arrow_upward

Ringsted

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Ringsted. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Kontorhotel i kommune med ambitiøs erhvervsstrategi

Ringsted Kommune rummer omkring 17.000 arbejdspladser inden for de fleste forskellige typer brancher. Og man arbejder i kommunen herudover aktivt og strategisk for, at der hvert år kreeres 150 nye jobs. Ringsted gør meget ud af at have en erhvervsvenlig politik, og at virksomheder på en hurtig og brugevenlig måde kan modtage den rette service hos kommunen. Med et kontorhotel i Ringsted får din virksomhed dermed hjemme i en erhvervsorienteret by, der går op i at servicere og understøtte de lokale virksomheder. For eksempel har kommunen en bred vifte af tilbud, der kan hjælpe virksomheder af alle typer til at skabe innovation og vækst. Der er ligeledes stor støtte til iværksættere, gode muligheder for netværk og sparring samt relevante arrangementer, såsom spændende workshops, foredrag med mere.

Stærkt erhvervsnetværk

I Ringsted er der også blevet etableret et spændende selvstændigt netværk for de lokale virksomheder, kaldet Ringsted Erhvervsforum. Denne forening arbejder for at videreudvikle byens erhvervsliv. Foreningen blev etableret i 2006 og arbejder for at skabe optimale vilkår for lokale virksomheder og styrke byens brand. Vælger du et kontorhotel i Ringsted vil du dermed ikke alene få glæde af en brugervenlig og effektiv kommunal service, men også et dynamisk, stærkt erhvervsnetværk.

Centralt beliggende kontorhotel – Ringsted er idéelt placeret

Ønsker du et kontorhotel, hvorfra du hurtigt og let kan komme til andre dele af Danmark? Så er det en god idé at overveje et kontorhotel i Ringsted. I den nordlige del af byen får du blandt andet adgang til Vestmotorvejen, der giver hurtig forbindelse til resten af Sjælland. Byen er beliggende på midten af Sjælland og motorvejsforbindelsen giver kort kørsel til såvel hovedstaden som Roskilde, Slagelse. Ligeledes er der dermed også kort til både Storebæltsbroen og Øresundsbroen, der giver adgang til det øvrige Danmark samt Sverige. Ringsted er ydermere en stationsby, hvor både IC3-toge og regionaltoge stopper, og byen har ligeledes et godt netværk af busser, der skaber forbindelse til de omkringliggende byer. Samtidigt er lokaleomkostninger i den sjællandske by naturligvis væsentligt lavere end i Hovedstaden. Så til dig, der vægter stor mobilitet såvel som billige lokaleomkostninger, når du leder efter kontorhotel : Ringsted tilbyder de ideelle vilkår.

Mange forskellige typer erhvervsadresser

Der er mange gode muligheder for at finde et attraktivt kontorhotel i centrum af Ringsted. Bykernen byder på et driftigt handelsliv med mange butikker, og byen byder herudover også på en populær Outlet City, der trækker mange udefrakommende handlende til. Der er ligeledes også gode muligheder for at finde et ideelt kontorhotel i et af byens to store erhvervsområder, der ligger henholdsvis nord og syd for motorvejen.

Din søgning gav ingen resultater