arrow_upward

Løsning

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Løsning. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler med fordelagtig lokation – Løsning er stedet, hvor du skal lede!

I Østjylland ligger byen Løsning, som sammen med nabobyen Hedensted danner et byområde med 11.789 indbyggere (2017). Byen ligger i Hedensted Kommune, og denne er blevet kåret til at være en af Danmarks bedste kommuner at bo samt drive erhverv i.

Praktisk placering i forhold til resten af landet

Før du beslutter dig for, hvilke erhvervslokaler du vil investere i, er det vigtigt, du tænker på lokalernes placering. Vil det være nemt for dine kunder og samarbejdspartnere at komme ud til din virksomhed? Vil det for dig være lige til at komme rundt i landet, hvis du skal til møder eller konferencer? Den location, Løsning har, giver den erhvervsdrivende en kæmpe fordel. Motorvejen E45 ligger klos op af byen, og derfor er den let tilgængelig for billister udefra. De største byer i Jylland ligger tæt på motorvejen, så det vil være nemt at komme til og fra mellem byerne. Løsning er placeret lige i mellem Vejle og Horsens, og det tager ikke mere end 17 minutter at køre til disse områder. Fra Vejle er der gode bus- og togforbindelser til resten af Jylland, samt Fyn og Sjælland. Derfor egner byen sig godt til at have en virksomhed i, da man nemt kan komme til – lige meget hvor i landet man kommer fra. Så hvis du leder efter en by, som har en god og praktisk location – Løsning vil da være den perfekte løsning!

Med erhvervslokaler i Løsning, får du den fulde pakke

Byen har satset meget på erhverv, og der ligger store erhvervsområder mod motorvejen. Løsning er dog mere end blot en motorvej med virksomheder og har meget at byde på. Kommunen har meget fokus på at bevare det lokale liv og at hurtigt få etableret nye tilflyttere til byen under de bedste vilkår. I centrum finder du nemlig en livlig puls, og der er mange ting at give sig til. Omkring byen ligger der store naturområder, og der er kort til kysten. Denne kombination gør det attraktivt for mange, som gerne vil forene et byliv med natur.

Din virksomhed har nu mulighed for at blive en del af den østjyske charme. Natur og by kombineret i en unik location – Løsning har det hele! Om det er lokaler til kontor, lager, butik eller noget helt andet, du søger, vil du ikke lede forgæves i Løsning.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal