arrow_upward

2 kontorhoteller: Lystrup

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Lystrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Fuldt overblik

Bestil information

Free and noncommittal

Kontakt udlejer

Kontorfællesskab i Lystrup

Lystrup er en by i Østjylland med beliggenhed i Århus Kommune og Region Midtjylland. I Lystrup er der flere gode kontorfællesskaber, der bruges af erhvervsdrivende med virksomheder i forskellige størrelser. Det vil ofte også være virksomheder med vidt forskellige erhverv, der holder til i kontorfællesskabet, og det er med til at skabe et kreativt, inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø. Dette er blandt andet derfor, at kontorfællesskaber i Lystrup ofte er den foretrukne løsning blandt mange erhvervsdrivende.

Kontorfællesskab med plads til alle

Der er mange fordele ved at leje sig ind et kontorfællesskab for mindre eller mellemstore virksomheder. Det vil typisk være en fordel rent økonomisk, da der er flere udgifter, der deles blandt kontorfællesskabets brugere. Dette kan for eksempel være internet, printere og mødelokaler, som typisk hører med i lejeprisen. Det er formentligt også køkken- eller kantinefaciliteter, der vil indgå i den fælles pulje. Her kan virksomhedens ansatte nyde deres pauser, og de behøver derfor ikke forlade kontorfællesskabet. Det er også en oplagt mulighed for at snakke med andre erhvervsdrivende og dele gode råd og erfaringer fra meget spændende og til tider kaotiske erhvervsliv. Disse samtaler kan blive guld værd for virksomheden i fremtiden. Det er også ofte hørt, at det er i kontorfællesskaber, at erhvervsdrivende finder deres fremtidige samarbejdspartnere. På Skæringvej i Lystrup findes der kontorfællesskaber, der ønsker at skabe professionelle og moderne rammer for virksomheder i alle størrelser. Om det så er en nystartet virksomhed eller en stor etableret virksomhed, så er der gode muligheder for at benytte kontorfællesskaberne i Lystrup. Det er ofte således, at de mindre virksomheder har muligheden for at bosætte virksomheden i de forskellige kontorfællesskaber, mens de store virksomheder kan benytte dem som mindre afdelinger eller til showrooms.

Kontorfællesskab med lukket dør

Selvom kontorfællesskaberne typisk er meget åbne, og det er en del af charmen, at virksomhederne omgås hinanden, så er der stadig mulighed for privatliv. I langt de fleste kontorfællesskaber i Lystrup er der mulighed for at få et lukket kontor. Lystrup ligger tæt på Århus, og kontorfællesskaberne har heller ikke langt til motorvejen, der kan tage erhvervsdrivende til Danmarks andenstørste by. Det er derfor også en oplagt mulighed for at rekruttere arbejdskraft i Århus, hvor der er fyldt med studerende, der ønsker at komme i arbejde. Det tager heller ikke mere end en halv times kørsel at komme til Århus Lufthavn, så er virksomheden ofte ude at rejse, så Lystrup er godt valg.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage