arrow_upward

Randers SØ

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Randers SØ. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Spændende erhvervslokaler med attraktiv lokation – Randers SØ byder på lidt af det hele

I Østjylland finder du en by med en unik location – Randers SØ er den sydøstlige del af Danmarks 6. største by, hvor der bor hele 62.563 indbyggere (2017). Randers er desuden Østjyllands næststørste by blot overgået af Aarhus, og det særlige ved Randers er, at den altid har været et utroligt vigtigt trafikknudepunkt, og at der desuden er rigtige gode togforbindelser både til og fra byen. Når man skal lede efter nye lokaler til sin virksomhed, er det en kæmpe fordel, at der er disse forbindelser, så kunder hurtigt vil kunne komme til byen, og derfor har den en helt særlig location – Randers SØ giver din virksomhed mange spændende muligheder.

Flotte omgivelser og naturskøn lokation – Randers SØ giver masser af oplevelser 

Det er ikke blot ift. at være et trafikalt knudepunkt, at Randers SØ er særligt kendt – det er desuden for sin særledes smukke natur. Bydelen er nemlig tæt placeret ved både Randers Fjord og Gudenåen, og herudover har den en lang og spændende historie som østjysk købstad. Det særlige ved bydelen er desuden, at du her har mulighed for at finde mange spændende faciliteter og oplevelser for voksne såvel som børn, og det gælder både inden for historie, kunst og kultur. Ydermere er der hvert eneste år masser af turister i Randers SØ grundet de mange spændende events, shoppemuligheder og madoplevelser.

Rigt og spændende erhvervsliv

Der er rigtig mange udenlandske såvel som danske virksomheder, der enten har afdelinger eller hovedkontorer i Randers, og blandt disse er bl.a. AGCO A/S, bryggeriet Thor og Dan Dryer. Den danske tøjkæde Marcus og det nordeuropæiske slagteriselskab Danish Crown er eksempler på virksomheder, der har hovedsæde i byen, og som dermed har skabt en helt masse arbejdspladser for byens befolkning. Randers SØ er desuden særligt kendt for sin detailhandel, og du har her bl.a. mulighed for at finde butikker i Randers Storcenter samt i byens utrolige og meget omfattende gågadenet.

Endelig skal det også nævnes, at der er utroligt mange unge mennesker i Randers, i og med at du her finder en lang række folkeskoler samt flere fri- og privatskoler, og herudover finder du her desuden Randers Tekniske Skole, Gymnasiet Randers Statsskole, Erhvervsakadami Dania samt Via University College. Der er således ingen tvivl om, at byen formår at tiltrække mange unge, hvilket har en kæmpe betydning ift. byens fremtidige udvikling.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal