arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Virum. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Virum

Virum er en bydel i Storkøbenhavn med beliggenhed i Lyngby-Taarbæk Kommune. I Virum er der en bred vifte af muligheder for erhvervsdrivende, hvis der et ønske om at leje et kontor i byen, hvilket er med til at gøre byen utrolig attraktiv for nye virksomheder.

Tilfredsstil kontorbehovet i Virum

I Virum er der gode muligheder for at tilfredsstille kontobehovet som erhvervsdrivende, da byen byder på mange forskellige muligheder. I Virum er der mulighed for at leje et kontorhotel, som gerne består af flere forskellige etager, hvor der kan være mange forskellige virksomheder. Et kontorhotel er på samme måde som et kontorfællesskab en kontortype, som er skræddersyet til mellemstore og små virksomheder, der gerne vil komme hinanden ved. I et kontorhotel er der ofte mange goder på stedet alt efter, hvilket sted der lejes. Her kan blandt andet nævnes fælleskantine, køkken og fitnessrum, som der hyppigt bliver set på diverse kontorhoteller. I Virum er der også flere kontormuligheder, som er af den mindre slags. Det er derfor oplagt for mindre virksomheder at udnytte de muligheder, hvor huslejen ikke nødvendigvis behøver at være så høj grundet de mindre lokaler til at starte virksomheden op. Flere af disse mindre kontormuligheder har ofte store vinduespartier, hvilket giver kontorerne potentiale til flere forskellige ting. Det behøves ikke nødvendigvis at blive brugt som et klassisk standardkontor, men det kan også laves om et til showroom eller butik, hvis det ønske af den erhvervsdrivende på et givent tidspunkt.

Erhvervsområder og grønne omgivelser

Virum byder også på kontormuligheder i grønne omgivelser, da mange af de store bygninger er placeret i naturskønne områder. Disse bygninger er tæt på offentlig transport, så de ansatte kan uden det store besvær benytte sig det, når de skal til og fra arbejde. Derudover er Helsingørmotorvejen og Kongevejen også til at bruge, hvis der skal tranporteres varer til og fra kontoret. Dette gør det også muligt at rekruttere medarbejdere i de nærliggende byer, da vejene giver en let adgang til København C og lufthavnen, hvilket også giver en god forbindelse til centrum. Virum har også mindre erhvervsområder, der gennemgår en positiv udvikling, da flere større virksomheder vælger at bosætte sig de store ejendomme og lave mange kontorer ud af dem. Her er der masser plads og muligheder for at tage den store virksomhed med sig og blive en del af et område, der allerede nu har flere kendte virksomheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage