arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Espergærde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Espergærde – derfor

Espergærde er ikke den første by, som folk nævner, når de snakker om Nordsjælland, men her ligger byen nu engang. En gammel fiskerby, som i dag byder på et rigt kulturliv, hele to togstationer, gode shoppingmuligheder og ikke mindst rig mulighed for at etablere sin virksomhed og give den rigtig gode forudsætninger for at vokse. Vi skal her se nærmere på, hvorfor Espergærde kan være den helt rette beliggenhed for dig, der gerne vil have kontor og drive virksomhed fra Nordsjælland. Der er mange fordele og rigtig meget at komme efter for virksomhedsdrivende – læs med her og bliv klogere.

Muligheder, muligheder og muligheder

Når man skal beslutte sig for, hvor ens kontor skal ligge, og hvilken form kontoret i det hele taget skal have, skal man overveje rigtig, rigtig mange ting – en af dem er naturligvis beliggenheden. København og landets øvrige større byer er ofte blandt førstevalgene, men kigger man på nogle af forstæderne tæt på storbyerne, eksempelvis Espergærde, vil de fleste blive overraskede over, hvad de kan få for pengene. Priserne for kontorer i Espergærde er betydeligt lavere end i København og andre nordsjællandske byer som eksempelvis Hellerup, men kontorerne og mulighederne er mindst lige så gode. I Espergærde får du gode transportmuligheder, mulighed for fagligt netværk og en central beliggenhed for rigtig gode penge. Der er kort sagt alle muligheder for at give sin virksomhed en rigtig god start.

Et kontor er ikke bare et kontor

Der er mange muligheder og forskellige måder at gøre det på, når det kommer til den kontortype, man vil have til at danne rammerne om sin virksomhed. De mest gængse muligheder er blandt andet at blive en del af et kontorfællesskab eller at have sit eget uafhængige kontor. Der er fordele og ulemper ved begge dele. I et kontorfællesskab får du, som navnet antyder, rig mulighed for fællesskab og netværk med andre virksomheder, og er du åben for det, kan du få nye inputs og inspiration, hver gang du går ned efter en kop kaffe. Lægger din virksomhed mere op til, at der skal være plads omkring den, måske endda også lagerplads, er det garanteret en bedre idé at lede efter et individuelt kontor.

I Espergærde er der muligheder for begge dele samt andre kontortyper. Har området vakt din interesse, kan du med fordel allerede undersøge mulighederne for at få dit næste kontor i Espergærde.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage