arrow_upward

Nærum

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Nærum. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslivet i Nærum

Mange private samt offentlige virksomheder har til huse i Nærum. Der kan nævnes Postdanmark, Sun Microsystems, Dong Energy og Ipvision samt flere andre virksomheder afdelinger i byen. I 2013 flyttede forsikringskoncernen Willis Group sit kontor fra Hellerup til Nærum. Også det multinationale firma Brüel & Kjær, der producerer måleinstrumenter til lyd og svingninger, har deres hovedkvarter i byen ligesom Shell har deres danske hovedkvarter her. Frem til foråret 2014 havde SKAT også en afdeling i byen, men denne blev lukket sammen med 10 andre landet over.

Nærum og kulturlivet

Nærum har på trods af sin størrelse plads til hele to museer, samt de mere kendet kolonihaver "De Runde haver". Derudover findes både kirke, bibliotek og ikke mindst et jazzhouse til musikinteresserede.

Transportmuligheder i Nærum

Helsingørmotorvejen skiller stort set byen ad i øst og vest, hvorfor transport i bil ikke er vil være overkommeligt til områder i hele byen. Desuden har byen sin helt egen lokalbane, der løber fra Lyngby til Nærum, således er offentlig transport også bekvemt. Busser såsom 150s kører fra Nærum st., og der forefindes genbrugspladser i så fald din virkomshed har brug for dette.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal