arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Sæby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Charmerende havneby med attraktiv lokation – Sæby giver mange muligheder  

Leder du efter erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald er du sikkert særligt opmærksom på, at stedet skal have den helt rette location – Sæby er en charmerende havneby i det østlige Vendsyssel, som ganske enkelt blot må siges at leve op til samtlige krav, når det kommer til den ideelle beliggenhed. Byen ligger nemlig blot 12 kilometer fra Frederikshavn, 38 kilometer fra Brønderslev, 39 kilometer fra Hjørring, 43 kilometer fra Hals, 50 kilometer fra Aalborg og 53 kilometer fra Skagen. Herudover er den placeret lige ved Sæby Å’s udløb i Kattegat, hvorfor du her finder smukke og unikke omgivelser. Byen har ca. 8.841 indbyggere (2017), og endelig er den placeret i Frederikshavn Kommune, som igen hører ind under Region Nordjylland.

Naturskøn lokation – Sæby tiltrækker mange turister

Sæby spiller i dag en meget vigtig rolle, i og med at den fungerer som oplandsby for det meste af det sydøstlige Vendsyssel. Herudover er Sæby desuden en utrolig vigtig turistby, da byen trækker mange gæster til hvert eneste år – det skyldes bl.a. byens gamle og yderst charmerende købstadsmiljø samt byens fantastiske badestrande. Det er derfor særligt om sommeren, at der er masser af liv i byen, og det er desuden på denne årstid, at mange lystsejlere vælger at besøge Sæby. Byen er desuden kendt for sin unikke bykerne, der er karakteriseret ved sine gamle gader og huse.

Aktivt erhvervsliv samt god infrastruktur

Når man leder efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det også vigtigt, at byen har en god infrastruktur, og det må Sæby bestemt siges at have, i og med at byen er placeret tæt op ad motorvejen E45. Du har således rig mulighed for hurtigt at komme både til og fra byen. Herudover har byen et aktivt og rigt erhvervsliv, og flere større virksomheder er knyttet til Sæby – heriblandt kan bl.a. Danish Crown, Maskinfabrikken Skiold og Sæby Fiske-Industri nævnes. Byen er særligt attraktiv for lystfiskere, og Sæby byder i dag på en hyggelig og charmerende marina, der er utrolig vigtig for byens turisme, og man kan her besøge masser af spændende butikker og fiskerestauranter.
Er du på udkig efter nye lokaler til erhvervsmæssigt brug, har byen derfor en ideel location – Sæby formår at byde på lidt af det hele, i og med at den er placeret tæt på både hav og motorvej, og herudover er der masser af liv og aktivitet i byen.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage