arrow_upward

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Randers C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Østjyllands næststørste by

Med et kontorhotel i Randers får din virksomhed hjemme i Jyllands andenstørste by med næsten 61.000 indbyggere. Og kommunen forstår herudover at tiltrække en stor mængde besøgende udefra. Byen tilbyder nemlig en lang række kulturattraktioner, såsom Randers Regnskov, der er byens helt store tilløbsstykke. Faktisk er det den største kunstige regnskov i det nordlige Europa, og attraktionen tiltrækker årligt mindst 250.000 besøgende. Vælger du et kontorhotel i Randers, kan din virksomhed dermed nyde godt af at være en del af en levende og velbesøgt by med et stort kundegrundlag.

Velforbundet kontorhotel: Randers er trafikalt knudepunkt

Mange virksomheder kigger mod Randers, når de skal finde et velbeliggende kontorhotel i det Østjyske - og det er der gode grunde til. Byen har altid været at betragte som et af de vigtigste, jyske trafikknudepunkter og er det fortsat i dag - hvilket naturligvis er til stor gavn for kommunens erhvervsliv. Foruden gode motorvejsforbindelse, er der fra byen også gode forbindelser via offentlig trafik. Og herudover ligger der også en flyveplads nord for byen, hvilket giver yderligere muligheder. Med et kontorhotel i Randers får din virksomhed dermed glæde af optimale trafikforbindelser, der giver mulighed for stor mobilitet.

Kontorhotel i attraktivt erhvervskvarter

Randers tilbyder et væld af spændende erhvervskvarterer – og det er derfor nemt at finde et attraktivt kontorhotel i byen. Du finder hurtigt et kontorhotel i centrum, men tager du lidt uden for, er der også mange muligheder. For eksempel ligger et veludbygget erhvervsområde i den sydlige del af byen, hvor du også let kan finde et spændende kontorhotel.

En aktiv iværksætterby

Er du iværksætter er der herudover mange fordele ved at vælge et kontorhotel i Randers. I denne by ydes nemlig en aktiv og målrettet indsats for at understøtte det lokale iværksætteri. Blandt andet er der mulighed for kompetent rådgivning fra såvel Erhverv Randers og fra selve kommunen, hvor man også kan blive en del af mentorforløb. Herudover undervises der faktisk i iværksætteri på de lokale uddannelsesinsitutioner- så der er tale om en by med en sand iværksætter-ånd. Som de første i Danmark har kommunen enddog skabt en decideret ’iværksætterpark’, ’Business Park Randers’. Der er herudover i kommunen også en bred vifte af private tiltag inden for iværksætterområdet - typisk tilknyttet byens kontorhoteller. Her kan man blandt andet modtage vejledning fra konsulenter og netværke med andre selvstændige. Så til dig, der lægger vægt på gode iværksætterrammer, når du skal vælge kontorhotel – Randers tilbyder et væld af muligheder for sparring, vejledning og gode betingelser for vækst.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage