arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Løsning. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler med fordelagtig lokation – Løsning er stedet, hvor du skal lede!

I Østjylland ligger byen Løsning, som sammen med nabobyen Hedensted danner et byområde med 11.789 indbyggere (2017). Byen ligger i Hedensted Kommune, og denne er blevet kåret til at være en af Danmarks bedste kommuner at bo samt drive erhverv i.

Praktisk placering i forhold til resten af landet

Før du beslutter dig for, hvilke erhvervslokaler du vil investere i, er det vigtigt, du tænker på lokalernes placering. Vil det være nemt for dine kunder og samarbejdspartnere at komme ud til din virksomhed? Vil det for dig være lige til at komme rundt i landet, hvis du skal til møder eller konferencer? Den location, Løsning har, giver den erhvervsdrivende en kæmpe fordel. Motorvejen E45 ligger klos op af byen, og derfor er den let tilgængelig for billister udefra. De største byer i Jylland ligger tæt på motorvejen, så det vil være nemt at komme til og fra mellem byerne. Løsning er placeret lige i mellem Vejle og Horsens, og det tager ikke mere end 17 minutter at køre til disse områder. Fra Vejle er der gode bus- og togforbindelser til resten af Jylland, samt Fyn og Sjælland. Derfor egner byen sig godt til at have en virksomhed i, da man nemt kan komme til – lige meget hvor i landet man kommer fra. Så hvis du leder efter en by, som har en god og praktisk location – Løsning vil da være den perfekte løsning!

Med erhvervslokaler i Løsning, får du den fulde pakke

Byen har satset meget på erhverv, og der ligger store erhvervsområder mod motorvejen. Løsning er dog mere end blot en motorvej med virksomheder og har meget at byde på. Kommunen har meget fokus på at bevare det lokale liv og at hurtigt få etableret nye tilflyttere til byen under de bedste vilkår. I centrum finder du nemlig en livlig puls, og der er mange ting at give sig til. Omkring byen ligger der store naturområder, og der er kort til kysten. Denne kombination gør det attraktivt for mange, som gerne vil forene et byliv med natur.

Din virksomhed har nu mulighed for at blive en del af den østjyske charme. Natur og by kombineret i en unik location – Løsning har det hele! Om det er lokaler til kontor, lager, butik eller noget helt andet, du søger, vil du ikke lede forgæves i Løsning.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage