arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Teknikerbyen 1-13, 2830 Virum

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kim Gøllnitz
Kontaktperson
Kim Gøllnitz
phone Vis telefonnummer
email
Cushman & Wakefield | RED
Udbyder
Cushman & Wakefield | RED
Adresse (Se på kort):
Teknikerbyen 1-13
2830 Virum
Areal
750 - 5.720 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift60.938 - 464.750 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift975 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:975 kr.
Drift / m² / år:270 kr.
A conto varme / m² / år:75 kr.
Priser pr. år
Leje / år731.250 - 5.577.000 kr.
Drift / år202.500 - 1.544.400 kr.
A conto varme / år56.250 - 429.000 kr.
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & drift933.750 - 7.121.400 kr.
Bemandet receptionCafeteria / Catering
ElevatorFitnessfaciliteter
Fælles loungeområdeFælles mødelokaler
HandikapvenligtParkeringspladser
RengøringTekøkken
Toilet
Energimærke
Afstand til offentlig transport
 
Bus
95 m
 
Tog
782 m

Effektiv ejendom i grønt område.

Gennemrenoveret flerbrugerhus både inde og ude i attraktivt erhvervsområde i Virum.

En ejendom der tilbyder flotte rammer til virksomhedens kunder og medarbejdere. Der udbydes fra 750 - 5.720 m², med mange gode muligheder for opdeling og indretning med en effektivt arealudnyttelse.

Teknikerbyen ligger attraktivt placeret i Virum, omgivet af grønne arealer og tæt på motorvejen, Kongevejen samt offentlig transport. På ejendommen finder man over 1.000 gratis parkeringspladser.

Teknikerbyen tilbyder nye kontorlejemål med effektiv indretning og moderne aptering med fælles reception med elevator til lejemålene.

Lejemålene står alle klar til indretning, så her kan man selv være med til at opdele lejemålet og præge materialevalget, og dermed skabe sit eget helt unikke nye lejemål.

Ejendommens konstruktion giver mulighed for store åbne arealer og det er muligt at skabe yderst effektive rammer, med et arealforbrug på ca. 15 m² pr. medarbejder.

Se prospektet og oplev alle de forskellige muligheder for at indrette nye kontorer. Vi er klar til en fremvisning og det er muligt at se nyindrettede kontorer som reference til materialevalg og effektivitet.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage