Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontorhotel til leje på Ved Stranden 1, 9560 Hadsund

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Ved Stranden 1
9560 Hadsund
Areal
15 - 70 m²
Priser pr. måned
Leje inkl. drift, ekskl. forbrugIkke angivet
Pris pr. år:Ikke angivet
Samlet anslået pris pr. måned inkl. driftIkke angivet
AlarmsystemBad og omklædning
CateringFitnessfaciliteter
Fælles kantineFælles loungeområde
Fælles mødelokalerHandikapvenligt
KablingKlimaanlæg
ParkeringspladserRengøring
TekøkkenVentilation
WiFiÅbent 24/7
Afstand til offentlig transport
 
Bus
232 m

Kontorfællesskab med unikke faciliteter

Måske Danmarks eneste kontorfællesskab med egen strand, beachvolleybane og kantine / mødelokale med plads til 150 personer og udsigt til vandet. Der er tale om en nyere bygning i høj kvalitet og med en helt unik arkitektur og indretning. Dette virksomhedsfællesskab blev etableret i 2006. I fællesskabet har en række udviklingsorienterede virksomheder fundet sammen i en moderne bygning på godt 2300 m² med den bedste beliggenhed direkte ud til Mariager Fjord. Grundtanken er, at lejerne kan få selvstændig profilering, og samtidig råde over faciliteter, som ellers kun er forbeholdt store virksomheder. Der er mulighed for at leje et enkelt skrivebord, eller man kan leje flere hundrede m² kontor! Der er allerede virksomheder indenfor IT, elektronikudvikling, udvikling og projektsalg af lagersystemer, industriel design, projektudvikling samt rådgivning. Der er mulighed for leje af et stort lokale på 350 m². Vil være ideelt til udviklingsafdeling, kundeservicecenter eller lignende.

Kontorhuset ligger 1 km. fra Hadsund centrum. Der er kort afstand til offentlig transport og mange (rigtigt mange) parkeringspladser i umiddelbar nærhed. Fra Hadsund er der ½ times kørsel til Aalborg og Randers samt 1 times kørsel til Århus. Der bor godt 1 million mennesker indenfor 1 times kørsel, så der er gode muligheder for tiltrækning af arbejdskraft samt let adgang til kunder. I Hadsund er der et stort og meget internationalt erhvervsliv.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorhoteller