arrow_upward

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Ringsted. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Kontorhotel i kommune med ambitiøs erhvervsstrategi

Ringsted Kommune rummer omkring 17.000 arbejdspladser inden for de fleste forskellige typer brancher. Og man arbejder i kommunen herudover aktivt og strategisk for, at der hvert år kreeres 150 nye jobs. Ringsted gør meget ud af at have en erhvervsvenlig politik, og at virksomheder på en hurtig og brugevenlig måde kan modtage den rette service hos kommunen. Med et kontorhotel i Ringsted får din virksomhed dermed hjemme i en erhvervsorienteret by, der går op i at servicere og understøtte de lokale virksomheder. For eksempel har kommunen en bred vifte af tilbud, der kan hjælpe virksomheder af alle typer til at skabe innovation og vækst. Der er ligeledes stor støtte til iværksættere, gode muligheder for netværk og sparring samt relevante arrangementer, såsom spændende workshops, foredrag med mere.

Stærkt erhvervsnetværk

I Ringsted er der også blevet etableret et spændende selvstændigt netværk for de lokale virksomheder, kaldet Ringsted Erhvervsforum. Denne forening arbejder for at videreudvikle byens erhvervsliv. Foreningen blev etableret i 2006 og arbejder for at skabe optimale vilkår for lokale virksomheder og styrke byens brand. Vælger du et kontorhotel i Ringsted vil du dermed ikke alene få glæde af en brugervenlig og effektiv kommunal service, men også et dynamisk, stærkt erhvervsnetværk.

Centralt beliggende kontorhotel – Ringsted er idéelt placeret

Ønsker du et kontorhotel, hvorfra du hurtigt og let kan komme til andre dele af Danmark? Så er det en god idé at overveje et kontorhotel i Ringsted. I den nordlige del af byen får du blandt andet adgang til Vestmotorvejen, der giver hurtig forbindelse til resten af Sjælland. Byen er beliggende på midten af Sjælland og motorvejsforbindelsen giver kort kørsel til såvel hovedstaden som Roskilde, Slagelse. Ligeledes er der dermed også kort til både Storebæltsbroen og Øresundsbroen, der giver adgang til det øvrige Danmark samt Sverige. Ringsted er ydermere en stationsby, hvor både IC3-toge og regionaltoge stopper, og byen har ligeledes et godt netværk af busser, der skaber forbindelse til de omkringliggende byer. Samtidigt er lokaleomkostninger i den sjællandske by naturligvis væsentligt lavere end i Hovedstaden. Så til dig, der vægter stor mobilitet såvel som billige lokaleomkostninger, når du leder efter kontorhotel : Ringsted tilbyder de ideelle vilkår.

Mange forskellige typer erhvervsadresser

Der er mange gode muligheder for at finde et attraktivt kontorhotel i centrum af Ringsted. Bykernen byder på et driftigt handelsliv med mange butikker, og byen byder herudover også på en populær Outlet City, der trækker mange udefrakommende handlende til. Der er ligeledes også gode muligheder for at finde et ideelt kontorhotel i et af byens to store erhvervsområder, der ligger henholdsvis nord og syd for motorvejen.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage