arrow_upward

5 kontorhoteller: Slagelse

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Slagelse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Kontorhotel i en spændende erhvervskommune

Den gamle handelsby, Slagelse, er et naturligt handelsknudepunkt for hele Vestsjælland og har et dynamisk og driftigt erhvervsliv, hvilket ikke mindst understøttes af en fremsynet og brugervenlig erhvervspolitik. Med et kontorhotel i Slagelse får din virksomhed for eksempel glæde af en særlig ordning hos kommunen, der gør virksomheders kontakt med kommunen nem, fleksibel og effektiv. Uanset, hvilket emne du henvender dig omkring, har din virksomhed kun én indgang til den kommunale service, hvor du sikres en løsningsorienteret sagsbehandling. Herudover byder byen også på en aktiv og visionær erhvervsforening, der arbejder målrettet for blandt andet samarbejde på tværs af kommunens virksomheder, uddannelsessteder, organisationer m.m. samt for at forstærke byens vækst og position.

Målrettet service til iværksættere og nye virksomheder

Har du en mindre virksomhed, der er forholdsvist nystartet, er der herudover også god grund til at vælge et kontorhotel i Slagelse: kommunen har nemlig mange attraktive tilbud til iværksættere og nyere virksomheder. Slagelse Kommune har eksempelvis etableret det, der kaldes, Vækstfabrikken, hvor nye, mindre virksomheder få hjælp til at skabe vækst, via for eksempel skræddersyede forløb, sparring med konsulenter eller mentorer og meget mere. Så til dig, der lægger vægt på en kommune med kvalificeret, erhvervsvenlig service, rådgivning og netværk, når du søger kontorhotel – Slagelse tilbyder det hele.

Fordelagtigt beliggende kontorhotel - Slagelse er ideelt placeret

Har din virksomhed behov for en hurtig og nem forbindelse til resten af landet? Et kontorhotel i Slagelse tilbyder en helt optimal beliggenhed. Byen er placeret lige ved motorvej E20 og kun få km fra Storebæltsbroen, og dermed kan du med et kontorhotel her lynhurtigt køre til både Fyn og Jylland. Herudover ligger Slagelse ikke mere end 1 time og et kvarters kørsel fra hovedstaden. Et kontorhotel i Slagelse giver også adgang til optimale muligheder, hvad angår offentlig transport, da byen er et af det østlige Danmarks jernbaneknudepunkter. Herfra går der Intercitytoge til hele landet såvel som regionaltoge til mange byer på Vestsjælland.

Attraktivt rekrutteringsgrundlag

Ønsker du et stort rekrutteringsgrundlag af veluddannet arbejdskraft, er der ligeledes også grund til at vælge et kontorhotel i Slagelse. Byens geografiske position sikrer hurtig forbindelse til både København, Odense og Roskilde, der alle er universitetsbyer. Ligeledes har Syddansk Universitet også en afdeling i selve Slagelse. Og herudover byder byen også på en lang liste af andre uddannelsesinstitutioner, såsom: University College Sjælland, Handelshøjskolen, Erhvervsakademiet Sjælland med flere. Med et kontorhotel i denne by kan din virksomhed derfor altid nemt finde kompetente ansatte inden for kort rækkevidde, hvis virksomheden får vokseværk.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage