arrow_upward

6 kontorhoteller: Aalborg

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Aalborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Flere vælger kontorfællesskaber i Aalborg

Flere og flere freelancere og mindre virksomheder vælger i dag at få hjemme i kontorfælleskaber. Denne udvikling ses også i det nordjyske, ikke mindst i Nordjyllands ”hovedstad” Aalborg. Der er derfor rig mulighed for at finde et spændende kontorfællesskab i Aalborg, uanset din virksomhedstype. Et kontorfælleskab giver dig mulighed for at netværke og sparre med andre virksomheder i et aktivt erhvervsmiljø. Samtidigt har det også store økonomiske fordele at blive en del af et kontorfællesskab, da man i kontorfælleskaber deler mange af de faste månedlige udgifter.

En universitetsby i rivende udvikling

Der er mange gode grunde til at vælge et kontorhotel i Aalborg. Byen er en driftig videns- og uddannelsesby, der konstant udvikler sig og byder på masser af iværksætteri og kultur. Aalborg er en kendt universitetsby, og Aalborg Universitet har omkring 20.000 studerende tilknyttet, hvilket skaber et meget levende byliv. Herudover oprettede universitetet i 2008 sin første arkitektuddannelse, der fik hjem i det kendte Utzon Center. Også andre uddannelsesinstitutioner hører hjemme i byen - heriblandt Det Jyske Musikkonservatorium. Bliver du en del af et kontorfællesskab i Aalborg, vil din virksomhed nyde godt af denne inspirerende udvikling inden for både erhvervs-, uddannelses- og kulturliv.

Aalborg kræser for sine iværksættere

Aalborg Kommune fokuserer i meget høj grad på at skabe flere virksomheder i området. Derfor gør man i byen en ekstra stor indsats for sine iværksættere. Som en del af et kontorfællesskab i Aalborg, får din virksomhed altså ikke kun glæde af den dynamiske iværksætter-aktivitet på kontoret, men nyder også en stor opbakning fra kommunal side. Eksempelvis tilbyder Aalborg Kommune, via foreningen Business Aalborg, gratis rådgivning, sparring og arrangementer til byens iværksættere. Igennem denne forening kan du få adgang til en lang række spændende tilbud, der hjælper dig med at etablere din virksomhed og få den til at vokse. Er du iværksætter og vælger du en plads i et kontorfællesskab i Aalborg, kan det varmt anbefales at benytte dig af Business Aalborgs mange tilbud. På den måde får du et godt mix af såvel professionel rådgivning som et stort netværk.

Når du søger Kontorfællesskab i Aalborg

I forbindelse med din søgning efter et kontorhotel i Aalborg, er der en del elementer, der er vigtige at inddrage i dine overvejelser. Det er for eksempel en god idé at overveje, i hvor høj grad du er interesseret i at deltage i sociale arrangementer. Visse kontorfællesskaber lægger stor vægt på det sociale aspekt, mens det i andre kun spiller en mindre rolle. Herudover er det værd at overveje, om der bestemte virksomhedstyper, du ønsker at dele kontorlokaler med. Ønsker du eksempelvis at dele kontor med virksomheder fra samme branche som din egen? Det er naturligvis vigtigt, at der er et godt match og en god kemi mellem din virksomheder og de øvrige i kontorhotellet. Det er derfor væsensligt at gøre dig disse overvejelser.


Når du har afklaret dine ønsker, finder du her på Lokalebasen.dk nemt et kontorfællesskab i Aalborg, der passer til netop din behov.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage