arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Randers SØ. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Spændende erhvervslokaler med attraktiv lokation – Randers SØ byder på lidt af det hele

I Østjylland finder du en by med en unik location – Randers SØ er den sydøstlige del af Danmarks 6. største by, hvor der bor hele 62.563 indbyggere (2017). Randers er desuden Østjyllands næststørste by blot overgået af Aarhus, og det særlige ved Randers er, at den altid har været et utroligt vigtigt trafikknudepunkt, og at der desuden er rigtige gode togforbindelser både til og fra byen. Når man skal lede efter nye lokaler til sin virksomhed, er det en kæmpe fordel, at der er disse forbindelser, så kunder hurtigt vil kunne komme til byen, og derfor har den en helt særlig location – Randers SØ giver din virksomhed mange spændende muligheder.

Flotte omgivelser og naturskøn lokation – Randers SØ giver masser af oplevelser 

Det er ikke blot ift. at være et trafikalt knudepunkt, at Randers SØ er særligt kendt – det er desuden for sin særledes smukke natur. Bydelen er nemlig tæt placeret ved både Randers Fjord og Gudenåen, og herudover har den en lang og spændende historie som østjysk købstad. Det særlige ved bydelen er desuden, at du her har mulighed for at finde mange spændende faciliteter og oplevelser for voksne såvel som børn, og det gælder både inden for historie, kunst og kultur. Ydermere er der hvert eneste år masser af turister i Randers SØ grundet de mange spændende events, shoppemuligheder og madoplevelser.

Rigt og spændende erhvervsliv

Der er rigtig mange udenlandske såvel som danske virksomheder, der enten har afdelinger eller hovedkontorer i Randers, og blandt disse er bl.a. AGCO A/S, bryggeriet Thor og Dan Dryer. Den danske tøjkæde Marcus og det nordeuropæiske slagteriselskab Danish Crown er eksempler på virksomheder, der har hovedsæde i byen, og som dermed har skabt en helt masse arbejdspladser for byens befolkning. Randers SØ er desuden særligt kendt for sin detailhandel, og du har her bl.a. mulighed for at finde butikker i Randers Storcenter samt i byens utrolige og meget omfattende gågadenet.

Endelig skal det også nævnes, at der er utroligt mange unge mennesker i Randers, i og med at du her finder en lang række folkeskoler samt flere fri- og privatskoler, og herudover finder du her desuden Randers Tekniske Skole, Gymnasiet Randers Statsskole, Erhvervsakadami Dania samt Via University College. Der er således ingen tvivl om, at byen formår at tiltrække mange unge, hvilket har en kæmpe betydning ift. byens fremtidige udvikling.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage