arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Tranbjerg J. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find attraktive erhvervslokaler med særlig lokation – Tranbjerg J kombinerer storby med landlig idyl  

I det sydlige Aarhus findes en bydel med en helt særlig location – Tranbjerg J ligger blot 10 kilometer for Aarhus C, og herudover er byen beliggende i Aarhus Kommune, som igen hører til Region Midtjylland. Det er således det oplagte sted for dig, der leder efter erhvervslokaler tæt på en storby, men som stadig ønsker at befinde sig i rolige og naturskønne omgivelser. Der bor ca. 9.109 indbyggere i Tranbjerg J, og forstaden består primært af lav bebyggelse. Herudover er byen inddelt i tre mindre bydele, nemlig Østerby mod sydøst, Stationsbyen mod nordvest samt Havebyen mod nordøst.

Lokaler med ideel location – Tranbjerg J byder på lidt af det hele

Når man skal lede efter et sted til erhvervslokaler, er det særligt vigtigt, at byen har en god infrastruktur, og det må Tranbjerg J bestemt siges at have. Byen gennemskæres nemlig i nord-syd retning af Sekundærrute 433 fra Aarhus til både Horsens og Solbjerg. Herudover bor der mange børn og unge i byen, og der har således tidligere ligget to skoler i byen, der dog nu er blevet lagt sammen til én. Ydermere eksisterer et utroligt rigt foreningsliv i byen, bl.a. pga. idrætsforeningen AIA-Tranbjerg, og det er derfor muligt at finde en masse idrætsfaciliteter og en svømmehal i byen.

På Kirketorvet, der er byens centrale plads, ligger Center Syd, der bl.a. indeholder en lang række af spændende specialbutikker, to supermarkeder og et bibliotek. 

God infrastruktur og mange forbindelser til og fra byen

Byen har således en helt ideel location – Tranbjerg J byder nemlig på rigtig gode forbindelser både til og fra byen, hvilket bl.a. skyldes byens togstation. Stationen er placeret på Odderbanen, der forbinder Aarhus og Odder. Skal du til Aarhus centrum, kan du også køre med bus 4A, der kører med korte tidsintervaller, mens du med bus 202 hurtigt vil kunne komme til Vejle også. Der er således tale om en by med rigtig gode forbindelser, og dette er et vigtigt aspekt at have i baghovedet, når du skal lede efter nye erhvervslokaler til din virksomhed.
Foruden dette byder Tranbjerg J også på mange naturskønne områder, såsom Tranbjerg Skov, der er en større skov nordøst for byen. Der er netop også blevet bygget en ny skov omkring Tranbjerg Sø, og disse områder har resulteret i, at byen er præget af en masse motionister, især cyklister og motionsløbere. Tranbjerg J er således en attraktiv bydel i det sydlige Aarhus, der giver landlig idyl og rolige omgivelser, samtidig med at du stadig befinder dig tæt på en storby.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage