arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Malling. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Virksomhedslokaler i enestående lokation - Malling har meget at tilbyde

I hjertet af Østjylland finder du den charmerende by, Malling. Med sin naboby, Beder, blev der i 2013 dannet et fælles byområde, som huser 8.783 indbyggere (2017). Byen hører ind under Århus Kommune og ligger omkring 15 km væk fra Århus. Det giver byen en unik location – Malling er derfor et godt sted at satse.

Værdsæt en god location - Malling egner sig perfekt
Leder du efter nye erhvervslokaler, vil det være væsentligt at have placeringen med i dine overvejelser. Det er vigtigt, at din virksomhed er let tilgængelig for udefrakommende kunder og samarbejdspartnere. Tilmed vil en praktisk placering også gøre sig gældende, hvis du og din virksomhed skal til møder og konferencer rundt i landet. Derfor er det godt at investere i en by med den slags location, Malling har. Det tager ikke mere 20-25 min at køre til Århus, og der er en direkte forbindelse med buslinje 100. Fra Århus kan du nemt komme til resten af landet, primært på grund af de gode bus – og togforbindelser, som slutter sig til stationer og stoppesteder i størstedelen af Danmark. Desuden har Århus en lufthavn og en færgehavn, hvorfra man kan sejle til Sjælland. Det vil derfor altid være nemt at komme til Malling – netop fordi byen er så godt placeret i forhold til Århus.

Hvis du vil have en god opstart, vil du ikke blive skuffet over Malling

Kommunen vil gerne styrke erhvervsudvikling i byerne og vil derfor sørge for, at nye virksomheder og tilflyttere får den bedste start. Kommunen vil derfor give dig de bedste forudsætninger for en god og gnidningsfri opstart. Der stræbes nemlig efter, at borgere og erhvervsdrivende oplever Malling som en meget attraktiv by, og derfor vil man værne om dem bedst muligt.

Har du interesse i at have erhvervslokaler med enestående placering, hvor Danmarks andenstørste by ligger et stenkast fra, vil Malling være det oplagte sted for dig. En by, som satser på erhvervsudvikling og værner om sine borgere, vidner om et godt lokalt samfund, hvor man hurtigt kan falde til. Som erhvervsdrivende vil det i sær være den location Malling befinder sig i, der gør stedet yderst attraktivt. Byen er ganske velegnet til virksomhedslokaler. Her er det underordnet, om du søger lokaler til butik, kontor, lager eller noget helt andet. Malling har med garanti det, som du har brug for.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage