arrow_upward

Slagelse

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Slagelse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Kontorhotel i en spændende erhvervskommune

Den gamle handelsby, Slagelse, er et naturligt handelsknudepunkt for hele Vestsjælland og har et dynamisk og driftigt erhvervsliv, hvilket ikke mindst understøttes af en fremsynet og brugervenlig erhvervspolitik. Med et kontorhotel i Slagelse får din virksomhed for eksempel glæde af en særlig ordning hos kommunen, der gør virksomheders kontakt med kommunen nem, fleksibel og effektiv. Uanset, hvilket emne du henvender dig omkring, har din virksomhed kun én indgang til den kommunale service, hvor du sikres en løsningsorienteret sagsbehandling. Herudover byder byen også på en aktiv og visionær erhvervsforening, der arbejder målrettet for blandt andet samarbejde på tværs af kommunens virksomheder, uddannelsessteder, organisationer m.m. samt for at forstærke byens vækst og position.

Målrettet service til iværksættere og nye virksomheder

Har du en mindre virksomhed, der er forholdsvist nystartet, er der herudover også god grund til at vælge et kontorhotel i Slagelse: kommunen har nemlig mange attraktive tilbud til iværksættere og nyere virksomheder. Slagelse Kommune har eksempelvis etableret det, der kaldes, Vækstfabrikken, hvor nye, mindre virksomheder få hjælp til at skabe vækst, via for eksempel skræddersyede forløb, sparring med konsulenter eller mentorer og meget mere. Så til dig, der lægger vægt på en kommune med kvalificeret, erhvervsvenlig service, rådgivning og netværk, når du søger kontorhotel – Slagelse tilbyder det hele.

Fordelagtigt beliggende kontorhotel - Slagelse er ideelt placeret

Har din virksomhed behov for en hurtig og nem forbindelse til resten af landet? Et kontorhotel i Slagelse tilbyder en helt optimal beliggenhed. Byen er placeret lige ved motorvej E20 og kun få km fra Storebæltsbroen, og dermed kan du med et kontorhotel her lynhurtigt køre til både Fyn og Jylland. Herudover ligger Slagelse ikke mere end 1 time og et kvarters kørsel fra hovedstaden. Et kontorhotel i Slagelse giver også adgang til optimale muligheder, hvad angår offentlig transport, da byen er et af det østlige Danmarks jernbaneknudepunkter. Herfra går der Intercitytoge til hele landet såvel som regionaltoge til mange byer på Vestsjælland.

Attraktivt rekrutteringsgrundlag

Ønsker du et stort rekrutteringsgrundlag af veluddannet arbejdskraft, er der ligeledes også grund til at vælge et kontorhotel i Slagelse. Byens geografiske position sikrer hurtig forbindelse til både København, Odense og Roskilde, der alle er universitetsbyer. Ligeledes har Syddansk Universitet også en afdeling i selve Slagelse. Og herudover byder byen også på en lang liste af andre uddannelsesinstitutioner, såsom: University College Sjælland, Handelshøjskolen, Erhvervsakademiet Sjælland med flere. Med et kontorhotel i denne by kan din virksomhed derfor altid nemt finde kompetente ansatte inden for kort rækkevidde, hvis virksomheden får vokseværk.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal