arrow_upward

70 erhvervslokaler: Århus C

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Århus C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Populære erhvervslejemål - Århus C oplever øget konkurrence

Markedet for erhvervslejemål i Århus C er i rivende vækst. Finanskrisens indflydelse på markedet for erhvervslokaler er ikke så kraftig længere, og dette viser sig i form af en faldende tomgangsprocent. Ud over finanskrisens indflydelse på tomgangsprocenten er mange erhvervsbyggerier blevet ombygget til boligejendomme, imens man i de seneste år også har set en mindre mængde af investeringer i spekulativt byggeri. Dette har resulteret i en øget efterspørgsel efter erhvervslejemål og er du selv erhvervssøgende, kan det derfor være en god idé at holde sig opdateret med de seneste nyheder på markedet for ledige erhvervslokaler i Århus.

Centrale erhvervslejemål - Århus C har attraktive muligheder

I hjertet af Aarhus finder man Indre By, en yderst populær og tæt befolket bydel. Med 22.000 indbyggere er Indre By en attraktiv beliggenhed for erhvervslejemål i Århus C. Ønsker du at starte en forretning, så vil Indre Bys gågader omkring Latinerkvarteret give dig rig mulighed for at promovere din virksomhed til den Århusianske befolkning. Ydermere vil du finde unikke erhvervslejemål til din virksomhed i både store såvel som små størrelser. Åboulevarden er et af Indre Bys nyligt åbnede områder, som allerede i dag er ved at blive byens samlingspunkt.

Erhvervslejemål i maritime omgivelser

I det østlige Århus C finder man den maritime bydel Aarhus Ø. Ønsker du og din virksomhed at finde ledige erhvervslokaler i et innovativt ekspanderende område med gode udviklingsmuligheder, så er Aarhus Ø værd at se nærmere på. Denne østlige del af Århus C udnytter en tidligere containerhavn til at bygge erhvervslokaler med helt unikke karakteristika. Projektbyggerier som Light House, Z huset og Havneholmen vil i fremtiden udgøre grundstenen i dette spændende erhvervsområde.

Nemt tilgængelige erhvervslejemål – Aarhus har et væld af muligheder

Lægger du vægt på gode tilkørselsforhold, når du skal vælge erhvervslejemål – Aarhus har gode trafikale vilkår, for eksempel på Frederiksbjerg og Vesterbro. Begge områder har hver deres charme, og finder du ikke at Indre By og de nye byggerier i Århus Ø fanger din interesse, så kan det være, at disse områder matcher dine behov. Frederiksbjerg indeholder tre store butiksgader: Frederiks Allé, Jægergårdsgade og M.P. Bruuns Gade. Med erhvervslokaler i Frederiksbjerg har du direkte forbindelse til Indre By igennem Frederiksbro og Bruuns bro, hvorfor din virksomhed nemt kan tilgås igennem forskellige transportmuligheder.

Transport i Århus C

Der er mange transportmuligheder for dig som ønsker at finde erhvervslejemål i Aarhus. De fleste busstationer er beliggende inden for gåafstand, hvorfor man nemt kommer fra a til b. Ydermere giver byens togstationer mulighed for pendling, imens de bilrejsende forholdsvist nemt kan finde parkering. Ønsker din virksomhed at have kontakt til jeres internationale netværk, vil i kunne benytte jer af den travle Aarhus Lufthavn.

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 6 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage