arrow_upward

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Fredericia. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Få kontorhotel i Fredericia – en ambitiøs erhvervskommune

Søger du efter et kontorhotel i det østjyske, kan du med fordel undersøge mulighederne i Fredericia. Byen bemærker sig som nemlig ved at være en dynamisk og erhvervsvenlig kommune. Der er for eksempel i kommunen blevet etableret en aktiv erhvervsforening, der formår at skabe markante resultater. De har blandt andet gjort det endnu lettere at starte og udvikle virksomheder i byen. Med et kontorhotel i Fredericia bliver din virksomhed dermed del af en kommune med masser af fremdrift og spændende visioner.

Velbeliggende kontorhotel: Fredericia er stedet at søge

Fredericia er herudover en del af det såkaldte Trekantsområde, hvilket også betyder en masse fordele for byens erhvervsliv. Der er her tale om et samarbejde mellem seks kommuner, der til sammen er kendt som et af de største generatorer af vækst i landet. Samarbejdet foregår på tværs af de enkelte kommuner og formår i stor stil at skabe spændende resultater. Dette vækstlokomotiv motiverer i høj grad virksomheder til at slå sig ned i området – og et kontorhotel i dette område er dermed eftertragtet. Ligeledes finder mange virksomheder det attraktivt med et kontorhotel her på grund af de lave priser. De gennemsnitlige priser på kontorlokaler i regionen er nemlig generelt ca. 40 procent lavere end i hovedstaden, hvilket jo er en mærkbar forskel. Vælges herudover et kontorhotel, frem for andre kontorløsninger, kan der typisk opnås yderligere besparelser.

Trekantsområdet tilbyder en stærk infrastruktur

En anden fordel ved at vælge et kontorhotel i Fredericia er regionens attraktive infrastruktur. Rent geografisk er dette område nok det væsentligste trafikale knudepunkt i hele Danmark, og fra byen er der adgang til et fordelagtig motorvejsnet, hvorfra man særdeles nemt og hurtigt kommer rundt. Ydermere har kommunen også kort til den jydske lufthavn, Billund Lufthavn, hvorfra der både er indenrigs- og udenrigsruter. Og så er Fredericia herudover en stationsby, hvor der går toge til resten af Danmark. Med et kontorhotel i denne by får din virksomhed dermed glæde af hurtig forbindelse til såvel andre danske byer som udlandet – uanset om det er via privat eller offentlig transport. Så er du på udkig efter masser af mobiltet, når du søger kontorhotel - Fredericia er en ideel beliggenhed for virksomheder, der har behov for hurtigt at kunne komme rundt i såvel indland som udland.

Godt rekrutteringsgrundlag

Et kontorhotel i Fredericia giver ligeledes din virksomhed adgang til et stort og velkvalificeret rekrutteringsgrundlag, da byen har et omfangsrigt og veluddannet opland. Fra byen er der nemlig kun en times kørsel til den jyske hovedstad, Aarhus, samt til Odense, Kolding med mere. Med et kontorhotel i denne by har din virksomhed dermed altid mulighed at indhente kompetente mearbejdere, hvis virksomheden får vokseværk.

Læs mere om Fredericia på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage