arrow_upward

Århus V

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Århus V. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Businesscenter i Århus V

Århus V eller Århus Vest er en vestlig bydel i Danmarks næststørste by Århus, der omfatter områderne Hasle, Herredsvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Lejer du dig ind i et erhvervslokale i et businesscenter i Århus V, får du altså en attraktiv placering et par kilometer vest for Århus midtby. Bydelen er kendetegnet ved et væld af beboelsesejendomme og boligkvarterer, og mange af områderne i bydelen tilbyder også skøn natur.

Gode infrastrukturelle forbindelser fra et businesscenter i Århus V

Århus har som Danmarks næststørste by et indbyggertal på 269.022 indbyggere (2017), og det er dermed også Jyllands største byområde, hvilket gør det til en attraktiv placering for erhvervslivet. Århus er beliggende i Østjylland langs Århus Bugt, hvorfra der blandt andet er udsigt til Mols samt øerne Samsø og Tunø. Århus blev i 2012 udnævnt til europæisk kulturhovedstad i 2017, og derfor er byen særdeles interessant.

Med Århus’ størrelse følger effektive infrastrukturelle forbindelser, som gør det muligt at komme til og fra Århus i både syd- og nordgående retning. Fra Århus kan du transportere dig både til lands, til vands og i luften. Århus passeres af Østjyske Motorvej, og fra et businesscenter i Århus V kan du blandt andet let og hurtigt komme på motorvejen via motorvejskrydset Århus Vest, der giver forbindelser til både Østjyske Motorvej og Herningmotorvejen. Fra Århus Havn kan du også benytte dig af færgetransport – det gælder blandt andet Mols-Linien, som er en forbindelse til og fra Sjællands Odde, og derfor kan du hurtigt og bekvemmeligt komme til Sjælland uden at skulle bruge bilen. 35 kilometer nordøst for Århus ligger endvidere lufthavnen i Tirstrup, som har både udenrigs- og indenrigsflyvninger.

Fra Århus er der også gode faciliteter for den kollektive trafik, hvor der er et væld af bybuslinjer, der nemt kan give dig adgang til andre områder af byen. Samtidig kan du fra Århus Hovedbanegård, der betjenes af DSB og Arriva, også finde togforbindelser til hele landet.

Århus er endvidere kendt for sin cykelkultur, hvor godt og vel 20 procent af al transport foregår på cyklen. Derfor kan du med fordel have en cykel stående i dit erhvervslokale i et Businesscenter i Århus V, så du let og hurtigt kan benytte dig af byens mange muligheder via det udbyggede net af cykelstier.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal