arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Nivå. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Find dit nye kontor i Nivå

I den nordsjællandske by Nivå får du en central kontorbeliggenhed tæt på Nivå Station, omringet af smuk natur og i et bymiljø, der er præget af nærhed og lokal atmosfære. Samtidig er du ikke langt fra Københavns pulserende kultur- og byliv, og du får altså lidt af det hele i Nivå – til en markant lavere pris end i København eller andre af de nordsjællandske forstæder. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor Nivå meget vel kan være den oplagte beliggenhed til dit og din virksomheds nye kontor.

Rammerne omkring virksomheden

Når du skal finde dit nye kontor, skal du først og fremmest gøre op med dig selv, om du er ude efter et kontor for dig selv eller et kontor i et kontorfællesskab. Der er rigtig mange fordele ved begge løsninger, og dit valg afhænger naturligvis af, hvilken type virksomhed du driver. Har du brug for meget plads – lager- og opbevaringsplads blandt andet – kan et isoleret kontor være en rigtig fornuftig idé. Har du derimod ikke de store pladsbehov, og vægter du forhold som sparring og netværk højt, er det sandsynligvis et kontorfællesskab, du skal overveje i stedet for. I Nivå er der rig mulighed for begge dele, og vil du have en meget lettilgængelig beliggenhed, er der mange gode muligheder omkring stationen.

Eje eller leje

Et andet forhold, som spiller ind på den type kontor, du skal finde, er, hvorvidt du vil eje eller leje. Ved lejemål er priserne lavere, og du er godt og fleksibelt stillet, hvis du af en given årsag lige pludselig skal videre. Med et kontor, som du ejer, har du derimod større og bedre muligheder for at sætte dit helt eget præg på stedet. Mangler du plads, kan du bygge til, og der er i det hele taget ingen udlejer, som bestemmer noget som helst. Det anses som værende en stor fordel for mange.

Hvorfor lige Nivå?

Har du besluttet dig for, at din virksomhed skal have base på Sjælland, er Nivå det helt oplagte bud af flere årsager. Du er tæt på København, men alligevel trukket tilbage i sådan en grad, at priserne er meget lettere at gå til. I København er det svært at få store kontorer med plads til opbevaring, med mindre man har rigtig mange penge på bankbogen. I Nivå er det i høj grad muligt – både på grund af de lavere priser og det faktum, at der bare ér mere plads og færre mennesker

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage