Nykøbing M

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nykøbing M. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Udforsk det historiske Nykøbing Mors – lagerplads for dig i Nordjylland

Nykøbing Mors er en del af region Nordjylland, som ligger på Mors midt i Limfjorden. Halvdelen af indbyggerne på Mors bor i Nykøbing Mors, hvilket tæller 9.135 (2017). I nærheden ligger de nordjyske større byer Klitmøller, Thisted og Skive. Skal du finde den rette lagerplads, men har ikke nøjagtigt afvejet kriterierne for det rette sted, så kan Nykøbing M muligvis vise sig at være det, du har ledt efter. Som en by placeret i det nordlige Danmark i naturskønne omgivelser og med utallige kulturelle udfoldningsmuligheder er Nykøbing M et attraktivt sted at købe lagerplads. Bl.a. er byen kendt for at huse flere succesfulde virksomheder, heriblandt plastproducenten Hama, Consol Solcenter og Royal Consul Europe.

En del af noget større med din nye lagerplads – Nykøbing Mors kan lidt af det hele

Nykøbing Mors og Morsø Kommune er engageret i et storsamarbejde med hele Region Nordjylland om at generere vækst ved at skabe de bedste betingelser for at drive business. Ambitionen drives af en bestyrelse, som samarbejder politisk på tværs af kommunerne for at imødekomme virksomhedernes ønsker og behov, hvilket med garanti vil komme Nykøbing Mors til gode som en af Limfjordens førende erhvervsbyer. Med et mål om at skabe bedre rammer for virksomhederne er der således gode betingelser stillet til råde for dig og din lagerplads – Nykøbing Mors understøtter jobskabelse og udvikling i Nordjylland. Morsø Erhvervsråd er også oprettet med henblik på at understøtte virksomheder med rådgivning og at vejlede dem samt lægge planer for forretningen. Der er altså tilbud at hente også på den front i Nykøbing Mors – lagerpladsen, som bliver en del af et erhvervsvenligt og foretagsomt miljø, vil på det punkt blive styrket. Også på det kulturelle og politiske område samarbejder Morsø Kommune med blandt andre Thisted Kommune. Et sammenhold på tværs af kommuner, som sikkert vil være til gavn for områdets virksomheder, som endvidere opnår en tættere forbindelse til andre erhvervsdrivende i det nordjyske.

Naturskøn beliggenhed i Nykøbing Mors – kontorpladsen som opfylder mange kriterier

Nykøbing Mors ligger tæt på skøn natur og Nationalparken Thy. Med god infrastruktur er det nemt og hurtigt at nå ud til resten af Nordjylland. Via Sallingsundbroen som bare ligger 6 kilometer fra byen kan der opnås hurtig forbindelse til nogle af områdets større byer. Alt i alt en ideel placering af kontorlager for dig, som driver virksomhed med ambitioner for fremtiden og for dit lager – Nykøbing M faciliterer både rådgivning og enestående beliggenhed med gode transportforbindelser og lokaler i god stand.

Din søgning gav ingen resultater