arrow_upward

1 kontorlokale: Rungsted Kyst

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Rungsted Kyst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Rungsted Kyst – fremragende infrastruktur og herlig beliggenhed

Rungsted Kyst ligger ved bydelen Rungsted i byen Hørsholm ved Øresund nord for København. Rungsteds postdistrikt og station hedder desuden Rungsted Kyst. Det tager omkring 30 minutter at nå ind til Københavns centrum fra Rungsted Kyst, så derfor er der blandt andet rig mulighed for at nå ind til diverse møder på kort tid. Hørsholms centrum ligger ligeledes blot to kilometer vest for Rungsted. Hørsholm Kommune har endvidere omkring 25.000 indbyggere. Rungsted Kyst henvender sig derfor til virksomheder, der ønsker en ideel placering i forhold til storbyen samt et mere fredeligt naturområde.

Stationen ved Rungsted Kyst

Som nævnt har Rungsteds station navnet Rungsted Kyst. Denne station ligger omkring 24 kilometer nord for København og har tre perronspor samt tre perroner. Stationen betjenes i dagtimerne af tog hvert 20. minut i begge retninger, hvorfor området er en god placering for mange virksomheder. I nærheden af Rungsted Kyst-stationen finder man blandt andet Rungsted Bytorv, Karen Blixen Museet, Rungsted Golfklub og Rungsted Havn. Stationen Rungsted Kyst er ligeledes et af de mest velbevarede stationsmiljøer i det danske land.

Kontorlokaler i skønne omgivelser

Virksomheder, der ønsker en smuk beliggenhed, kan med fordel kigge nærmere på Rungsted Kyst. Udsigten til havet er noget for sig, og der findes en række flotte kontorlokaler i smukke villaer. Lejeprisen og salgsprisen på de forskellige lokaler er samtidig en del billigere, end hvad man finder i eksempelvis Charlottenlund og Klampenborg. Idet Rungsted Kyst desuden ligger så tæt på Københavns centrum, er der gode muligheder for at lokke nyuddannede, kompetente medarbejdere til området. Takket være den gode infrastruktur kan medarbejdere, der bor inde i centrum, ligeledes hurtigt komme frem på arbejdspladsen.

Vækst i erhvervslivet i Hørsholm

I 2017 kom hele 500 nye virksomheder til i Hørsholm Kommune. Hermed er væksten godt i gang, og området bliver mere og mere ideelt for selvstændige, der ønsker et godt og stabilt netværk. Den nydannede erhvervsforening og Hørsholm Erhvervsnetværk (HEN) er ligeledes beviser på, at kommunen lægger stor vægt på at skabe de rette vilkår for de forskellige virksomheders udvikling. Kommunens erhvervs- og beskæftigelsesudvalg vil desuden arbejde med nye udbudsformer, som tilgodeser lokale håndværkere og en kommunal indkøbspolitik. Hermed vil der i højere grad blive skabt en interesse for lokale til at byde ind. Kommunen sætter endvidere fokus på at hjælpe virksomheder med at skaffe arbejdskraft, og dette gøres i form af opkvalificering af ledige.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage