arrow_upward

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Holbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Businesscenter i Holbæk

Fjordbyen Holbæk er med sine 28.134 indbyggere (2017) Nordvestsjællands største by. Byen tilhører Holbæk Kommune, og den er beliggende godt 60 kilometer fra Københavns centrum.

De infrastrukturelle forbindelser i Holbæk

Byen har i dag fine infrastrukturelle forbindelser, men de var indtil starten af 1960’erne stort set begrænset. Men med en hastig bebyggelse af boliger og erhverv, har byens areal udbredt sig mod syd, og denne ekspansion er blandt andet forklaringen på, hvorfor Holbæk siden 1980’erne har været en af Danmarks hurtigst voksende byer.

Fra Holbæk er der tre jernbaneforbindelser – Nordvestbanen, som går mod Roskilde, København og Kalundborg, Odsherredsbanen, som er et lokaltog, og Tølløsebanen, som også er et lokaltog. Med åbningen af den dobbeltsporede strækning på Nordvestbanen mellem Holbæk og København i 2015 blev rejsetiden imellem de to byer reduceret med godt et kvarter, så rejsetiden nu er 43 minutter, hvis man benytter sig af de hurtigste forbindelser.

Holbæk ligger tæt placeret ved afkørslerne 18, 19 og 20 for enden af Holbækmotorvejen. I 2006 blev motorvejen udvidet, og derfor strækker den sig i dag også syd om byen til afkørsel 20 (Holbæk V). I perioden 2009-2012 blev Holbækmotorvejen udbredt til tre spor omkring Roskilde for at nedbringe problemerne med kødannelser, og derfor er rejsetiden via motorvej fra Holbæk til København C cirka på 55 minutter.

Hvis du lejer dig ind i et businesscenter i Holbæk, har du altså på mange måder gode transportmuligheder, hvilket gør byen til en attraktiv placering for erhvervslokaler, da det er hurtigt og let tilgængeligt at tilkomme de infrastrukturelle forbindelser til og fra byen. Samtidig giver et businesscenter i Holbæk dig mulighed for at være forholdsvist centralt placeret uden helt at være det.

Erhvervslivet i Holbæk

Byen har tidligere været stærkt domineret af indtjeningen på industrivirksomheder, men Holbæks virksomheder er i dag i stigende grad karakteriseret som servicevirksomheder, hvis kundefokus er byens pendlere. Byens mange forretninger er centreret omkring strøggaderne i Holbæks centrum, hvor der også er et væld af cafeer og restauranter, som skaber en hyggelig stemning. I den sydvestlige del af Holbæk ligger det populære Holbæk Megacenter, som rummer et væld af butikker, der har et særligt pladskrævende varesortiment. Med et erhvervslokale i et businesscenter i Holbæk er du altså foruden bygningens fællesfaciliteter også tæt på en masse attraktive byfaciliteter, som gør Holbæk til en god by at bo, arbejde og være i.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage