arrow_upward

2 kontorhoteller: Århus N

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Århus N. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Kontorfællesskab i Århus N

Århus N er den nordlige del af Århus, som har beliggenhed i Aarhus Kommune i Region Midtjylland. Her er der flere kontorfællesskaber, der dagligt bruges af erhvervsdrivende med virksomheder i forskellige størrelser. Denne forskellighed i både størrelser og erhverv er blandt årsagerne til, at kontorfællesskaber i Århus N ofte er den populære løsning blandt mange erhvervsdrivende.

Attraktive kontorfællesskaber i Århus N

Erhvervsdrivende har en unik mulighed for at arbejde side om side med andre virksomheder, som også ønsker at skabe vækst og udvikle deres virksomheder på en positiv måde. Her giver den store forskellighed blandt virksomhedstyperne i kontorfællesskaberne et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, som kan være med til at rykke på visse ting i virksomhederne, som normalt ikke ville ske, hvis kontorerne ikke hørte til i et kontorfællesskab. I Århus N er der flere gode kontorfællesskaber, der skaber rammerne for et professionelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor de erhvervsdrivende blot skal tænke på arbejde, når de er her. På Tueager kan der findes kontorfællesskaber, som har en yderst populær beliggenhed. Her kan der lejes kontorpladser alt efter ønsket, og dette handler ofte om, hvor mange der er tilgængelige. I flere af kontorfællesskaberne i Århus N kan erhvervsdrivende også møde forskellige regler, som kan være med til at afgøre, hvor mange pladser der egentligt må lejes pr. virksomhed.

Kontorfællesskab i inspirerende omgivelser

I kontorfællesskaber er der typisk mange fordele for mindre eller mellemstore virksomheder, som bør udnyttes. Det vil nemlig ofte være således, at størstedelen af de ting, der kan deles i et kontorfællesskab, bliver delt. Dette kan være printere og internet, som gerne er delevenlige, og er derfor ikke noget, der skal købes ved siden af. Det indgår som regel i den pakkeløsning, som købes, når der skal lejes et eller flere kontorlokaler. Det vil typisk også være køkken og kantine, hvor virksomhedens ansatte kan nyde deres pauser. Det er også her, at det er muligt at skabe et netværk med andre erhvervsdrivende i bygningen, som kan ende ud i et samarbejde. Det er derfor en oplagt mulighed for at give og modtage gode råd og erfaringer fra det travle erhvervsliv. På Palle Juul-Jensens Boulevard er det også muligt at finde kontorfællesskaber, som deler disse principper. Dette område er et populært erhvervsområde, hvor flere store virksomheder holder til. Her holder INCUBA Skejby til, der fokuserer på at give lejerne i kontorfællesskabet et professionelt ansigt udadtil. 

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage