arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hobro. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med en smuk lokation – Hobro er mere end bakkernes by!

Mod nord i det smukke Mariager finder du bakkernes by. Og med sine 11.917 indbyggere (2017) er byen den største by i Mariager Kommune, efterfulgt af Hadsund og Mariager. Er du ude efter et sted at placere dine erhvervslokaler, har byen på den oplagte location – Hobro kan nemlig, med sin placering nord for Djursland og Danmarks næse, siges at være placeret i Danmarks ”øje”. 

Vikingernes gamle købstad har den ideelle location – Hobro er et oplagt valg til dine erhvervslokaler!

Vælger du at gå i de gamle vikingers fodspor, vil du med dit erhvervslokale her i byen få en arbejdsplads med en attraktiv location - Hobro ligger kun 27 kilometer fra Randers og med omkring 60 kilometer til både Aalborg, Aarhus og Silkeborg. Fra gammel tid er det en stationsby, og dagen i dag finder du også en god infrastruktur med togafgange flere gange i timen til og fra byen. Beliggenheden er derfor god, da byen ligger i en overskuelig afstand til Jyllands større byer.

Hobro er ud over sin historiske fortid kendt for sine bakker. Det er derfor sandsynligt, at du finder en arbejdsplads med den smukkeste udsigt, hvis det er her, du vælger at placere dine erhvervslokaler. Uanset hvad vil du i Hobro finde lokaler, hvor der ikke er langt til en frodig natur og et smukt landskab. Samtidig er banegården placeret centralt i byen, hvor der er togafgange mod Aalborg og Aarhus flere gange i timen.

Byen byder på mere end smukke landskaber og fortidslevn

Byen er særligt kendt for sin tusind år gamle vikingeborg Fyrkat, som ligger placeret i Mariager Fjords smukke landskab.  Men selvom byen er mest kendt som en gammel handelsby, er Hobro bestemt ikke en støvet museumsgenstand, tværtimod.

De gule spillere fra Hobro har vakt opmærksomhed med deres evner på en fodboldbane. Men det er ikke kun på sportsfronten, at Hobro har noget at byde på. Byen bugner af liv og kultur med museer, teater, gallerier og et væld af spisesteder. Samtidig har byen også meget at byde på handelsmæssigt. I sydbyen holder en lang række virksomheder til. Der er derfor mulighed for at finde et godt handelssamarbejde i den gamle købstad.

Søger du den perfekte by til dine erhvervslokaler, er Hobro en godt valg med et attraktivt handelsområde i Sydbyen, flotte bakker, et godt kulturliv og ikke mindst en god beliggenhed.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage