arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Nærum. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

God placering for kontorlokaler – Nærum har attraktive lokaler

Nærum er med sin nordlige placering som bydel i Storkøbenhavn et attraktivt område for erhvervsdrivende og deres kontorlokaler. Nærum huser allerede adskillige store virksomheder på grund af sin ideelle beliggenhed tæt på hovedstadens centrum og sit markante infrastrukturelle netværk. Byen skilles i øst og vest af Helsingørmotorvejen E47, der løber langs den østlige side af Sjælland og forbindes til flere af de lokale og nationale veje. Dette er positivt, hvis man som virksomhed leder efter attraktive kontorlokaler.

Nærum som beliggenhed sikrer nemlig lettilgængelige transportveje til hele hovedstadsområdet, Sjælland og resten af det danske land. Foruden dette har byen også en lokal jernbanestrækning, der skaber tilkobling til S-tog og en bred skare af busruter. Disse tillader pendlende til og fra området en nem transport frem og tilbage og er et stort plus, hvis du som virksomhed har medarbejdere eller kunder, der skal kunne tilgå dit kontor.

Nærum med en vision for fremtiden

Nærum som by undergår store planer for vækst i både byen og det omkringliggende område. Byen har traditionelt set huset megen industri, der dog i nutidens planer ønskes suppleret med et øget fokus på andre områder af erhvervsverdenen. Dette betyder, at der fra en kommunalpolitisk side er en interesse i at tiltrække og hjælpe erhvervsdrivende – store som små – med at opnå succesfulde virksomheder i byen og dens opland. Dette indebærer blandt andet også at kunne tilbyde attraktive kontorlokaler. Nærum har ydermere en plan om at gøre byen til en mere attraktiv og sammenhængende kerne med en klar profil, der kan bidrage til at gøre den et konkurrencedygtigt og charmerende sted at drive virksomhed.

Tiltrækkende lokalitet for solid arbejdskraft

Nærums placering som bydel i Storkøbenhavn har flere fordele end blot nærhed til landets pulserende metropol. Hovedstaden huser nemlig også nogle af landets mest prominente uddannelsesinstitutioner – uanset branche. Dette betyder, at du med et kontor i Nærum altid vil være tæt på kilder til god potentiel arbejdskraft, der kan hjælpe dig og din virksomhed frem i verden. Ydermere oplever Nærum en vækst i indbyggere og er netop på grund af sin beliggenhed er et tiltrækkende beboelsesområde. Altså vil du med stor sandsynlighed også kunne tiltrække gode medarbejdere til dit kontor og virksomhed på baggrund af kontorets beliggenhed. Overordnet set har Nærum altså en oplagt beliggenhed i forhold til infrastruktur, erhvervsudvikling og fremtidig arbejdskraft, hvilket bidrager til at gøre den en oplagt lokalitet for dit fremtidige kontor.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage