arrow_upward

Værløse

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Værløse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Værløse

Værløse har en historie, der strækker sig mere end 750 år tilbage i tiden. Byen startede som Kirke Værløse og blev senere hen til Værløse by, som vi kender den i dag. Værløse er beliggende i Nordsjælland, og med et indbyggertal på 13.127 (2017) er Værløse en af de større byer i Furesø Kommune, som blandt andet også tæller byen Farum.  

Værløse er samtidig en del af Region Hovedstaden, der omfatter 29 kommuner i området nær København. Værløse og Furesø Kommune er centralt placeret i Region Hovedstaden, og med et kontor i Værløse er du derfor tæt på mange byer og attraktive erhvervsområder uden at være lige midt i det. Fra Værløse til København centrum er der godt og vel 22 km, og der er gode infrastrukturelle forbindelser fra byen – hvad end det gælder offentlig eller privat transport. Værløse ligger tæt på vejnettet, som forbinder Nordsjælland, Vestsjælland og Sydsjælland, og samtidig tilbyder byens S-togsstation nem og hurtig adgang til København.

Kontorlokaler i naturskønne omgivelser

Værløse er en smuk by, der er omgivet af en unik natur. Byen er omgivet af tre store søer – henholdsvis Furesøen, Farum Sø og Søndersø – og store skove. Så hvis du er på udkig efter afslappende og rolige omgivelser, men samtidig ønsker at være tæt på ’det hele’, så er et kontor i Værløse et godt valg.

Furesø Kommune har høje prioriteter, når det kommer til gode forhold for erhvervslivet, og derfor har kommunen i samarbejde med det lokale erhvervsliv igangsat et væld af tiltag, der har til formål at øge fokusset på erhvervsudviklingen i kommunen. Kommunens erhvervspolitik revideres hvert fjerde år og opfølges af toårige handlingsplaner, der fokuserer på at fastholde og udvikle nye tiltag, der kan hjælpe kommunen med at styrke etableringen af nye iværksættervirksomheder, fastholde eksisterende virksomheder og samtidig udvikle erhvervslivet i kommunen.

Nogle af de tiltag, kommunen arbejder på, vedrører blandt andet en forbedring af den kollektive trafik til og fra kommunens større byer, en indsats for at gøre Furesø Kommunes erhvervsområder mere attraktive og et øget fokus på erhvervsarrangementer og networking. Med et kontor i Værløse er du altså godt stillet i forhold til at indgå i et miljø, hvor der er fokus på erhverv, vækst og udvikling.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal