arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontorhotel til leje på Haslegårdsvej 8-12, 8210 Aarhus V

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Haslegårdsvej 8-12
8210 Aarhus V
Areal
12 - 34 m²
Priser
Priser pr. m²
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Fælles loungeområdeWiFi
AlarmsystemÅbent 24/7
HandikapvenligtFælles mødelokaler
ParkeringspladserRengøring
Cafeteria / CateringTekøkken
Afstand til offentlig transport
 
Bus
343 m

Kontorhotel designet til den moderne erhvervsdrivende

Dette er et helt nyt koncept, designet til den moderne erhvervsdrivende, der har brug for gode rammer med mange faciliteter og et godt, levende arbejdsmiljø. Samtidig opnås en større fleksibilitet, en mindre binding af kapital og en bedre økonomi i forhold til at leje et traditionelt kontorlejemål. Kontorhotellet har både reception, kantine- eller frokostordning, kontormaskiner, mødelokaler og alt det andet, der skal være i et effektivt kontormiljø. Kontorhotellet har særdeles gode tilkørselsforhold til Ringvejen og Ringgaderne i Aarhus, så uanset hvor du kommer fra, er det let at finde hertil. P-pladserne ved ejendommen står til gratis afbenyttelse for dig og dine kunder. Kontorhotellet tilbyder kontorer i en række forskellige størrelser, og har du brug for flere lokaler tæt ved hinanden, vil dette også kunne lade sig gøre. Kontorhotellet bliver et erhvervsmæssigt kraftcenter med masser af sparrings– og udviklingspotentiale. En fantastisk mulighed for mindre og mellemstore virksomheder, iværksættere, studiegrupper og mange, mange andre. Kontorhotellet omfatter ejendommene, der indtil for nylig husede Aarhus Købmandshøjskole.

Kontorhotellet tilbyder en central beliggenhed. Men en beliggenhed imellem Ringvejen O2 og Ringgade O1, og med kort afstand til Aarhus centrum, ligger kontorhotellet særdeles centralt og attraktivt. De logistiske fordele fortsætter, for hos dette kontorhotel stilles mange P-pladser, der fordeler sig rundt på matriklen, gratis til rådighed for lejerne, deres kunder og forretningsforbindelser. Desuden er der blot 200 meter til offentlig transport.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorhoteller