arrow_upward

Aulum

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Aulum. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lej erhvervslokaler med en god beliggenhed – Aulum byder på ideel placering i Vestjylland

I Vestjylland ligger stationsbyen Aulum, der har 3.228 indbyggere (2017). Aulum er beliggende mellem de store jyske byer Herning og Holstebro, og det gør byen til et attraktivt sted at drive eksempelvis lager i. Byen var inden kommunesammenlægningen i 2007 hovedby i Aulum-Haderup Kommune, men i dag hører den til Herning Kommune, der er en del af Region Midtjylland.
 

En del af Herning Kommune

Herning Kommune dækker over et areal på 1322 kvadratkilometer, og kommunen har et befolkningstal på 87.593. Ud af det samlede areal råder Herning Kommune over 888.048 ledige kvadratmetre til erhvervslokaler. Heraf er blandt andet 128.021 ledige kvadratmeter til kontorlejemål, 68.896 ledige kvadratmetre til butikslejemål og 358.229 ledige kvadratmetre til lagerlejemål.

Herning Kommune er kendetegnet som en kommune, der drives af iværksætterånd og erhvervsenergi. Kommunen arbejder hele tiden med at fastholde og udvikle de rammer, der skaber vækst hos kommunens virksomheder. Med et erhvervslokale i Aulum får du altså mere end bare en god beliggenhed – Aulum indgår nemlig i Herning Kommunes overordnede erhvervsudviklingsstrategi. Erhvervsudviklingsstrategien tager blandt andet fat på områder såsom et tættere samspil mellem kommunen og dens virksomheder samt indbyrdes mellem virksomhederne.


God infrastrukturel beliggenhed – Aulum er nem at komme til og fra

Når du er på udkig efter erhvervslokaler af forskellige typer, er det næsten altid essentielt at kigge efter en placering, der giver adgang til nem og bekvem infrastruktur, så din virksomhed er attraktiv. Aulum er tæt placeret ved Hovedvej 18, der blandt andet går fra Herning til Holstebro, hvor der er en køretur til begge byer på blot 20 minutter. Fra Holstebro er der gode transportmuligheder til det øvrige Vestjylland, og fra Herning kan du blandt andet komme på Herningmotorvejen, der løber gennem Brabrand i udkanten af Aarhus og Herning.

Hvad end du er på udkig efter et erhvervslokale til kontor, lager eller noget helt tredje, er Aulum altså en god by at vælge. Du vil garanteret kunne finde noget, der passer til dine ønsker om blandt andet størrelse, pris og beliggenhed – Aulum og det omkringliggende område har nemlig masser at byde på.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal