arrow_upward

Nærum

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Nærum. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

God placering for kontorlokaler – Nærum har attraktive lokaler

Nærum er med sin nordlige placering som bydel i Storkøbenhavn et attraktivt område for erhvervsdrivende og deres kontorlokaler. Nærum huser allerede adskillige store virksomheder på grund af sin ideelle beliggenhed tæt på hovedstadens centrum og sit markante infrastrukturelle netværk. Byen skilles i øst og vest af Helsingørmotorvejen E47, der løber langs den østlige side af Sjælland og forbindes til flere af de lokale og nationale veje. Dette er positivt, hvis man som virksomhed leder efter attraktive kontorlokaler.

Nærum som beliggenhed sikrer nemlig lettilgængelige transportveje til hele hovedstadsområdet, Sjælland og resten af det danske land. Foruden dette har byen også en lokal jernbanestrækning, der skaber tilkobling til S-tog og en bred skare af busruter. Disse tillader pendlende til og fra området en nem transport frem og tilbage og er et stort plus, hvis du som virksomhed har medarbejdere eller kunder, der skal kunne tilgå dit kontor.

Nærum med en vision for fremtiden

Nærum som by undergår store planer for vækst i både byen og det omkringliggende område. Byen har traditionelt set huset megen industri, der dog i nutidens planer ønskes suppleret med et øget fokus på andre områder af erhvervsverdenen. Dette betyder, at der fra en kommunalpolitisk side er en interesse i at tiltrække og hjælpe erhvervsdrivende – store som små – med at opnå succesfulde virksomheder i byen og dens opland. Dette indebærer blandt andet også at kunne tilbyde attraktive kontorlokaler. Nærum har ydermere en plan om at gøre byen til en mere attraktiv og sammenhængende kerne med en klar profil, der kan bidrage til at gøre den et konkurrencedygtigt og charmerende sted at drive virksomhed.

Tiltrækkende lokalitet for solid arbejdskraft

Nærums placering som bydel i Storkøbenhavn har flere fordele end blot nærhed til landets pulserende metropol. Hovedstaden huser nemlig også nogle af landets mest prominente uddannelsesinstitutioner – uanset branche. Dette betyder, at du med et kontor i Nærum altid vil være tæt på kilder til god potentiel arbejdskraft, der kan hjælpe dig og din virksomhed frem i verden. Ydermere oplever Nærum en vækst i indbyggere og er netop på grund af sin beliggenhed er et tiltrækkende beboelsesområde. Altså vil du med stor sandsynlighed også kunne tiltrække gode medarbejdere til dit kontor og virksomhed på baggrund af kontorets beliggenhed. Overordnet set har Nærum altså en oplagt beliggenhed i forhold til infrastruktur, erhvervsudvikling og fremtidig arbejdskraft, hvilket bidrager til at gøre den en oplagt lokalitet for dit fremtidige kontor.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal