arrow_upward

4 kontorhoteller: Silkeborg

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Silkeborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Skab de optimale rammer med et kontorhotel – Silkeborg har en central placering

Den midtjyske by Silkeborg er placeret lige midt i hjertet af Jylland, hvilket betyder, at der herfra er gode forbindelser til de omkringliggende byer. Der er således en god infrastruktur i byen, hvilket gør, at det er den ideelle by, såfremt du leder efter et kontorhotel – Silkeborg er nemlig tæt på det hele med sin centrale placering, og herudover er byen tæt forbundet til de større byer såsom Herning og Aarhus med motorvej. Dette er uden tvivl noget, der vil komme dine medarbejdere til gode, da det på den måde vil være nemt at komme både til og fra byen. Ydermere er der her et spændende og mangfoldigt erhvervsliv, da flere af de større danske virksomheder har hovedkvarter i Silkeborg.

Attraktiv placering for kontorhotel – Silkeborg byder på et omfangsrigt erhvervsliv

Der er ingen tvivl om, at Silkeborg har den helt rette placering, såfremt du er på udkig efter et kontorhotel til din virksomhed. Du finder nemlig her i byen et omfattende og spændende erhvervsliv, i og med at flere danske virksomheder som sagt har hovedsæde i byen. Det betyder, at byen formår at byde på mange spændende muligheder, og herudover er det værd at nævne, at det stort set gælder inden for alle slags brancher. Det er netop dette, der gør, at byen har en attraktiv placering, når det kommer til et kontorhotel – Silkeborg byder på et erhvervsliv præget af stor diversitet, hvilket betyder, at der er er mange muligheder, og at alle typer af erhverv er velkomne i byen.

Midtjysk by i vækst, der konstant byder på nye udfordringer

Det skal også nævnes, at Silkeborg er en by, der konstant arbejder på at bevare det spændende erhvervsliv, og det gør de blandt andet ved at udbyde en masse servicer til virksomheder i byen. Det er blandt andet muligt at få gratis rådgivning, at få dannet sig et netværk samt at få masser af sparring – generelt kan du søge hjælp til alt det, der kan gøre din virksomhed stærkere, hvorfor Silkeborg er den rette by, hvis man leder efter et kontorhotel. Generelt er der her tale om en by, som arbejder for at skabe vækst og udvikling, og det er dette, der gør, at det er en utrolig spændende by at drive erhverv i. Der er konstant nye udfordringer at søge, og du får derfor her i byen de mest optimale betingelser for din virksomhed, uanset hvilken branche du arbejder inden for.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage