arrow_upward

Hobro

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hobro. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med en smuk lokation – Hobro er mere end bakkernes by!

Mod nord i det smukke Mariager finder du bakkernes by. Og med sine 11.917 indbyggere (2017) er byen den største by i Mariager Kommune, efterfulgt af Hadsund og Mariager. Er du ude efter et sted at placere dine erhvervslokaler, har byen på den oplagte location – Hobro kan nemlig, med sin placering nord for Djursland og Danmarks næse, siges at være placeret i Danmarks ”øje”. 

Vikingernes gamle købstad har den ideelle location – Hobro er et oplagt valg til dine erhvervslokaler!

Vælger du at gå i de gamle vikingers fodspor, vil du med dit erhvervslokale her i byen få en arbejdsplads med en attraktiv location - Hobro ligger kun 27 kilometer fra Randers og med omkring 60 kilometer til både Aalborg, Aarhus og Silkeborg. Fra gammel tid er det en stationsby, og dagen i dag finder du også en god infrastruktur med togafgange flere gange i timen til og fra byen. Beliggenheden er derfor god, da byen ligger i en overskuelig afstand til Jyllands større byer.

Hobro er ud over sin historiske fortid kendt for sine bakker. Det er derfor sandsynligt, at du finder en arbejdsplads med den smukkeste udsigt, hvis det er her, du vælger at placere dine erhvervslokaler. Uanset hvad vil du i Hobro finde lokaler, hvor der ikke er langt til en frodig natur og et smukt landskab. Samtidig er banegården placeret centralt i byen, hvor der er togafgange mod Aalborg og Aarhus flere gange i timen.

Byen byder på mere end smukke landskaber og fortidslevn

Byen er særligt kendt for sin tusind år gamle vikingeborg Fyrkat, som ligger placeret i Mariager Fjords smukke landskab.  Men selvom byen er mest kendt som en gammel handelsby, er Hobro bestemt ikke en støvet museumsgenstand, tværtimod.

De gule spillere fra Hobro har vakt opmærksomhed med deres evner på en fodboldbane. Men det er ikke kun på sportsfronten, at Hobro har noget at byde på. Byen bugner af liv og kultur med museer, teater, gallerier og et væld af spisesteder. Samtidig har byen også meget at byde på handelsmæssigt. I sydbyen holder en lang række virksomheder til. Der er derfor mulighed for at finde et godt handelssamarbejde i den gamle købstad.

Søger du den perfekte by til dine erhvervslokaler, er Hobro en godt valg med et attraktivt handelsområde i Sydbyen, flotte bakker, et godt kulturliv og ikke mindst en god beliggenhed.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal