arrow_upward

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Holstebro. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Kontorhotel i landets mest erhvervsvenlige kommune

Ønsker du et kontorhotel i en kommune med gode, fleksible erhvervsrammer? Så er der god grund til at overveje den jyske by, Holstebro. I en rapport foretaget på vegne af Dansk Byggeri blev Holstebro nemlig udnævnt til at være den mest erhvervsvenlige kommune i hele Danmark. Denne anerkendelse modtog kommunen blandt andet grundet deres aktive og store indsats for at imødekomme og skabe gode vilkår for de lokale virksomheder. Der er dermed ikke noget at sige til, at mange virksomheder vælger et kontorhotel i Holstebro.

Kommunal service i top

En af undersøgelsens mange parametre for kåringen var blandt andet, at Holstebro indtager en meget proaktiv indstilling, når det gælder deres service til erhvervslivet i lokalområdet. Det er kommunens ambition at skabe fleksible muligheder og processer for virksomhederne, hvilket de i vid udstrækning er lykkedes med. Med et kontorhotel i Holstebro sikres din virksomhed dermed en effektiv, fleksibel service fra kommunal side. Kommunen har ydermere også en række rådgivningstilbud til både iværksættere og etablerede virksomheder inden for de to felter.

Erhvervs- og kulturlivet i Holstebro

Befinder din virksomhed inden for miljø- og/eller energiområdet, er der særlig gode grunde til at få kontorhotel i Holstebro. Af den lokale kommuneplane fremgår det nemlig, at kommunen stiler efter at styrke potentialet for cleantech og greentech – på en måde, der samtidigt skaber profit. Ydermere er det hensigten, at denne plan også skal være med til at styrke kommunens brand. På nuværende tidspunkt befinder det største antal arbejdspladser i byen sig inden for handel og transport samt landbrug, skovbrug og fiskeri. Herudover er der i byen også en del offentligt ansatte. Byen rummer herudover også flere store, ældre virksomheder, som eksempelvis Scandinavian Tobacco Company. Ydermere huser kommunen mange uddannelsessteder, såsom VIA University College Campus Holstebro samt en lang række kulturelle attraktioner, som for eksempel Holstebro Kunstmuseum. Med et kontorhotel i Holstebro bliver din virksomhed dermed en del af en dynamisk kommune med et rigt erhvervs- og kulturliv og innovative visioner.

Nemt at finde kontorhotel – Holstebro har mange spændende muligheder

Søger du et kontorhotel i Holstebro, er der mange muligheder at vælge imellem. For eksempel er der mange attraktive muligheder i midtbyen, i hjertet af byens levende butiksliv. Ydermere byder Holstebro også på en del deciderede erhvervskvarterer, hvor der også er spændende muligheder. Bevæger du dig væk fra midtbyen får du ydermere fordelen af nemmere tilkørsels- og parkeringsvilkår. Foruden de nævnte muligheder, er Holstebro også kendt for det progressive kontorhotel, Nupark, der ligger i udkanten af byen. Her finder du et af landets mest progressive, nytænkende miljøer for vækst, hvor der er mulighed for netværk og stimulerende, inspirerende omgivelser. Ønsker du et kontorhotel i et innovativt miljø, er der derfor god grund til at overveje denne mulighed.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage