arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Aulum. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lej erhvervslokaler med en god beliggenhed – Aulum byder på ideel placering i Vestjylland

I Vestjylland ligger stationsbyen Aulum, der har 3.228 indbyggere (2017). Aulum er beliggende mellem de store jyske byer Herning og Holstebro, og det gør byen til et attraktivt sted at drive eksempelvis lager i. Byen var inden kommunesammenlægningen i 2007 hovedby i Aulum-Haderup Kommune, men i dag hører den til Herning Kommune, der er en del af Region Midtjylland.
 

En del af Herning Kommune

Herning Kommune dækker over et areal på 1322 kvadratkilometer, og kommunen har et befolkningstal på 87.593. Ud af det samlede areal råder Herning Kommune over 888.048 ledige kvadratmetre til erhvervslokaler. Heraf er blandt andet 128.021 ledige kvadratmeter til kontorlejemål, 68.896 ledige kvadratmetre til butikslejemål og 358.229 ledige kvadratmetre til lagerlejemål.

Herning Kommune er kendetegnet som en kommune, der drives af iværksætterånd og erhvervsenergi. Kommunen arbejder hele tiden med at fastholde og udvikle de rammer, der skaber vækst hos kommunens virksomheder. Med et erhvervslokale i Aulum får du altså mere end bare en god beliggenhed – Aulum indgår nemlig i Herning Kommunes overordnede erhvervsudviklingsstrategi. Erhvervsudviklingsstrategien tager blandt andet fat på områder såsom et tættere samspil mellem kommunen og dens virksomheder samt indbyrdes mellem virksomhederne.


God infrastrukturel beliggenhed – Aulum er nem at komme til og fra

Når du er på udkig efter erhvervslokaler af forskellige typer, er det næsten altid essentielt at kigge efter en placering, der giver adgang til nem og bekvem infrastruktur, så din virksomhed er attraktiv. Aulum er tæt placeret ved Hovedvej 18, der blandt andet går fra Herning til Holstebro, hvor der er en køretur til begge byer på blot 20 minutter. Fra Holstebro er der gode transportmuligheder til det øvrige Vestjylland, og fra Herning kan du blandt andet komme på Herningmotorvejen, der løber gennem Brabrand i udkanten af Aarhus og Herning.

Hvad end du er på udkig efter et erhvervslokale til kontor, lager eller noget helt tredje, er Aulum altså en god by at vælge. Du vil garanteret kunne finde noget, der passer til dine ønsker om blandt andet størrelse, pris og beliggenhed – Aulum og det omkringliggende område har nemlig masser at byde på.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage