arrow_upward

4 kontorhoteller: Århus V

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Århus V. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Businesscenter i Århus V

Århus V eller Århus Vest er en vestlig bydel i Danmarks næststørste by Århus, der omfatter områderne Hasle, Herredsvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Lejer du dig ind i et erhvervslokale i et businesscenter i Århus V, får du altså en attraktiv placering et par kilometer vest for Århus midtby. Bydelen er kendetegnet ved et væld af beboelsesejendomme og boligkvarterer, og mange af områderne i bydelen tilbyder også skøn natur.

Gode infrastrukturelle forbindelser fra et businesscenter i Århus V

Århus har som Danmarks næststørste by et indbyggertal på 269.022 indbyggere (2017), og det er dermed også Jyllands største byområde, hvilket gør det til en attraktiv placering for erhvervslivet. Århus er beliggende i Østjylland langs Århus Bugt, hvorfra der blandt andet er udsigt til Mols samt øerne Samsø og Tunø. Århus blev i 2012 udnævnt til europæisk kulturhovedstad i 2017, og derfor er byen særdeles interessant.

Med Århus’ størrelse følger effektive infrastrukturelle forbindelser, som gør det muligt at komme til og fra Århus i både syd- og nordgående retning. Fra Århus kan du transportere dig både til lands, til vands og i luften. Århus passeres af Østjyske Motorvej, og fra et businesscenter i Århus V kan du blandt andet let og hurtigt komme på motorvejen via motorvejskrydset Århus Vest, der giver forbindelser til både Østjyske Motorvej og Herningmotorvejen. Fra Århus Havn kan du også benytte dig af færgetransport – det gælder blandt andet Mols-Linien, som er en forbindelse til og fra Sjællands Odde, og derfor kan du hurtigt og bekvemmeligt komme til Sjælland uden at skulle bruge bilen. 35 kilometer nordøst for Århus ligger endvidere lufthavnen i Tirstrup, som har både udenrigs- og indenrigsflyvninger.

Fra Århus er der også gode faciliteter for den kollektive trafik, hvor der er et væld af bybuslinjer, der nemt kan give dig adgang til andre områder af byen. Samtidig kan du fra Århus Hovedbanegård, der betjenes af DSB og Arriva, også finde togforbindelser til hele landet.

Århus er endvidere kendt for sin cykelkultur, hvor godt og vel 20 procent af al transport foregår på cyklen. Derfor kan du med fordel have en cykel stående i dit erhvervslokale i et Businesscenter i Århus V, så du let og hurtigt kan benytte dig af byens mange muligheder via det udbyggede net af cykelstier.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage