arrow_upward

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Herning. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Kontorhotel i Herning: ’Dynamoen i Vest’

Et driftigt erhvervsliv er altid noget, der er blevet forbundet med Herning – og derfor er ikke underligt, at mange virksomheder vender blikket mod denne jyske by, når de skal finde et attraktivt kontorhotel eller lignende. Mange kendte virksomheder har således hjemme i kommunen, herunder Bankernes EDB-Central, BoConcept, JBS og Egetæpper med flere. Så til dig, der lægger vægt på en kommune med et dynamisk erhvervsliv, når skal finde et kontorhotel – Herning er en ideel beliggenhed.

Mange spændende erhvervsområder

Herning byder på mange attraktive områder for erhverv. Er du på udkig efter et kontorhotel i Herning, er der blandt andet mange muligheder i midtbyen, hvor din virksomhed får glæde af en central beliggenhed midt i Hernings levende handelsliv. Blandt eftertragtede kontorbeliggenheder kan blandt andet nævnes Østergade, Torvet og Bredgade, samt de øvrige gader i gågadeområdet. Der er herudover også muligheder for at finde et spændende kontorhotel i de erhvervsområder, der ligger i yderkanten af byen i nærheden af eksempelvis Jyske Bank BOXEN. Har har man typisk nemmere tilkørsels- og parkeringsforhold end i midtbyen.

Nært samarbejde mellem kommune og erhvervsliv

Vælger du et kontorhotel i Herning får din virksomhed glæde af en kommune, der i høj grad sørger for at skabe de bedste rammer for det lokale erhvervsliv. Byen er et økonomisk centrum i det Midt- og Vestjyske og er en by, der lægger stor vægt på samarbejde med erhvervslivet, blandt andet via de forskellige erhvervsforeninger. Dette medvirker, at kommunens politik på erhvervsområdet, i høj grad formes med afsæt i de realiteter, de lokale virksomheder oplever. Med et kontorhotel i Herning, kan din virkosmhed dermed også nyde godt af denne store indsats fra kommunal side.

Nytænkede kommunal marketing

I Herning har man formået at tænke i helt nye baner, for at gøre opmærksom på sig selv og tiltrække udefrakommende besøgende og handlende. Byen er kendt som en messe- og kongresby – ikke mindst på grund af Messecenter Herning, hvor der ofte afholdes store arrangementer. Ydermere blev Jyske Bank BOXEN indviet i 2010, hvor der også tit finder koncerter sted med berømte danske og internationale artister. Kommunen har i den grad formået at brande sig på en innovativ, kreativ vis. Vælger du et kontorhotel i Herning kan dette dermed også være en del af en branding af din virksomhed.

Når du skal finde kontorhotel i Herning

Når du søger efter et kontorhotel i Herning, er der mange ting at tage højde for. For eksempel er det vigtigt at overveje, hvilken type beliggenhed, du ønsker. En virksomheds lokaler er i dag en vigtig del af dens brand, og det er derfor blandt andet værd at overveje, hvilke signaler beliggenheden sender. Ligeledes er det æstetiske udtryk også af betydning, når du skal finde et kontorhotel. Dette skal også gerne matche din virksomheds profil.

Læs mere om Herning på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage