arrow_upward

Risskov

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Risskov. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Lej dig ind i et businesscenter i Risskov

Et businesscenter er et såkaldt flerbrugerhus, hvor du kan leje dig ind på et erhvervslokale og tilgå et væld af fællesfaciliteter samt skabe et netværk blandt øvrige virksomheder, iværksættere og andre erhvervstiltag, der er lejet ind i huset. Hvis du er på udkig efter et erhvervslokale i et businesscenter, er det vigtigt, at du tænker på placeringen og beliggenheden, da netværket i businesscentret gerne skal være bredt, så det kan være til gavn for dig og din forretning. Hertil vil det være oplagt, at du lejer dig ind i et businesscenter i Risskov, da den aarhusianske bydel tilbyder en central, men også rolig placering.

Erhvervslokaler i skønne omgivelser

Risskov er en del af Vejlby-Risskov i Aarhus, og dette område huser 25.249 indbyggere (2017). Risskov ligger i den nordlige del af Aarhus, hvor bydelen strækker sig langs den store Riis Skov, som den er opkaldt efter, samt stranden, der er beliggende ved Aarhusbugten. Risskov er, ligesom bydelene Højbjerg og Marselisborg, et af Aarhus’ velhaverkvarterer, og det skyldes blandt andet den attraktive placering i byen samt den flotte omgivende natur. Risskov er særligt kendt for de gamle patriciervillaer samt diverse liebhaverhuse, hvorfor der er flot udsigt ud over Aarhusbugten.

Attraktiv placering i Aarhus

Aarhus er som Danmarks næststørste by med et indbyggertal på 269.022, utvivlsomt en attraktiv placering for erhvervsliv. Aarhus’ placering ved Aarhusbugten skaber gode infrastrukturelle forbindelser til vands, hvorfra blandt andet Mols-Linien, der er en forbindelse mellem Aarhus og Sjællands Odde, sejler. Fra et businesscenter i Risskov kan du altså hurtigt sætte kursen mod Sjælland uden at forholde dig til biltrafikken ned gennem Danmark. Der er gode motorvejsforbindelser ved Aarhus, hvor Østjyske Motorvej passerer i både syd- og nordgående retning. Byen ligger også ideelt i forhold til transport via luften, hvor Tirstrup Lufthavn, der ligger godt og vel 35 kilometer nordøst for Aarhus, tilbyder både indenrigs- og udenrigsflyvninger.

Aarhus er endvidere kendt for sin cyklisme, og derfor kan du nemt og hurtigt hoppe på cyklen til og fra et businesscenter i Risskov. Der er blandt andet en cykelsti neden for Riis Skov, som går langs vandet hele vejen til Aarhus C, og derfor kan du hurtigt nærme dig de mange tilbud, bymidten byder på.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal