museet udstiller desuden adskillige særudstillinger, hvilket trækker en del turister til.

Blot ni kilometer fra Give ligger byen Givskud, hvor den berømte zoologiske have ved navn Givskud Zoo ligger. Haven, der er hele 60 hektar, rummer mere end 70 dyrearter, og det er således en stor attraktion i Jylland. Ydermere ligger Billund også kun 15 kilometer fra Give. I Billund finder du en lufthavn og attraktioner såsom Legoland. Det er vigtigt, når man vælger beliggenhed til sine erhvervslokaler, at man vælger et sted med masser af liv og mennesker, og netop derfor er byen den ideelle location. Give formår at byde på lidt af det hele.  

I Give bliver du taget godt imod som erhvervsdrivende 

I Give bliver der skabt masser af aktivitet både i og omkring byen, og det er blandt andet foreningen for handel og erhverv, der er drivkraften bag dette. Denne forening er nemlig med til at fremme både erhvervs- og handelslivet på hele egnen, og herudover er den med til at fremme interessen for Give, blandt andet med fokus på turisme. Der er således ingen tvivl om, at du som erhvervsdrivende vil blive taget utrolig godt imod, og at der desuden er gode forudsætninger for virksomheder generelt i hele byen.

Med erhvervslokaler i Give befinder du dig lige midt i hjertet af Danmark, hvorfor du vil få mulighed for hurtigt at kunne komme rundt. Herudover befinder du dig desuden tæt på Billund Lufthavn, så du kan også flyve udenrigs på ingen tid. Endelig får du i Give naturskønne omgivelser og landlig idyl i en moderne indpakning.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage