Silkeborg

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Silkeborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Kontorfællesskaber – Rige muligheder for netværk og sparring

Et manglende netværk kan være en stor hæmsko for nystartede virksomheder. Mange nystartede virksomheder opererer ofte med et begrænset budget og forsøger at holde omkostninger på et minimum. Et kontor eller en kontorplads i et kontorfællesskab skal dog ikke ses som en omkostning – snarere som en investering, idet der ofte er rig mulighed for at netværke og sparre med andre virksomheder i et kontorfællesskab. Erfaringer viser at mange virksomheder, som benytter et kontorfællesskab ofte har kunder, leverandører, samarbejdspartnere o.l. som ligeledes er bosat i selv samme kontorfællesskab. Alene af denne grund giver det god mening at anvende et kontorfællesskab eller kontorhotel.

Silkeborg – En midtjysk erhvervsperle med flere gode kontorhoteller og kontorfællesskaber.

I det smukke kuperet terræn i det midtjyske ligger Silkeborg. Erhvervsmæssigt er byen i dag bedst kendt for at huse Jyske Banks hovedkvarter, ligesom Silkeborg er velbesøgt af mange bilkøbere. Byen har et driftigt erhvervsliv, hvor gågaderne og verdens ældste hjuldamper ”Hjejlen” i Silkeborg ligeledes trækker mange ind- og udenlandske turister. Idet Silkeborg er en livlig by, findes der flere kontorfællesskaber i Silkeborg - typisk koncentreret omkring bymidten, f. eks. på Drewsensvej – lige ved Silkeborg station. Nord for bymidten, nogle få kilometer væk, er der ligeledes gode muligheder for at finde kontorpladser med godt arbejdsmiljø for små og mellemstore virksomheder.

Din søgning gav ingen resultater