arrow_upward

Malling

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Malling. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Virksomhedslokaler i enestående lokation - Malling har meget at tilbyde

I hjertet af Østjylland finder du den charmerende by, Malling. Med sin naboby, Beder, blev der i 2013 dannet et fælles byområde, som huser 8.783 indbyggere (2017). Byen hører ind under Århus Kommune og ligger omkring 15 km væk fra Århus. Det giver byen en unik location – Malling er derfor et godt sted at satse.

Værdsæt en god location - Malling egner sig perfekt
Leder du efter nye erhvervslokaler, vil det være væsentligt at have placeringen med i dine overvejelser. Det er vigtigt, at din virksomhed er let tilgængelig for udefrakommende kunder og samarbejdspartnere. Tilmed vil en praktisk placering også gøre sig gældende, hvis du og din virksomhed skal til møder og konferencer rundt i landet. Derfor er det godt at investere i en by med den slags location, Malling har. Det tager ikke mere 20-25 min at køre til Århus, og der er en direkte forbindelse med buslinje 100. Fra Århus kan du nemt komme til resten af landet, primært på grund af de gode bus – og togforbindelser, som slutter sig til stationer og stoppesteder i størstedelen af Danmark. Desuden har Århus en lufthavn og en færgehavn, hvorfra man kan sejle til Sjælland. Det vil derfor altid være nemt at komme til Malling – netop fordi byen er så godt placeret i forhold til Århus.

Hvis du vil have en god opstart, vil du ikke blive skuffet over Malling

Kommunen vil gerne styrke erhvervsudvikling i byerne og vil derfor sørge for, at nye virksomheder og tilflyttere får den bedste start. Kommunen vil derfor give dig de bedste forudsætninger for en god og gnidningsfri opstart. Der stræbes nemlig efter, at borgere og erhvervsdrivende oplever Malling som en meget attraktiv by, og derfor vil man værne om dem bedst muligt.

Har du interesse i at have erhvervslokaler med enestående placering, hvor Danmarks andenstørste by ligger et stenkast fra, vil Malling være det oplagte sted for dig. En by, som satser på erhvervsudvikling og værner om sine borgere, vidner om et godt lokalt samfund, hvor man hurtigt kan falde til. Som erhvervsdrivende vil det i sær være den location Malling befinder sig i, der gør stedet yderst attraktivt. Byen er ganske velegnet til virksomhedslokaler. Her er det underordnet, om du søger lokaler til butik, kontor, lager eller noget helt andet. Malling har med garanti det, som du har brug for.

Din søgning gav ingen resultater