arrow_upward

Sæby

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Sæby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Charmerende havneby med attraktiv lokation – Sæby giver mange muligheder  

Leder du efter erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald er du sikkert særligt opmærksom på, at stedet skal have den helt rette location – Sæby er en charmerende havneby i det østlige Vendsyssel, som ganske enkelt blot må siges at leve op til samtlige krav, når det kommer til den ideelle beliggenhed. Byen ligger nemlig blot 12 kilometer fra Frederikshavn, 38 kilometer fra Brønderslev, 39 kilometer fra Hjørring, 43 kilometer fra Hals, 50 kilometer fra Aalborg og 53 kilometer fra Skagen. Herudover er den placeret lige ved Sæby Å’s udløb i Kattegat, hvorfor du her finder smukke og unikke omgivelser. Byen har ca. 8.841 indbyggere (2017), og endelig er den placeret i Frederikshavn Kommune, som igen hører ind under Region Nordjylland.

Naturskøn lokation – Sæby tiltrækker mange turister

Sæby spiller i dag en meget vigtig rolle, i og med at den fungerer som oplandsby for det meste af det sydøstlige Vendsyssel. Herudover er Sæby desuden en utrolig vigtig turistby, da byen trækker mange gæster til hvert eneste år – det skyldes bl.a. byens gamle og yderst charmerende købstadsmiljø samt byens fantastiske badestrande. Det er derfor særligt om sommeren, at der er masser af liv i byen, og det er desuden på denne årstid, at mange lystsejlere vælger at besøge Sæby. Byen er desuden kendt for sin unikke bykerne, der er karakteriseret ved sine gamle gader og huse.

Aktivt erhvervsliv samt god infrastruktur

Når man leder efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det også vigtigt, at byen har en god infrastruktur, og det må Sæby bestemt siges at have, i og med at byen er placeret tæt op ad motorvejen E45. Du har således rig mulighed for hurtigt at komme både til og fra byen. Herudover har byen et aktivt og rigt erhvervsliv, og flere større virksomheder er knyttet til Sæby – heriblandt kan bl.a. Danish Crown, Maskinfabrikken Skiold og Sæby Fiske-Industri nævnes. Byen er særligt attraktiv for lystfiskere, og Sæby byder i dag på en hyggelig og charmerende marina, der er utrolig vigtig for byens turisme, og man kan her besøge masser af spændende butikker og fiskerestauranter.
Er du på udkig efter nye lokaler til erhvervsmæssigt brug, har byen derfor en ideel location – Sæby formår at byde på lidt af det hele, i og med at den er placeret tæt på både hav og motorvej, og herudover er der masser af liv og aktivitet i byen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal