arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Værløse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Værløse

Værløse har en historie, der strækker sig mere end 750 år tilbage i tiden. Byen startede som Kirke Værløse og blev senere hen til Værløse by, som vi kender den i dag. Værløse er beliggende i Nordsjælland, og med et indbyggertal på 13.127 er Værløse en af de større byer i Furesø Kommune, som blandt andet også tæller byen Farum.  

Værløse er samtidig en del af Region Hovedstaden, der omfatter 29 kommuner i området nær København. Værløse og Furesø Kommune er centralt placeret i Region Hovedstaden, og med et kontor i Værløse er du derfor tæt på mange byer og attraktive erhvervsområder uden at være lige midt i det. Fra Værløse til København centrum er der godt og vel 22 km, og der er gode infrastrukturelle forbindelser fra byen – hvad end det gælder offentlig eller privat transport. Værløse ligger tæt på vejnettet, som forbinder Nordsjælland, Vestsjælland og Sydsjælland, og samtidig tilbyder byens S-togsstation nem og hurtig adgang til København.

Kontorlokaler i naturskønne omgivelser

Værløse er en smuk by, der er omgivet af en unik natur. Byen er omgivet af tre store søer – henholdsvis Furesøen, Farum Sø og Søndersø – og store skove. Så hvis du er på udkig efter afslappende og rolige omgivelser, men samtidig ønsker at være tæt på ’det hele’, så er et kontor i Værløse et godt valg.

Furesø Kommune har høje prioriteter, når det kommer til gode forhold for erhvervslivet, og derfor har kommunen i samarbejde med det lokale erhvervsliv igangsat et væld af tiltag, der har til formål at øge fokusset på erhvervsudviklingen i kommunen. Kommunens erhvervspolitik revideres hvert fjerde år og opfølges af toårige handlingsplaner, der fokuserer på at fastholde og udvikle nye tiltag, der kan hjælpe kommunen med at styrke etableringen af nye iværksættervirksomheder, fastholde eksisterende virksomheder og samtidig udvikle erhvervslivet i kommunen.

Nogle af de tiltag, kommunen arbejder på, vedrører blandt andet en forbedring af den kollektive trafik til og fra kommunens større byer, en indsats for at gøre Furesø Kommunes erhvervsområder mere attraktive og et øget fokus på erhvervsarrangementer og networking. Med et kontor i Værløse er du altså godt stillet i forhold til at indgå i et miljø, hvor der er fokus på erhverv, vækst og udvikling.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage