arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Kvistgård. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Råd til mere i Kvistgård

Kvistgård er en lille by i Nordsjælland, som ligger lige vest for Helsingørmotorvejen og blot en halv times kørsel fra København. I Kvistgård blomstrer erhvervslivet, og der er rigtig mange virksomheder af forskellig art, som trives og vokser. Der er rig mulighed for at have kontor på lige præcis den måde, som passer bedst til den enkelte, og den korte distance til København samt de lave priser gør Kvistgård til en seriøs spiller i kampen om, hvor dit nye kontor skal ligge. Læs med her, og bliv klogere på nogle af de mange muligheder, som Kvistgård tilbyder for virksomhedsdrivende.

Kontor i Kvistgård

Tilgængelighed er noget af det allervigtigste for en virksomhed, hvis man påtænker og ønsker en tæt kundekontakt. Dette er årsagen til, at rigtig mange vælger at få kontor i en storby, og endnu flere i selve København. Her er priserne dog så høje, at man ofte må gå på kompromis med andre ting. For eksempel størrelsen på kontoret eller de pengesummer man kan ofre på andre vigtige poster. Netop derfor giver Kvistgård så god mening som placering for kontorer. Det er tæt på København, Helsingørmotorvejen slanger sig lige vest for byen, og der er desuden mange gode tog- og busforbindelser fra byen. Er der brug for fly, er Kastrup Lufthavn ikke længere end en kort køretur derfra. Alt dette får du til en helt anden pris end i eksempelvis København. Her behøver du altså ikke indgå store kompromisser i forhold til, hvad du vil bruge dine penge på - her får du råd til det hele.

Rammerne for dit kontor

Det er ikke første gang, at nogen opdager Kvistgård som den helt oplagte beliggenhed for virksomheder, og derfor er der allerede etableret flere kontorfællesskaber med attraktive adresser og gode, professionelle ydelser, ligesom der også er helt oplagte lejemål og kontorer til salg. Mange tiltrækkes af Københavns gode muligheder for kontorfællesskaber og gode netværk, men det fås altså lige så godt her i Kvistgård. Ønsker du at leje eller eje et større kontor uden for deciderede kontorfællesskaber, er der også rig mulighed for det. Pladsen er større her end i København, hvorfor der også er markant bedre muligheder for at få eksempelvis lager- og opbevaringsplads - igen til rigtig gode priser.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage