arrow_upward

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Risskov. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Lej dig ind i et businesscenter i Risskov

Et businesscenter er et såkaldt flerbrugerhus, hvor du kan leje dig ind på et erhvervslokale og tilgå et væld af fællesfaciliteter samt skabe et netværk blandt øvrige virksomheder, iværksættere og andre erhvervstiltag, der er lejet ind i huset. Hvis du er på udkig efter et erhvervslokale i et businesscenter, er det vigtigt, at du tænker på placeringen og beliggenheden, da netværket i businesscentret gerne skal være bredt, så det kan være til gavn for dig og din forretning. Hertil vil det være oplagt, at du lejer dig ind i et businesscenter i Risskov, da den aarhusianske bydel tilbyder en central, men også rolig placering.

Erhvervslokaler i skønne omgivelser

Risskov er en del af Vejlby-Risskov i Aarhus, og dette område huser 25.249 indbyggere (2017). Risskov ligger i den nordlige del af Aarhus, hvor bydelen strækker sig langs den store Riis Skov, som den er opkaldt efter, samt stranden, der er beliggende ved Aarhusbugten. Risskov er, ligesom bydelene Højbjerg og Marselisborg, et af Aarhus’ velhaverkvarterer, og det skyldes blandt andet den attraktive placering i byen samt den flotte omgivende natur. Risskov er særligt kendt for de gamle patriciervillaer samt diverse liebhaverhuse, hvorfor der er flot udsigt ud over Aarhusbugten.

Attraktiv placering i Aarhus

Aarhus er som Danmarks næststørste by med et indbyggertal på 269.022, utvivlsomt en attraktiv placering for erhvervsliv. Aarhus’ placering ved Aarhusbugten skaber gode infrastrukturelle forbindelser til vands, hvorfra blandt andet Mols-Linien, der er en forbindelse mellem Aarhus og Sjællands Odde, sejler. Fra et businesscenter i Risskov kan du altså hurtigt sætte kursen mod Sjælland uden at forholde dig til biltrafikken ned gennem Danmark. Der er gode motorvejsforbindelser ved Aarhus, hvor Østjyske Motorvej passerer i både syd- og nordgående retning. Byen ligger også ideelt i forhold til transport via luften, hvor Tirstrup Lufthavn, der ligger godt og vel 35 kilometer nordøst for Aarhus, tilbyder både indenrigs- og udenrigsflyvninger.

Aarhus er endvidere kendt for sin cyklisme, og derfor kan du nemt og hurtigt hoppe på cyklen til og fra et businesscenter i Risskov. Der er blandt andet en cykelsti neden for Riis Skov, som går langs vandet hele vejen til Aarhus C, og derfor kan du hurtigt nærme dig de mange tilbud, bymidten byder på.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage