arrow_upward

Give

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Give. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med skøn lokation– Give giver mange muligheder

Søger du nye erhvervslokaler til din virksomhed, er du uden tvivl interesseret i lokaler med en yderst attraktiv location. Give i Sønderjylland er en charmerende stationsby med blot 4.603 indbyggere (2017) beliggende lige midt i hjertet af Danmark i Vejle Kommune. Du har således herfra mulighed for hurtigt at komme rundt i hele landet, hvad end du skal til nogle af de større jyske omkringliggende byer, til Fyn eller til Tyskland. Dette er en kæmpe fordel som virksomhed, og det er netop derfor, at Give er det ideelle sted at finde erhvervslokaler.

Moderne landsby tæt på spændende attraktioner

Er du til landlig landsbyidyl, er byen uden tvivl den helt rette location. Give byder nemlig på naturskønne omgivelser, og herudover er det i byen muligt at besøge Give-Egnens Museum, hvor du kan opleve, hvordan det har været at være jysk bonde på disse egne. Museet udstiller desuden adskillige særudstillinger, hvilket trækker en del turister til.

Blot ni kilometer fra Give ligger byen Givskud, hvor den berømte zoologiske have ved navn Givskud Zoo ligger. Haven, der er hele 60 hektar, rummer mere end 70 dyrearter, og det er således en stor attraktion i Jylland. Ydermere ligger Billund også kun 15 kilometer fra Give. I Billund finder du en lufthavn og attraktioner såsom Legoland. Det er vigtigt, når man vælger beliggenhed til sine erhvervslokaler, at man vælger et sted med masser af liv og mennesker, og netop derfor er byen den ideelle location. Give formår at byde på lidt af det hele.  

I Give bliver du taget godt imod som erhvervsdrivende 

I Give bliver der skabt masser af aktivitet både i og omkring byen, og det er blandt andet foreningen for handel og erhverv, der er drivkraften bag dette. Denne forening er nemlig med til at fremme både erhvervs- og handelslivet på hele egnen, og herudover er den med til at fremme interessen for Give, blandt andet med fokus på turisme. Der er således ingen tvivl om, at du som erhvervsdrivende vil blive taget utrolig godt imod, og at der desuden er gode forudsætninger for virksomheder generelt i hele byen.

Med erhvervslokaler i Give befinder du dig lige midt i hjertet af Danmark, hvorfor du vil få mulighed for hurtigt at kunne komme rundt. Herudover befinder du dig desuden tæt på Billund Lufthavn, så du kan også flyve udenrigs på ingen tid. Endelig får du i Give naturskønne omgivelser og landlig idyl i en moderne indpakning.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal