arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Holte. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Find dit nye kontor i Holte – en by, der byder på det hele

Er du på udkig efter nye kontorer til din virksomhed tæt på hovedstaden? Holte i Storkøbenhavn er en by, der formår at byde på lidt af det hele, hvorfor det er det ideelle sted til dit kontor. Det skal bl.a. nævnes, at byen har et stort befolkningstal, der konstant udvikler sig, og det er således et tegn på, at der her er tale om en moderne forstad, hvor det er meget attraktivt at bo. Det er dog bestemt også et attraktivt sted at drive erhverv i, da byens midtpunkt rummer mange forskellige muligheder for virksomheder. Her finder du således flere skønne kontorer, der med garanti lever op til alle dine krav og ønsker, hvad end de måtte være. Herudover finder du også i Holtes bymidte et bibliotek og et indkøbscenter, hvor det er muligt at få dækket alle dine behov grundet de mange butikker og forretninger.

Derfor er Holte det ideelle sted til dit kontor  

Byen har desuden en rigtig god infrastruktur, hvilket er et meget vigtigt element at tage højde for, når det kommer til at vælge nye kontorer. Med en god infrastruktur vil medarbejdere og kunder nemlig langt nemmere kunne komme både til og fra byen, og det er således en bidragende faktor ift., at Holte er det ideelle sted for leje af lokaler til erhvervsmæssigt brug. Fra Holte Station går flere S-togslinjer og busser, og herudover ligger der også en havn i byen.
Holte er således et attraktivt sted at drive erhverv i, og du finder her et stort udbud af kontorbygninger, som med garanti lever op til dine ønsker.

Du finder et stort udbud af attraktive kontorer i Holte  

Foruden attraktive kontorbygninger finder du også i Holte flere villakvarterer, som med årene er blevet mere og mere populære at bo i. Det ses bl.a. ift. befolkningsudviklingen, som blot bliver ved med at gå i den rigtige retning. Holte er således en yderst spændende by, som blot bliver mere populær med årene – og det er ligeledes med til at bringe en masse arbejdspladser til byen. Det skal desuden nævnes, at Holte emmer af masser af liv og aktivitet, da der bor mange unge og børn i byen grundet de fire skoler, der ligger her. Ydermere er der et rigt kulturliv i Holte, og det er eksempelvis muligt at komme ind og se mange forestillinger i byens teater.

Holte er således en by, der formår at byde lidt på det hele, og det er den helt ideelle placering til erhvervslokaler, i og med at man her har en yderst god infrastruktur, et rigt kulturliv samt masser af muligheder for erhvervsdrivende. Det skal desuden nævnes, at Holtes erhvervsliv er præget af stor diversitet, hvorfor alle typer virksomheder med garanti vil kunne finde sig til rette her.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage