arrow_upward

Holstebro

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Holstebro. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Kontorhotel i landets mest erhvervsvenlige kommune

Ønsker du et kontorhotel i en kommune med gode, fleksible erhvervsrammer? Så er der god grund til at overveje den jyske by, Holstebro. I en rapport foretaget på vegne af Dansk Byggeri blev Holstebro nemlig udnævnt til at være den mest erhvervsvenlige kommune i hele Danmark. Denne anerkendelse modtog kommunen blandt andet grundet deres aktive og store indsats for at imødekomme og skabe gode vilkår for de lokale virksomheder. Der er dermed ikke noget at sige til, at mange virksomheder vælger et kontorhotel i Holstebro.

Kommunal service i top

En af undersøgelsens mange parametre for kåringen var blandt andet, at Holstebro indtager en meget proaktiv indstilling, når det gælder deres service til erhvervslivet i lokalområdet. Det er kommunens ambition at skabe fleksible muligheder og processer for virksomhederne, hvilket de i vid udstrækning er lykkedes med. Med et kontorhotel i Holstebro sikres din virksomhed dermed en effektiv, fleksibel service fra kommunal side. Kommunen har ydermere også en række rådgivningstilbud til både iværksættere og etablerede virksomheder inden for de to felter.

Erhvervs- og kulturlivet i Holstebro

Befinder din virksomhed inden for miljø- og/eller energiområdet, er der særlig gode grunde til at få kontorhotel i Holstebro. Af den lokale kommuneplane fremgår det nemlig, at kommunen stiler efter at styrke potentialet for cleantech og greentech – på en måde, der samtidigt skaber profit. Ydermere er det hensigten, at denne plan også skal være med til at styrke kommunens brand. På nuværende tidspunkt befinder det største antal arbejdspladser i byen sig inden for handel og transport samt landbrug, skovbrug og fiskeri. Herudover er der i byen også en del offentligt ansatte. Byen rummer herudover også flere store, ældre virksomheder, som eksempelvis Scandinavian Tobacco Company. Ydermere huser kommunen mange uddannelsessteder, såsom VIA University College Campus Holstebro samt en lang række kulturelle attraktioner, som for eksempel Holstebro Kunstmuseum. Med et kontorhotel i Holstebro bliver din virksomhed dermed en del af en dynamisk kommune med et rigt erhvervs- og kulturliv og innovative visioner.

Nemt at finde kontorhotel – Holstebro har mange spændende muligheder

Søger du et kontorhotel i Holstebro, er der mange muligheder at vælge imellem. For eksempel er der mange attraktive muligheder i midtbyen, i hjertet af byens levende butiksliv. Ydermere byder Holstebro også på en del deciderede erhvervskvarterer, hvor der også er spændende muligheder. Bevæger du dig væk fra midtbyen får du ydermere fordelen af nemmere tilkørsels- og parkeringsvilkår. Foruden de nævnte muligheder, er Holstebro også kendt for det progressive kontorhotel, Nupark, der ligger i udkanten af byen. Her finder du et af landets mest progressive, nytænkende miljøer for vækst, hvor der er mulighed for netværk og stimulerende, inspirerende omgivelser. Ønsker du et kontorhotel i et innovativt miljø, er der derfor god grund til at overveje denne mulighed.

Din søgning gav ingen resultater