arrow_upward

Holbæk

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Holbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Businesscenter i Holbæk

Fjordbyen Holbæk er med sine 28.134 indbyggere (2017) Nordvestsjællands største by. Byen tilhører Holbæk Kommune, og den er beliggende godt 60 kilometer fra Københavns centrum.

De infrastrukturelle forbindelser i Holbæk

Byen har i dag fine infrastrukturelle forbindelser, men de var indtil starten af 1960’erne stort set begrænset. Men med en hastig bebyggelse af boliger og erhverv, har byens areal udbredt sig mod syd, og denne ekspansion er blandt andet forklaringen på, hvorfor Holbæk siden 1980’erne har været en af Danmarks hurtigst voksende byer.

Fra Holbæk er der tre jernbaneforbindelser – Nordvestbanen, som går mod Roskilde, København og Kalundborg, Odsherredsbanen, som er et lokaltog, og Tølløsebanen, som også er et lokaltog. Med åbningen af den dobbeltsporede strækning på Nordvestbanen mellem Holbæk og København i 2015 blev rejsetiden imellem de to byer reduceret med godt et kvarter, så rejsetiden nu er 43 minutter, hvis man benytter sig af de hurtigste forbindelser.

Holbæk ligger tæt placeret ved afkørslerne 18, 19 og 20 for enden af Holbækmotorvejen. I 2006 blev motorvejen udvidet, og derfor strækker den sig i dag også syd om byen til afkørsel 20 (Holbæk V). I perioden 2009-2012 blev Holbækmotorvejen udbredt til tre spor omkring Roskilde for at nedbringe problemerne med kødannelser, og derfor er rejsetiden via motorvej fra Holbæk til København C cirka på 55 minutter.

Hvis du lejer dig ind i et businesscenter i Holbæk, har du altså på mange måder gode transportmuligheder, hvilket gør byen til en attraktiv placering for erhvervslokaler, da det er hurtigt og let tilgængeligt at tilkomme de infrastrukturelle forbindelser til og fra byen. Samtidig giver et businesscenter i Holbæk dig mulighed for at være forholdsvist centralt placeret uden helt at være det.

Erhvervslivet i Holbæk

Byen har tidligere været stærkt domineret af indtjeningen på industrivirksomheder, men Holbæks virksomheder er i dag i stigende grad karakteriseret som servicevirksomheder, hvis kundefokus er byens pendlere. Byens mange forretninger er centreret omkring strøggaderne i Holbæks centrum, hvor der også er et væld af cafeer og restauranter, som skaber en hyggelig stemning. I den sydvestlige del af Holbæk ligger det populære Holbæk Megacenter, som rummer et væld af butikker, der har et særligt pladskrævende varesortiment. Med et erhvervslokale i et businesscenter i Holbæk er du altså foruden bygningens fællesfaciliteter også tæt på en masse attraktive byfaciliteter, som gør Holbæk til en god by at bo, arbejde og være i.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal