arrow_upward

Tranbjerg J

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Tranbjerg J. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find attraktive erhvervslokaler med særlig lokation – Tranbjerg J kombinerer storby med landlig idyl  

I det sydlige Aarhus findes en bydel med en helt særlig location – Tranbjerg J ligger blot 10 kilometer for Aarhus C, og herudover er byen beliggende i Aarhus Kommune, som igen hører til Region Midtjylland. Det er således det oplagte sted for dig, der leder efter erhvervslokaler tæt på en storby, men som stadig ønsker at befinde sig i rolige og naturskønne omgivelser. Der bor ca. 9.109 indbyggere i Tranbjerg J, og forstaden består primært af lav bebyggelse. Herudover er byen inddelt i tre mindre bydele, nemlig Østerby mod sydøst, Stationsbyen mod nordvest samt Havebyen mod nordøst.

Lokaler med ideel location – Tranbjerg J byder på lidt af det hele

Når man skal lede efter et sted til erhvervslokaler, er det særligt vigtigt, at byen har en god infrastruktur, og det må Tranbjerg J bestemt siges at have. Byen gennemskæres nemlig i nord-syd retning af Sekundærrute 433 fra Aarhus til både Horsens og Solbjerg. Herudover bor der mange børn og unge i byen, og der har således tidligere ligget to skoler i byen, der dog nu er blevet lagt sammen til én. Ydermere eksisterer et utroligt rigt foreningsliv i byen, bl.a. pga. idrætsforeningen AIA-Tranbjerg, og det er derfor muligt at finde en masse idrætsfaciliteter og en svømmehal i byen.

På Kirketorvet, der er byens centrale plads, ligger Center Syd, der bl.a. indeholder en lang række af spændende specialbutikker, to supermarkeder og et bibliotek. 

God infrastruktur og mange forbindelser til og fra byen

Byen har således en helt ideel location – Tranbjerg J byder nemlig på rigtig gode forbindelser både til og fra byen, hvilket bl.a. skyldes byens togstation. Stationen er placeret på Odderbanen, der forbinder Aarhus og Odder. Skal du til Aarhus centrum, kan du også køre med bus 4A, der kører med korte tidsintervaller, mens du med bus 202 hurtigt vil kunne komme til Vejle også. Der er således tale om en by med rigtig gode forbindelser, og dette er et vigtigt aspekt at have i baghovedet, når du skal lede efter nye erhvervslokaler til din virksomhed.
Foruden dette byder Tranbjerg J også på mange naturskønne områder, såsom Tranbjerg Skov, der er en større skov nordøst for byen. Der er netop også blevet bygget en ny skov omkring Tranbjerg Sø, og disse områder har resulteret i, at byen er præget af en masse motionister, især cyklister og motionsløbere. Tranbjerg J er således en attraktiv bydel i det sydlige Aarhus, der giver landlig idyl og rolige omgivelser, samtidig med at du stadig befinder dig tæt på en storby.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal