arrow_upward

Randers C

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Randers C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Østjyllands næststørste by

Med et kontorhotel i Randers får din virksomhed hjemme i Jyllands andenstørste by med næsten 61.000 indbyggere. Og kommunen forstår herudover at tiltrække en stor mængde besøgende udefra. Byen tilbyder nemlig en lang række kulturattraktioner, såsom Randers Regnskov, der er byens helt store tilløbsstykke. Faktisk er det den største kunstige regnskov i det nordlige Europa, og attraktionen tiltrækker årligt mindst 250.000 besøgende. Vælger du et kontorhotel i Randers, kan din virksomhed dermed nyde godt af at være en del af en levende og velbesøgt by med et stort kundegrundlag.

Velforbundet kontorhotel: Randers er trafikalt knudepunkt

Mange virksomheder kigger mod Randers, når de skal finde et velbeliggende kontorhotel i det Østjyske - og det er der gode grunde til. Byen har altid været at betragte som et af de vigtigste, jyske trafikknudepunkter og er det fortsat i dag - hvilket naturligvis er til stor gavn for kommunens erhvervsliv. Foruden gode motorvejsforbindelse, er der fra byen også gode forbindelser via offentlig trafik. Og herudover ligger der også en flyveplads nord for byen, hvilket giver yderligere muligheder. Med et kontorhotel i Randers får din virksomhed dermed glæde af optimale trafikforbindelser, der giver mulighed for stor mobilitet.

Kontorhotel i attraktivt erhvervskvarter

Randers tilbyder et væld af spændende erhvervskvarterer – og det er derfor nemt at finde et attraktivt kontorhotel i byen. Du finder hurtigt et kontorhotel i centrum, men tager du lidt uden for, er der også mange muligheder. For eksempel ligger et veludbygget erhvervsområde i den sydlige del af byen, hvor du også let kan finde et spændende kontorhotel.

En aktiv iværksætterby

Er du iværksætter er der herudover mange fordele ved at vælge et kontorhotel i Randers. I denne by ydes nemlig en aktiv og målrettet indsats for at understøtte det lokale iværksætteri. Blandt andet er der mulighed for kompetent rådgivning fra såvel Erhverv Randers og fra selve kommunen, hvor man også kan blive en del af mentorforløb. Herudover undervises der faktisk i iværksætteri på de lokale uddannelsesinsitutioner- så der er tale om en by med en sand iværksætter-ånd. Som de første i Danmark har kommunen enddog skabt en decideret ’iværksætterpark’, ’Business Park Randers’. Der er herudover i kommunen også en bred vifte af private tiltag inden for iværksætterområdet - typisk tilknyttet byens kontorhoteller. Her kan man blandt andet modtage vejledning fra konsulenter og netværke med andre selvstændige. Så til dig, der lægger vægt på gode iværksætterrammer, når du skal vælge kontorhotel – Randers tilbyder et væld af muligheder for sparring, vejledning og gode betingelser for vækst.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal